Весел ден на всички

п.п. Ще гледам и аз да постна малко снимки тези дни, макар че моето шило не стои на едно място и да я снимаш с непрофесионален фотоапарат е просто мисия невъзможна

май ми е време за подстрижка на мен

MaLe е навита, ние също, други има ли? 
, опитвам се да имам положителна нагласа. 

незнайно защо винаги съм си мислела, че имаш три деца
бъдете живи и здрави 

а преди няколко месеца нямаше проблеми, като го водих на ретро събора 

за всички малки слушковци-послушковци

!!!!Инфекция причинена от замърсяване- а толкова я пазя....
))От скоро не казва "не", а не знам защо "найн"
))))))))
Лек и усмихнат ден!!! 

как се справяте...Знам че ще ми е доста трудно обаче..ще дерзая...
как се справяте...Знам че ще ми е доста трудно обаче..ще дерзая...
Откакто Дея е направила 10 месеца аз се върнах на работа. С мъжът ми работим и двамата и си я гледаме сами. Той често работи само вечер и тогава аз ходя на работа, а той е с нея през деня, иначе когато той е дневна, аз си оставам у дома с Дея и не ходя на работа.
Мисля, че е въпрос на организация, petiu6a!
Аз успявам някак си (понякога и аз не знам как намирам време за всичко
. Но още сме млади и сега ни е времето да поработим здраво
. Пък и да се постабилизираме финансово, даже съм си мислила и за осиновяване или приемен родител, но времето ще покаже 
, слага си герданчета, направо си е за притеснение
.
. Последно са влезнали в спалните и разхвърляли всички завивки и дори дюшеците. Как се разбират като не говорят 
Нещо взех да се притеснявам. Иначе си пее, пак с измислени думи, но с мелодията на песничката. Много ми е сладък, но дали е нормално това.
Нещо взех да се притеснявам. Иначе си пее, пак с измислени думи, но с мелодията на песничката. Много ми е сладък, но дали е нормално това.
. Тя хич не се трогва от музика или танци, за мое най-голямо съжаление. Като й пусна музика и започва да се върти в кръг. Дано като порастне малко, да й дойде желанието да танцува 
Явно иска и мен да ме прави ясленче 
, но тук навлизаме в друга тема вече .
.
за всички дечица
.
Че знаеш друг език и не си почнала да му говориш и на него ли? Или въобще не му говориш 
Я по разходки, я по задачи, я нещо из къщи да свърша и то минало времето.
Та, сега имам мъничко време и идвам да ви видя. 
Дано бързо му зарастне и повече никога не го боли, малкото юначе.
Ама такива са хали понякога, Йоана и тя на моменти ме плаши много и какви ли не мисли ми минават през главата. Все трябва да съм покрай нея, пък то е невъзможно.
Все ще падне някъде, ще си охлузи я нос, я чело, тъкмо зарастне раната и айде прави нова. 
Не спирам да се изумявам всеки ден колко бързо порастват. Ето ние днес празнуваме месечинка.
За говоренето сте обсъждали, и аз да споделя на какво дередже сме.
През повечето време Йойо говори неразбираемо, както и останалите бебоци, но има няколко нови думички, които казва отскоро и много се гордеем с нея.
Като едно кърмаче-ветеран вече казва "цици"
Знае имената на приятелчетата си Пепо - "Пепууу" и Виви - нейното го казва малко шепнешком и се чува "Фифи".
Ние в момента говорим на Йоана само на български, понеже татко й го няма и сме си в БГ. Елзи да каже, те говорят на Мишето на 3 езика, май.
Обаче доколкото съм чела по въпроса, е добре всеки родител да му говори на неговия език, за да може да прави разликата. Тоест, ти като българка му говори на Валчето само на български, нека татко му му говори на неговия роден език. 
Ако не намериш, препиши го италианското да ти го преведа. 
Първо ходихме на зоопарк, гледахме и се радвахме на животните, Йойо понаучи някой друг номер от маймунките, както и те от нея.
В началото я достраша, но после се отпусна и се радва много. През цялото време цъкаше с език както прави кончето. 

Препоръчани теми