Като бях бременна и само някой да кихнеше в офиса и аз носех с мен от коризалията и раздавах профилактично
))
))

много моля да ме извинят майките пушачки, но да се пуши вкъщи е недоспустимо, оставям настрана вредата от самия дим (който всеки вярвам ще се съгласи, че не си седи само в кухнята, ами минава и през процепите на вратата и полепва по мебели и тапицерии и т.н.), но това изсушава лигавицата на носа и я прави много уязвим вход за вируси
а не от растящия кътник, не от кихналия колега на таткото, които го е гушнал и цункал преди да измие ръце и т.н. да не продължавам с вариантите, че може да стигне темата до 50стр бърже бърже
днес има температура, утре няма, но други неща не минават толкова бързо... 

T o n i, съгласна съм с всичко, което си написала.

. Наистина кашлицата и хремата са начини на организма да се изчисти и предпази от бактерии, вирусии и други гадории, както и разтройството и повръщанете, а и температурата е защитен механизъм - повечето микроорганизми живеят при 37 градуса и при по-висока температура загиват. Никой не казва, че са приятни, но това си е естествен начин за спряване с болестита + действия на клетъчно и хуморално ниво
И всички тези процеси ако излезнат извън контрол, разбира се могат да навредят, но като цяло са полезни, въпреки че се считат за негативни, но реално не можем да преценим колко много ни помагат.
искам да ви споделя, че покрай таня се нагледах на какви ли не случаи
или ще го водят с омазано лице още сутрин и даже не го целуват за чао 

!
Ние ще сме отново там на Нова година, живот и здраве. Пак там, на онова прекрасно място във вили "Парка", които съм ви показвала няколко пъти вече. А през зимата там е просто прекрасно! Чистичко, спокойно, натрупал снежец. Планината - спокойна и стаена сред снега. Огромна камина в къщичката, подаваш си носа навън само за да си вземеш няколко дръвца и да ги хвърлиш в камината.
А вътре в стаите е тоооолкова топло, че по къс ръкав и отворен прозорец пак ти е доста топличко. Ееееех... 

Иначе, да, модни течения много в последно време. 

. Отвреме на време пръскам малко Стеримар в нослето, за да поддържам лигавицата влажна.
Препоръчани теми