Шегувка;Вие четете ли книжки на децата? Те как го приемат?

, но хаааааайде да не си губим времето. 

За мен това е реклама, на която хората просто искат да вярват! 

Имаме голяма къща там, обзаведена с всичко необходимо и дори модерничко като за село.
Ехаааа... Ще си гледаме с мъжо доматки, краставички и какво ли още не, ще хапваме полезна качествена храна, а детето още повече, чист въздух, няма диващина и изкукуригали агресивни типове, няма да се задавяш от газовете на автомобилите, лекар в селото няма - тъкмо няма да прекарвам живота си в страх от болести, защото няма да има кой да ми ги диагностицира.
Аааа, ще си сложим и палатчица на двора, Дея да си играе през лятото, барбекю, люлчици и това онова още. Свобода...
на Ивчо-Пифчо! Малък палавник е той!
ще съм ви много благодарна че вече не ме свърта вкъщи искам на разходка пък и ако чакам да се минат 40 дни слънцето ще ми избяга
А, да, и можеш да сложиш бебето в слинг, а баткото да си возиш както досега навън.
) и в една гумена книжка за вана с животни; приспиване с песни и приказки за сега не е възможно
Абе те големи панти се оказаха тези юнчета!!!Тъкмо гледахме с децата днес малко видео от Йо -и тя една "кротуша"
))); Мирела пък е като камикадзе по пързалките -по 2 стъпала наведнъж иска да взима и не гледа изобщо къде стъпва...засега нямаме произшествия...само изтръпвам понякога, направо
)))))а колко списания детски на кака си е изпокъсала, ама няма как!!!

,

,
,
-ето на виждате ли различни сме и по различен начин възприемаме света,аз в никакъв случай например не обвинявам майки,които са имали нужда, /казвайки нужда визирам най-вече финансова,но не отхвърлям възможността да се избяга от "ежедневното ежедневие"/ в ранните си месеци на майчинство да започнат работа-това е светът шарен и цветен-колкото хора -толкова мнения 
,
иначе действително е маневрена и лека,
,леко бременеене,и поздравления,че сте се решили на 3-то детенце 

Препоръчани теми