Отговори
# 150
 Hug miamp, нашата гордост си ти с това трето бебешорче. аз само благородно завиждам, но ще гледаме и ние да не останем по-назад поне с второ  Peace (иначе права си - даже днес раничко се включвам да чета и пиша  Laughing)

Алиса големи приключения са ви сполетяли вас, а най-ме шашна как даже не си е личало, че е счупена ръчичката.

miona, дано си случила на някой свестен кожен д-р, че те нашите специалисти в Бургас са мамо, мамо ... целувки за Мирелка и бързо да й минава.

моля ви тези които сте въвели вече меда - как го направихте? аз съм й давала да близва и даже онзи ден пийна от моя чай с мед, ама не знам как да го въведа по-сериозно. че скоро като сняг запръска, що ще чиним ний зимъска - трябва да се подсилваме.

да ви се похваля, тъй като Вени много се отвива, а ние още спим на отворена врата, онзи ден купих чудесна тънка торба за сън - двойна от тънко памучно трико, българска. чудесна работа върши (поне засега).

maLe темата за музиката и мен ме интересува - аз класика не съм й пускала, а все чувам, че от сега се формира музикален вкус. караме я на VH1 и радио AOL, ама не е много пълноценно, по-скоро само за фон. така че с удоволствие ще прочета споделеното от вас.

ivelinka много кофти се е получило с полета ви за Прага, дано поне почивката в БГ да си е струвала Simple Smile

maristuta това за селото е чудно - няма какво да чакаш БТК, мобилните нали предлагат интернет, аз съм ползвала на Мтел и съм много доволна. Така че вместо да се спасяваш в чужбина, по-добре го направи на село (стига и мъжа ти да е фен на идеята) - тази картинка, която описваш ми звучи прекрасно на мен  newsm57

айде много се разписах - пожелавам на всички хубаво време и весели почивни дни.

П.С. Фокси изчезна яко дим - нямаше интернет преди няколко седмици, явно още не са го пуснали.

# 151
Аз меда много не го мислих. Някъде към годинката беше, не помня точно чрез какво го въведох. Но тогава съвпадна с периода, когато много правехме разни сурови сладости- бисквитки, кремчета, торти...

Книжки не чета, рано му е. Само разглеждаме и обяснявам кое какво е.

Музика слушаме всякаква според настроението, включително и детски песнички. Много обича да си тананика и "танцува". Почти винаги заспива с музика. Любима му е Кейко Матсуй. Понякога аз му пея, понякога си седим на тишина. Телевизор не пускам, да се чудя за какво ми е.  Laughing

# 152
maiamp, честита бременност  Hug Няма нищо по-хубаво от едно желано бебе   bouquet
Ние сме си още "млади и зелени", но съвсем сериозно си мислим за повече от две деца; когато му дойде времето, естествено; стига да сме здрави, хубаво е да има повече челяд. Четох преди време, че според психолози в семейството е добре децата да са нечетен брой, повече от едно Wink
Сега ставам, че ме чака закуска!

# 153

моля ви тези които сте въвели вече меда - как го направихте? аз съм й давала да близва и даже онзи ден пийна от моя чай с мед, ама не знам как да го въведа по-сериозно. че скоро като сняг запръска, що ще чиним ний зимъска - трябва да се подсилваме.

Какво имаш предвид под "по-сериозно". И аз така като теб й дадох първо да си близне. Но на нея й хареса и искаше още. Така че направо една чаена лъжичка си изяде първия път Crazy. Алергията към меда се проявява веднага. Според мен няма нужда от бавно въвеждане Peace
Аз давам лимони за засилване, освен меда. Тя много обича да ги смуче "натюр" hahaha

maimp, поздравления за прекрасната новина Hug И аз тайно си мечтая за голямо семейство, но ще видим как ще я подредим  Wink

за музиката, в повечето случаи нищо не слушаме Blush. Преинсталираха ни компа без наше знание #Cussing out и почти всички детски песнички, които имахме, бяха унищожени. Не че не ни бяха писнали вече Blush Обикновено, аз й тананикам нещичко и се въртим в кръг. Ако може да се нарече танцуване Crazy Всъщност и Моцарт съм й пускала, но аз не съм голям фен на класическата музика Whistling

miona, и Диди сама се катери по пързалките, но засега нямаме инциденти. А напоследък се опитва да се качва на облегалката на дивана ooooh!

за сополивата дискусия, аз мисля, че се изчерпа. Дайте друга тема за дискусия Joy

# 154
Ваксини.... Wink  Laughing

Ха, нечетен брой викаш Офи. Ние с нашето желание за 4 не се вписваме. Освен да почвам да мисля за 5.  Joy Всъщност 5 е хубаво число. Едни близнаци ще оправят работата.  Laughing

# 155
 Maimp -чудесна новина!!!!Трето детенце -пожелавам ти лека бременност и едно здраво бебе на финала...кога е термина ти?И аз искам голямо семейство, но финансово имам притеснения, че няма да успеем....

Бюти -раничките на Мирелка се разпространиха от една единствена и тръгнаха по главичката й от ляво, но за мое най голямо съжаление мисля, че има и нови, туширах ги днес с Пиоктанина ...да видим....както писах кожния лекар само успях да изслушам и да запомня как да третирам мястото, каза нещо от рода на замърсени, но ми се струва, че е нещо по сериозно и ще се наложи вътрешно да лекуваме....някаква инфекция е според мен/една две има и по тялото над гърдите/, ще отида след празниците и на друг специалист, че сега всички са отпускари и няма да ни обърнат внимание...Надявам се да минат, ама малко "интересно" ни гледат по дет.площадки, защото си личи и цялата й главичка е в лилаво боядисана....таткото е още по притеснен от мен....дано се оправи по бързо..А да и не е трябвало изобщо да я къпем при наличието на една раничка, така са се разпространили....Cry((
Стига съм ви занимавала с това....и аз се чудя за меда ама ще отложим за по-късно...

Днес съм малко и ядосана -АМАН от прости майки по дет.площадки, а като си помислиш, че и контактуваш с тях....лошо ми става!!!!Извинете ако съм досадила.....ама още съм под емоционално негативно въздействие...

Здравей Фокси -виждам четеш!!! Поздрави на малкото Веси!
Радост -и ние пускаме за фон -обаче Сити ТВ и танцуват двете с кака Wink)

Лек и слънчев ден!!!

Последна редакция: пн, 21 сеп 2009, 15:53 от miona

# 156
Miona, това да не е розов лишей? Аз навремето си патих от него, след емоционален срив покрай разправиите с майка ми. МНого сърби...абе неприятно. Действително не трябва да се къпе детето т.е. само обливане с водичка, без търкане с гъба и сапун, иначе се разнася. Има някакво вътрешно неразположение, което избива навън, върху кожата. Което е добре. Аз не бих мазала с разни кремове, защото така се подтиска проблема. Ако има обаче около теб Алое Вера, ще облекчи положението. Става дума за гела. Ако е в наличност растението, ще ти кажа как да измъкнеш гела / ако не знаеш как /. Иначе продават и готов гела от Алоето.

# 157
Благодаря на всички ви за милите думи  Hug
Наистина е гадно да си гледам детето с гипс, но да минава бързо и повече дано никога да не се повтаря  Praynig Върнахме се доста назад в ходенето панеже нещо неможе да се уравновеси и постоянно пада та сега пак съм нон стоп над него, явно и гипса му натежава.

По късно пак ще се включа по темите стига да има с какво естествено   bouquet

Ето дне снимчици от Павелско и от вкъщи на първата е с братовчедка си- слатката ми Ана Мария, която е 6 мес по- малка но не им личи много разликата  Heart Eyes   

# 158
Като споменахте ваксини Wink,
кога се поставя следващия пентаксим,чета ....от 14 месец  нататък....,трябваше ли да има 1-а година изминала от предходния прием newsm78
също така снощи попаднах на една тема,касаеща ваксините и по точно наименованията на видовете шаркИ,
та се оказа,че рубеолаи морбили са едно и също,а другото е рубела,но тъй като имаше мнения ЗА и ПРОТИВ ,а спорът ставаше все по-ожесточен и настървен ,предпочетох да си остана Неука,но да спя спокойно Wink
Лека вечер момичета и Благодаря за пожеланията  bouquet

# 159
Като споменахте ваксини Wink,
кога се поставя следващия пентаксим,чета ....от 14 месец  нататък....,трябваше ли да има 1-а година изминала от предходния прием newsm78
също така снощи попаднах на една тема,касаеща ваксините и по точно наименованията на видовете шаркИ,
та се оказа,че рубеолаи морбили са едно и също,а другото е рубела,но тъй като имаше мнения ЗА и ПРОТИВ ,а спорът ставаше все по-ожесточен и настървен ,предпочетох да си остана Неука,но да спя спокойно Wink
Лека вечер момичета и Благодаря за пожеланията  bouquet

ДТК, реимунизация 1 година след последния прием Peace

Миона, Алиса  Hug за малките юначета Hug

# 160
Вери -не знам и аз какво е -мокри ранички, но явно Мирела не я сърбят защото пипа главичката си ама рядко и то ми се струва защото косата на няколко места/където са раничките/ се е спластила и я опъва и когато я мажа пипа, но иначе не.А иначе след ден два я почвам според док с ФУСИДИН крем- говори ли на някой нещо? Според листовката е антибиотично и е точно за инфекции по кожата на лицето и главата...ще видим - дано помогне, ако не ще се ходи пак на док, но друг....
За първи път се сблъсквам с такова нещо, интересното е че момченцето на наши приятели скоро лекуваха от подобен род инфекция и се чудя дали е възможен преноса при допир....но при каката няма нищо обезпокоително за сега, а те двете са като залепени през деня, особено у дома.

И защото скоро не съм пускала снимки -ето как и къде прекарваме деня си
и така също , и си почиваме после в къщи така Wink))))

Спокойна вечер от нас!!!

# 161
На лишей ми прилича...дано се оправи.

# 162
Ку-ку, има ли някой тук?  Mr. Green

Ааааа, мамо, откри ли ме най-накрая?  Laughing

Ееех, колко ми е хубаво да си поседна ей-така:  Sunglasses

Лелеее, колко интересни списания:  Wink

Да взема да събера малко съчки за зимата  Mr. Green:

Ама много си го обичам този басейн  Laughing:

Хубав ден на всички!   bouquet

# 163
Къде се загубихте майчета?Сигурна съм че използвате последните слънчеви дни за разходки,някои ходят на пазар за есенни дрехи и обувки,други се вълнуват с малките си 'ясленчета'.Аз съм от последните/е,и от първите също/.Вчера заведох Борко за пръв път,стоя там 1 час,казаха че се е държал добре като за първи ден.Днес ще е там 2 часа.Ама как ми е притеснено да знаете,особено вчера,не можах даже едно кафе да пия преди да си го взема.А той милия днес с мерак тръгна,още вероятно не осъзнава,дори след като го съблякох и преобух не ревна,тръгна сам към играчките,после се върна и лелката дойде и го взе.Като излязох  чух  че плачеше,но няма как.Сега пак ще има да го мисля ще реве ли постоянно,ще яде ли и т.н
И за да не досаждам още с това ще попитам тези от вас,които още кърмят и въпреки това детето ходи на ясла,как мислите да процедирате с отбиването.На този етап имаме сутришно,дневно/поне веднъж по различно време/  вечерно ,а и нощно кърмене.Ако ги разредя ще почнат да се препълват гърдите,а не искам да се цедя.Не искам и изведнъж да го отбивам,а постепенно,но имам чувството,че той лесно няма да се даде,нали е свикнал когато си поиска...Ще се радвам да споделите вашите мнения,че вече почвам сериозно да мисля по въпроса
И накрая към завърналите се на работа- как се чувствате,свикнахте ли?Аз като че ли нямам търпение,поомръзна ми еднообразието Wink
Весел ден на всички!!!

# 164
алиса, много ужасно това с ръчичката, да ви минава бързо гипсираното време и повече да не се случва  Hug

maimp, честито бременее Simple Smile леко и безпроблемно до края   bouquet

мари - супер отслабнала те виждам на снимките и тази твоя прическа много ми харесва Simple Smile май ми е време за подстрижка на мен Simple Smile от това боядисване много ми се изсушава косата, а сега от смяната на сезони и ужасно капе, трябва да се вземат мерки Simple Smile

моите ясленчета и градинарчета днес и двамата ревнаха, да ги пита човек защо Simple Smile хем таня е голяма вече, мъчно й станало за теди (че първо него заведохме), в общи линии се чуди какво да измисли
хайде да им почва "учебната година" да им уплътнят времето със занятия и задачи, да не скучаят така..

хубав ден в това слънце на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт