Отговори
# 165
kris, ние сме от кърмещите се ясленчета и засега не виждам никакъв проблем в това. Не усещам препълване на гърдите, въпреки че и Диди преди да тръгне да ясла доста честичко си посукваше през деня. Сега я кърмя сутрин и вечер като си ляга. През нощта дори и да се събуди не винаги иска да суче, само ако не е вечеряла като хората. Снощи като се събуди към 22ч си легна пак в кошарката, погалих я малко и си заспа сама. Така че аз не се притеснявам за отбиването. Когато реши тя, тогава ще бъде. На мен въобще не ми пречи Peace

Весел ден на всички  bouquet

п.п. Ще гледам и аз да постна малко снимки тези дни, макар че моето шило не стои на едно място и да я снимаш с непрофесионален фотоапарат е просто мисия невъзможна  Crazy

# 166
maiamp 4естито пожелавам ти леко и безпроблемнно бременене  bouquet Peace
моми4ета страхотни снимки Hug

# 167
мари - супер отслабнала те виждам на снимките и тази твоя прическа много ми харесва Simple Smile май ми е време за подстрижка на мен Simple Smile
Blush
T o n i, много ти благодаря! Май влязох във форма с килцата вече и то благодарение на Дея!  Mr. Green Крайно време беше и аз да направя нещо с косата, че беше станала в окаяно положение.  Peace
Хайде, идвате ли за сбирка в Сапарева Баня?!  Sunglasses MaLe е навита, ние също, други има ли?  Rolling Eyes Би било супер!  Peace

Ееее, и мен ме чакат ясленски страсти и вълнения другата седмица  Sad, опитвам се да имам положителна нагласа.  Peace

maimp, честита трета бременност! Страхотно! Лека и щастлива бременност ти желая!  Hug

miona, започна ли да се оправя Мирела?  Hug

Хубав ден на всички!  Sunglasses

# 168
 maimp, честито мила  Hug незнайно защо винаги съм си мислела, че имаш три деца  Wink бъдете живи и здрави  Hug

Ние малко се поразходихме с Митето, погостувахме 10 дни на "село" в малкото ми родно градче. Беше хубаво и весело. Митака спеше по 4 часа следобеден сън  Crazy
Преди това го водих на едно истинско село, където в полята си похапна бисквитка

проучи мотора на племенника ми и дори се качи на него, но определено не му хареса, когато го запалихме  #Crazy а преди няколко месеца нямаше проблеми, като го водих на ретро събора  newsm78

Hug за всички малки слушковци-послушковци  Heart Eyes

# 169
Здравейте!

Митето и Дея -много сладки!!! Heart Eyes

Благодаря 4е питате за Мирелка - днес я водих на друг специалист, защото тези ранички започнаха да се увеличават на брой и дори една има на нослето -пречи й да диша, запушила е ноздричката и не ми дава изобщо да я пипам...та сменихме специалиста и съответно лекарствата- сега пръскам Неомицин спрей и след това ще мажа с Банеоцин крем...изобщо стана тя една, добре че Мирела не усеща болка иначе щях да се  #2gunfire #2gunfire!!!!Инфекция причинена от замърсяване- а толкова я пазя....

Само се моля по бързо да й мине и това лечение да помогне вече!!!Тя се чувства много добре, лудориите й край нямат, весела, жизнена, катери се навсякъде, започна да се качва и на масата отгоре и да тропа с крачета- изобщо голяма веселба Wink))От скоро не казва "не", а не знам защо "найн" Wink))))))))
Ами това е -надявам се следващия път да имам по-добри новини Wink Лек и усмихнат ден!!!

# 170
  • София
    Здравейте момичета,

rallii много е сладък Митето, на село си е най-хубаво,чист въздух,на малчуганите им идва апетита там...пък за съня да не говорим Simple Smile
  miona бързо да се оправяте Hug

Да Ви питам ,има ли някое майче от вас ,дето хем работи ,хем си гледа детенцето,защото аз реших така да направя(понеже ще работя на график ДН, Н  и два дни почивка),таз ясла немога да я понеса ...зле ни се отразява и на двамата ConfusedАко има  Simple Smile как се справяте...Знам че ще ми е доста трудно обаче..ще дерзая...

# 171
Да Ви питам ,има ли някое майче от вас ,дето хем работи ,хем си гледа детенцето,защото аз реших така да направя(понеже ще работя на график ДН, Н  и два дни почивка),таз ясла немога да я понеса ...зле ни се отразява и на двамата ConfusedАко има  Simple Smile как се справяте...Знам че ще ми е доста трудно обаче..ще дерзая...
Хей, не ме плаши така за яслата.  Wink
Ние сме така.  Peace Откакто Дея е направила 10 месеца аз се върнах на работа. С мъжът ми работим и двамата и си я гледаме сами. Той често работи само вечер и тогава аз ходя на работа, а той е с нея през деня, иначе когато той е дневна, аз си оставам у дома с Дея и не ходя на работа.  Peace Мисля, че е въпрос на организация, petiu6aHug Аз успявам някак си (понякога и аз не знам как намирам време за всичко  Rolling Eyes), като допълнително ходя и на езиков курс в събота и неделя до обяд. Ще се справиш!  Peace
Не е лесно, но в никакъв случай не е невъзможно!  Sunglasses

# 172
  • София
  maristuta , ех страхотен човек си!!Вдъхна ми голяма доза оптимизъм Grinning
 Благодаря ти, няма как заради малките ни душички ...ще се справим с всичко!!! Hug

# 173
  • София
miamp честито! Аз да си признач, че и аз мечтая за 3 деца, но засега съм се захванала малко да понапредна в кариерата. Ние вкъщи сме двама работохолици и положението е страшно ooooh!. Но още сме млади и сега ни е времето да поработим здраво Wink. Пък и да се постабилизираме финансово, даже съм си мислила и за осиновяване или приемен родител, но времето ще покаже Grinning

marisuta, petia успех. Аз лично не бих си го причинила, Марти ме изморява повече от работата. Вечер съм изтощена ако не съм била на работа. Но то си е и до дете, той не ме оставя и за секунда, постоянно иска да играя с него и да го забавлявам, да измисляме разни смешки. С тази ясла много захитря, какви ли не бели измисля. Вчера ми обул дамските обувки и така се разхожда гордо Joy, слага си герданчета, направо си е за притеснение Blush.

Иначе качва и слиза стълби сам, без да се държи никъде Shocked. За катеренето да не ви разказвам, почти се научи да подскача, но на твърдо му е трудно. В яслата си имат банда да непослушните и се организират за бели ooooh!. Последно са влезнали в спалните и разхвърляли всички завивки и дори дюшеците. Как се разбират като не говорят newsm78

Книжки не можем да четем, седенето на едно място е мираж.

Марти постоянно говори нещо, но много малко са смислените неща. Но като  го слушаш, все едно някой говори на чужд език. Дали е нормално? Thinking Нещо взех да се притеснявам. Иначе си пее, пак с измислени думи, но с мелодията на песничката. Много ми е сладък, но дали е нормално това.

Ами това е от нас

# 174
Марти постоянно говори нещо, но много малко са смислените неща. Но като  го слушаш, все едно някой говори на чужд език. Дали е нормално? Thinking Нещо взех да се притеснявам. Иначе си пее, пак с измислени думи, но с мелодията на песничката. Много ми е сладък, но дали е нормално това.
И Ясен е така. Непрекъснато нещо бръщолеви, нищо не му се разбира. Не мисля, че има място за притеснение. Песен като чуе, си тананика, нищо смислено.  Laughing

# 175
Веси, и според мен няма от какво да се притесняваш Hug
Аз нали съм ви казвала, че според Дидо, Диди говори на арабски, защото вкарвала много гласни hahaha. Тя хич не се трогва от музика или танци, за мое най-голямо съжаление. Като й пусна музика и започва да се върти в кръг. Дано като порастне малко, да й дойде желанието да танцува  Flutter
А за яслата, напоследък като я вземам започна да мрънка и да плаче. Т.е. като ме види е радостна и като тръгнем към количката да си отиваме и почва да се тръшка Crazy Явно иска и мен да ме прави ясленче Wink

Мари, и аз ви се радвам на позитивизма и упоритостта. Ние май не сме толкова сигурни вече

# 176
miamp- честито , прекрасна новина .
Валчи също си бърбори разни неразбираеми за нас неща . Смислените думи , които казва са много малко . Аз си мисля че той си говори смислено , но просто наистина на друг език  Mr. Green. Вярвам в това , колкото и шантаво да звучи Blush , но тук навлизаме в друга тема вече .
Цитат
  Да Ви питам ,има ли някое майче от вас ,дето хем работи ,хем си гледа детенцето,защото аз реших така да направя(понеже ще работя на график ДН, Н  и два дни почивка),таз ясла немога да я понеса ...зле ни се отразява и на двамата ConfusedАко има  Smile как се справяте...Знам че ще ми е доста трудно обаче..ще дерзая...
И ние сме така . Аз съм с малчо през деня докато мъжа ми е на работа ,а вечер е обратно . Не винаги съм по цяла седмица , понякога по 3-4 дни само работя . Не е толкова трудно , въпрос на настройка и желание , като влезеш в ритъм не се усеща . При нас до другата есен поне ще е така , за сега реших да отложа яслата до тогава .
Искам да питам двуезичните мами , как се справят дечицата ви ?Аз още не му говоря , мислех си че няма смисъл докато не започне да разбира поне малко  newsm78.
Започнахте ли със покупките за зимата , аз още се мотая , а и не знам какво  ще е по- удобно  за детето?

# 177
Добро утро и от нас
Вчера ни почнаха коликите за сега не е много лошо положението но аз съм се запасила с капки само че едните Кармино незнам как се дават защото с италянския съм скарана Laughing ако някои ги е давал и знае как ще съм много благодарна ако сподели
Марти не се спира за една секунда гледаме много жално кагато държа бебчо а той още незнае какво става.Малко е болен кашлица която ни мъчи вече втора седмица.
Вчера бяхме на разходка двамата с Марти и той беше толкова доволен че аз съм с него в парка а не някоя баба
Нещо със снимките пак не ми се получава
Много  Hug за всички дечица

miamp честито и от мен страхотна новина

# 178
  • Miami
Искам да питам двуезичните мами , как се справят дечицата ви ?Аз още не му говоря , мислех си че няма смисъл докато не започне да разбира поне малко  newsm78.

Това как да го разбирам  newsm78 Че знаеш друг език и не си почнала да му говориш и на него ли? Или въобще не му говориш  Mr. Green
Децата вече разбират достатъчно много неща според мен.

# 179
Здравейте! Grinning

Какво правя и струвам незнам, ама все не ми остава време за форума. ooooh! Я по разходки, я по задачи, я нещо из къщи да свърша и то минало времето. Simple Smile Та, сега имам мъничко време и идвам да ви видя. Simple Smile

Гледам Ивчо си счупил ръчичката, миличкия. Sad Дано бързо му зарастне и повече никога не го боли, малкото юначе.  Hug Ама такива са хали понякога, Йоана и тя на моменти ме плаши много и какви ли не мисли ми минават през главата. Все трябва да съм покрай нея, пък то е невъзможно. Simple Smile Все ще падне някъде, ще си охлузи я нос, я чело, тъкмо зарастне раната и айде прави нова. Laughing Ама да е жива и здрава, казват че палавите деца били по-умни. Mr. Green
Много гушки и за Мирелка! Бързо да се отърве от раничките! Hug

Много хубави са снимките на Митето, Дея и Мирелка, какви бебоци бяха, а какви големи деца са вече. Heart Eyes Не спирам да се изумявам всеки ден колко бързо порастват. Ето ние днес празнуваме месечинка. Laughing Heart Eyes За говоренето сте обсъждали, и аз да споделя на какво дередже сме. Wink През повечето време Йойо говори неразбираемо, както и останалите бебоци, но има няколко нови думички, които казва отскоро и много се гордеем с нея. Heart Eyes Като едно кърмаче-ветеран вече казва "цици" Mr. Green и като й се досуче, идва, сочи с пръстче и казва "цици". Край на раздърпаните тениски, ура! Laughing Знае и как да се обръща към нас - мен ме вика с "мамооо", баба си с "бабууу", на баща си казва "тате", дядо е "даду". Друго, друго... като ще се къпем се радва и вика "чип чип". Wink Знае имената на приятелчетата си Пепо - "Пепууу" и Виви - нейното го казва малко шепнешком и се чува "Фифи". Laughing Та, това й са разбираемите неща май. Не се притеснявам хич, аз и без това имах съмнения заради втория език, че ще проговори късно, та съм свикнала с тази мисъл. Впрочем разпознава всички от семейството по снимките, безгрешна е като я питам кой е тати, коя е мама и т.н. Само своето си име още не може да казва, най-близкото досега е било "Я-я". Laughing

Руми, вашият татко да не е чужденец и той? Къде си го крила досега? Grinning Ние в момента говорим на Йоана само на български, понеже татко й го няма и сме си в БГ. Елзи да каже, те говорят на Мишето на 3 езика, май. Wink Обаче доколкото съм чела по въпроса, е добре всеки родител да му говори на неговия език, за да може да прави разликата. Тоест, ти като българка му говори на Валчето само на български, нека татко му му говори на неговия роден език. Peace

Радост, не ги знам тия капки Кармино, няма ли нещо във форума за тях? newsm78 Ако не намериш, препиши го италианското да ти го преведа. Peace

Накрая - да поздравя новата ни бременелка в темата miamp и да й пожелая лека бременност и здраво хубаво бебче! Hug

Слагам няколко снимки от последните две седмици - много динамични и пълни с емоции бяха. Wink Първо ходихме на зоопарк, гледахме и се радвахме на животните, Йойо понаучи някой друг номер от маймунките, както и те от нея. Mr. Green Най-голямата емоция беше накрая - язди пони. Wink В началото я достраша, но после се отпусна и се радва много. През цялото време цъкаше с език както прави кончето. Flutter

В почивния понеделник пък използвахме хубавото време и си направихме пикник в Екопарка. Бяхме голяма тумба, имаше игри, манджа, забавления. Wink

До скоро! Hug

Общи условия

Активация на акаунт