miamp, нашата гордост си ти с това трето бебешорче. аз само благородно завиждам, но ще гледаме и ние да не останем по-назад поне с второ
(иначе права си - даже днес раничко се включвам да чета и пиша Алиса големи приключения са ви сполетяли вас, а най-ме шашна как даже не си е личало, че е счупена ръчичката.
miona, дано си случила на някой свестен кожен д-р, че те нашите специалисти в Бургас са мамо, мамо ... целувки за Мирелка и бързо да й минава.
моля ви тези които сте въвели вече меда - как го направихте? аз съм й давала да близва и даже онзи ден пийна от моя чай с мед, ама не знам как да го въведа по-сериозно. че скоро като сняг запръска, що ще чиним ний зимъска - трябва да се подсилваме.
да ви се похваля, тъй като Вени много се отвива, а ние още спим на отворена врата, онзи ден купих чудесна тънка торба за сън - двойна от тънко памучно трико, българска. чудесна работа върши (поне засега).
maLe темата за музиката и мен ме интересува - аз класика не съм й пускала, а все чувам, че от сега се формира музикален вкус. караме я на VH1 и радио AOL, ама не е много пълноценно, по-скоро само за фон. така че с удоволствие ще прочета споделеното от вас.
ivelinka много кофти се е получило с полета ви за Прага, дано поне почивката в БГ да си е струвала

maristuta това за селото е чудно - няма какво да чакаш БТК, мобилните нали предлагат интернет, аз съм ползвала на Мтел и съм много доволна. Така че вместо да се спасяваш в чужбина, по-добре го направи на село (стига и мъжа ти да е фен на идеята) - тази картинка, която описваш ми звучи прекрасно на мен

айде много се разписах - пожелавам на всички хубаво време и весели почивни дни.
П.С. Фокси изчезна яко дим - нямаше интернет преди няколко седмици, явно още не са го пуснали.

. Алергията към меда се проявява веднага. Според мен няма нужда от бавно въвеждане 
. Преинсталираха ни компа без наше знание
и почти всички детски песнички, които имахме, бяха унищожени. Не че не ни бяха писнали вече 

((
Върнахме се доста назад в ходенето панеже нещо неможе да се уравновеси и постоянно пада та сега пак съм нон стоп над него, явно и гипса му натежава.

и така също
, и си почиваме после в къщи така