Отговори
# 135
хм... нещо замря сополивата дискусия, и темата пак оредя  Joy Шегувка;
Вие четете ли книжки на децата? Те как го приемат?

# 136
Офи супер готин е малкия  Hug
Аз чета на Марти всяка вечер по една приказка в началото много бързаше и искаше да разгръщаме страниците по бързо но сега слуша и дори няколко пъти заспива докато му чета.Има много хубави книжки на издателство ПАН поредица Първи стъпки тях също много ги харесва.

# 137
хм... нещо замря сополивата дискусия, и темата пак оредя  Joy
Ааааа, недей така, аз имам още какво да кажа по този въпрос, ама реших да си мълча.  Mr. Green Joy Mr. Green Joy Mr. Green Joy
И по други въпроси имам да се изкажа, предполагам и Вери може да се включи с нещо интересно  Wink, но хаааааайде да не си губим времето.  Sunglasses

Офи, Митето е много як с каската. Супер е!  Peace

Аз на Дея се опитвам да и чета книжки, но тя просто няма търпение да изчета и малкото текст, който има на страничката. Бърза ли бърза да прелиства напред. Иначе бебешки списания и книжки много обича да разглежда, но е една такава припряна, няма търпение внимателено да разгледа всичко. Дава стремглаво напред.  Mr. Green

Алиса, дано бързо се оправи малкият Ивко-Пифко. Ще мине и ще замине, ще забравите за случката и всичко ще е наред!  Hug

мама Радост, чакаме снимчици на малкият послушен Виктор!  Hug Peace
Относно продуктите на AQUASOURCE, ползвала съм техен продукт, само да кажа, че аз лично смятам, че това са пълни боклуци - алтернативни или не!  Crazy За мен това е реклама, на която хората просто искат да вярват!  Whistling
Това е мое мнение, моля да няма засегнати!  Crazy Peace

Започнах аз да се замислям дали да не се преселим да живеем при баба на село.  Thinking Имаме голяма къща там, обзаведена с всичко необходимо и дори модерничко като за село.  Mr. Green Само БТК да ми пуснат един ADSL да си бачкам аз от село за моите работодатели, пък те да си ми дават същата заплата.  Sunglasses Ехаааа... Ще си гледаме с мъжо доматки, краставички и какво ли още не, ще хапваме полезна качествена храна, а детето още повече, чист въздух, няма диващина и изкукуригали агресивни типове, няма да се задавяш от газовете на автомобилите, лекар в селото няма - тъкмо няма да прекарвам живота си в страх от болести, защото няма да има кой да ми ги диагностицира.  Mr. Green Wink Аааа, ще си сложим и палатчица на двора, Дея да си играе през лятото, барбекю, люлчици и това онова още. Свобода...
Ееее, ще взема да помисля аз сериозно по този въпрос.  Whistling

Хайде, хубав ден на всички!  Sunglasses

Последна редакция: нд, 20 сеп 2009, 15:21 от maristuta

# 138
Maristuta, много ми хареса поста ти!

А, още повече текста под линийката!  Hug

# 139
АЛИСА, много  Hug на Ивчо-Пифчо! Малък палавник е той!
Офи, идеята с колелото е супер!
мама Радост, имаш ли някой при теб да ти помага с две бебета сега или сама се оправяш?
маристута, на такова предложение аз лично не бих отказала! Ако успееш да си прекараш нет там, отивайте, хич няма какво да мислите!

На Мишел не съм й чела още приказки. Все си мисля, че хич няма да я заинтругувам.
Но, виж, с песнички се забавляваме доста понякога. Пеем двете, танцуваме...

# 140
Влизам набарзо че скоро ще лудна #Crazy
Може ли да ми предложите двоинна количка аз гледах една на чиполоно но ми се видя много грозна Mr. Green.Преди време гледах един немски сайт но сега като немога да се сетя  newsm78 ще съм ви много благодарна че вече не ме свърта вкъщи искам на разходка пък и ако чакам да се минат 40 дни слънцето ще ми избяга Laughing

Бюти през почивните дни имам много помагачи но през седмицата съм сама но за сега се справям

# 141
mama Radost, най-бързото решение на ситуацията е да си купиш количка за близнаци - единия ще си се вози в легнало положение, другия ще си седи; поне такива колички има налични в повечето магазини по една-две бройки. Иначе, phill&teds имат количка за породени, но там малкото бебе е доста "забутано" в едно ниско джобче; мисля abc design имаха колички за близнаци, които са удачни за породени, тъй като двата вида кошове са напълно взаимозаменяеми според ситуацията; вероятно в темата за породени деца имат много други опции  Peace А, да, и можеш да сложиш бебето в слинг, а баткото да си возиш както досега навън.

maristuta, ако това, което казваш за селото е постижимо, няма какво да му мислиш Simple Smile

Книжки моят син не уважава особено, по-точно не иска да се четат, а да се премятат страниците бързо-бързо; иначе се заглежда в списания (обърнати наопаки  Crazy) и в една гумена книжка за вана с животни; приспиване с песни и приказки за сега не е възможно  Confused

# 142
ЗДравейте момичета!!!!
Алиса - дано всичко се оправи бързо и минава с ръчичката на Ивко!!! Heart Eyes Абе те големи панти се оказаха тези юнчета!!!Тъкмо гледахме с децата днес малко видео от Йо -и тя една "кротуша"Wink))); Мирела пък е като камикадзе по пързалките -по 2 стъпала наведнъж иска да взима и не гледа изобщо къде стъпва...засега нямаме произшествия...само изтръпвам понякога, направо Shocked....
Ама да са ни живи и здрави -ГОЛЕМИ СА БОНБОНИ ВСИЧКИ!!!!!

Офиоли -страшен колоездач си имате-браво!!!!

За книжките си мисля че са малки още, освен да ги разглеждат, защото вниманието им не може да се задържи дълго дори като разглеждат, а за по-дълъг текст на една страница да не говорим....но  и ние разглеждаме с интерес книжките и продължава да ги опитва на вкус Simple Smile)))))а колко списания детски на кака си е изпокъсала, ама няма как!!!

Радост -ами то доста трудно с две бебета....аз лично съм виждала колички каквато ти искаш....но не знам марката...една жена от к-са има такава и е с деца на възраст като твоите, дори голямото може и по големичко да е -бебето си лежи отдолу, а по-голямото дете седи на нещо като доп.поставка отгоре-доста удобна ми се стори...може би нещо такова ще ти свърши работа Peace

На Мирела и излязоха едни ранички по главата отзад -и сега мажа с Пиоктанин, всичко е лилаво в къщи, много боядисва....не знам от какво го получи това дете...повече се притеснявам, че май тръгва и по тялото....ох, ако не е едно, друго ще е ....бяхме на кожен, та с това спиртче и с едно мазило дано се оправи детето- иначе не я сърби, нито явно я боли....оплакох се и сега отивам да мажа...

Лека вечер на всички!!!!И само здраве на всички юнчета -маймунчета!!!!

Последна редакция: нд, 20 сеп 2009, 20:31 от miona

# 143
mama Radost, браво на теб, че се справяш самичка!
За количката много не мога да ти помогна, но нещо ей такова може би не е зле, като вариант.  Thinking

миона, какви са тези ранички? Какво каза кожния лекар? Confused Дано й минат бързо!  Hug

# 144
mama Radost виж тук,можеш да намериш нещо полезно,има доста линкове с предложения  Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=370255.0

# 145
  • София
Хоп здравО и от мен!

Сополиво-кашлящата дискусия ще продължи скоро пак, сигурна съм,
при следващият бум на сополи в яслите:)

При нас книжките са на почит отдавна, но естествено бързаме-бързаме, четем като на състезание.
Една след друга, една след друга, накупували сме доста, извадила съм и мойте и на сестра ми детски книжки и така..
Това с книжките стана сериозно, когато започнахме да ги четем докато се храни, оттам свикна, сам си носи да му разкавам по тях,
Въпреки това, обаче моят мил син все още не е съвсем помъдрял за слушател...иска да пипне, да дръпне и с приказките сме още само на разказване(измисляне в повечето случаи)....а и скоро мисля да му пускам да слуша..
Та четенето при нас е такова, но засега повече ни вълнува какво да слушаме..През деня гледам около час и нещо да слуша музика...миналата седмица беше Моцарт, обаче сме в чуденка,...освен класика пускаме и чил аут, народна музика(подбрано)йоги музика:) ,
даже си мислих да пускам такава тема във форума, но споделете вие, какво и ЗАщо пускате на децата си?

Мама Радост, успех! Почивай, колкото можеш докато спят децата, че сигурно не е лесно да си бодра и свежа млада мама..

За пчелния прашец и меда незнам точно,
аз мисля да давам сусамов тахан и мед, по-малко и клеева тинктура, като имуностимулиращи средства,
но все още Зари не е хапвал медец. Имаше бронхоспазъм и засега сме отложили с месец -два...
И задължително БиоГайа от следащия месец.

За AQUASOURCE - нищо не съм купувала, а и нямам намерение, но докато бяхме в Пирогов миналата година , една от санитарките упорито се опитваше да ме убеди да си напазарувам смело от нея. Въздържам се от коментари, доколко е заблуда и маркетинг, но със сигурност ще заложа на нашите си народни лекове и цярове с меда.

Мари, май никох друг не се отзова за Сапарева Баня?

Е хайде поздрави от мен и малкият ми син, който допреди малко бълнува много сладко,
сигурно усеща, че пиша тук и той сънувайки ми суфлира:)))) О да, междудругото тези 2-3 дни се опитва да говори,
вече има сериозен бебешки речник, постоянно нещо си приказва и си разказва...опитва се и с мен да говори, но уви трудно
ми е да разчитам думите му, тук за два дни вкара много нови звуци,

очаквам съвсем скоро да обшувам със сина си на друго по-различно вербално:) ниво....ееехххх!!

е хайде ЛЕКА!

# 146
Здравейте, рядко пиша,но ви следя Wink,
моята София проходи самостоятелно ЕДВА преди 5 дни,но за сметка на това от два дни прави предно кълбо Crazy
всеки сам ще се убеди какво е най-добро за детето му-визирам темата за сополи,кашлици  и тем подобни......просто сме различни и в тоя смисъл ...нормално е вижданията за отглеждането на децата ни да са различни Wink
та тъй....аз отново съм.....бременна Blush,
всичко е планувано-спокойно Flutter,
хора около мен се изненадаха-Край с кариерата  ти-язък,че завърши английска гимназия и право в софийския-не  бойте се им отвърнах- да отглеждаш няколко години ИЗЦЯЛО деца е не по-маловажна кариера ,че дори за мен по важност тя е на първо място,плюс това -допълних,аз не страдам от амбиция да работя точно по специалността си от тук нататък,вкъщи имам един работохолик-налага му се де-работата му е такава,ако и аз се превърна в такава ще създадем някак си нездравословен климат у дома Wink-ето на виждате ли различни сме и по различен начин възприемаме света,аз в никакъв случай например не обвинявам майки,които са имали нужда, /казвайки нужда визирам най-вече финансова,но не отхвърлям възможността да се избяга от "ежедневното ежедневие"/  в ранните си месеци на майчинство да започнат работа-това е светът шарен и цветен-колкото хора -толкова мнения Wink
карам по-тежка от тази със София бременност, но пък по-лека от тази с Васко-абе разлики и сравнения да има Laughing,
Мама Радост аз си купих борд за количката,който за мен е добра инвестиция-до скоро бутах София и возих Васко на борда -а той е на 5г. и половина Whistling,
но всичко да е наред за напред -смятам да си купя количка за породени,
от ВСИЧКОТО ми гледане до сега съм се спряла на едно КОсато-аз нали съм си пристрастна,но действително по-маневрена от косатката лятна количка не съм бутала,надявам се и зимните модели да са на този принцип,
в Бургас може да се поръча по каталог,но аз лично смятам да натоваря съпруга ми с тази дейност,поради факта,че януари месец ще е в Англия-да я види на място и да прецени,
иначе фил анд тедс са удобни,но не и ЗА  У нас,
долният кош е на сантиметри от земята и не знам ,ако ми се наложи да превзема някой тукашен бордюр ooooh!иначе действително е маневрена и лека,
има колички и на джейн за породени,но са доста скъпи
ей би си дизайна изглеждат доста футУристични,но сигурно пак ще са скъпи.....,
виж бейби джогър-има добри отзиви за тях

СОРИ ЗА ДЪЛГИЯ ПОСТ момичета,също и за спама
ЛЕКА ВЕЧЕР ВИ ЖЕЛАЯ И БЪДЕТЕ ЗДРАВИ bowuu

Последна редакция: пн, 21 сеп 2009, 00:26 от maimp

# 147
maimp Да разбираме ли че си имаме,още едно бременно майче  Hug,леко бременеене,и поздравления,че сте се решили на 3-то детенце   bouquet

# 148
maimp Да разбираме ли че си имаме,още едно бременно майче  Hug,леко бременеене,и поздравления,че сте се решили на 3-то детенце   bouquet
Благодаря,да се връща на всички,когато го пожелаят и се чувстват готови Heart Eyes
Здрасти Радостче,да погледна -така вече сме в часовете след полунощ-настъпило е времето ти за писане Wink Heart Eyes

Последна редакция: пн, 21 сеп 2009, 00:29 от maimp

# 149
maimp, чаках да се похвалиш и тук!  Wink
Аз много ти се радвам! Бременност изпълнена само с положителни емоции ти пожелавам! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт