Отговори
# 675
Ние  слеед  цялата  еуфория  от  вчера  си  бяхме  вкъщи  днес  болни  Tired,  снощи  както  си  спеше дребчо взе  да  повръща и  продължава  да  спи  Shocked , добре  че  бях  при  нея  да  я  вдигна иначе  не  ми  се  мисли  какво  щеше  да  се  случи  Confused ,  днес  с  температура   и  разстройство ,но  малко  съм  щастлива  от  факта  ,колкото  и   гадно  да  звучи  ,но  снощи  се  изплаших  че  от  падането  в  детската  е  получила   сътресение  на  мозъка  и  за  това   повърна ,а  сега  съм  сигурна  че  със  стомахчето  и  нещо  не  е  наред... борим  се  още  с  температурата  ,но  и  тя е  мине

Мале,прекрен  син  си  имаш  Heart Eyes и  чудесен  букет  Sunglasses

Мари  ,та  къде  сте  се  насочили  newsm78
и  вермо  къде  се   изгуби  Бюти  newsm78

Лека  на   всички   

# 676
MaLe, супер си го измислила подаръка и букета! Браво!
maya, колко се смях с разказа за Зара!!! Браво на нея! Трябва да е активна в социалните контакти!
Миташкито нямаше възможност да почерпи вчера, моля да ни извините  Rolling Eyes Бяхме си на село, при баба (моята баба!) и варихме лютеница! ПО-късно ще пусна снимки от събитието  Mr. Green Направихме бойкот на настъпващата зима, и седяхме цял ден на вън, Митко обикаля като "изоглавен" - събира ябълки, круши и дюли от земята, предимно дълбооооко изгнили, и яростно бърка вътре с пръстчета, не знам защо, явно реши, че щом са мекички, кафевички и лесно се мажат по дрехите значи са супер врЪХТА!
Днес на обед го гостихме с традиционен агнешки курбан (от комшията Димитър!) и продължихме с ровенето из изгнилите плодове... резултатът е повече от радостен - от хремата, с която тръгна Митко, няма и следа! Помпата за сополи си остана в колата! Което затвърждава моята теория, че дори и при неразположения у децата най-доброто нещо си остава дворската терапия Wink  (на пук на всичките баби-съседки, които минаха покрай нас и казаха "Да го прибирате това дете на топло, гле'й какъв му е червен носа!"  Mr. Green )
Maristuta, танци-манци щИ пусним по-късно, когато усъвършенстваме Северняшките стъпки Wink ... или поне Шопските...  Joy

Хайде, поздрави!

# 677
Привет на всички надявам се не сте ни забравили но не ми остава време но почти изчетох всико което сте писали
Честито на всички които са имали поводи за празнуване
Male честита ти племенница да е жива и здрава
Малкото ми момче на първата консултация беше 4.700кг и 53 см останах доста изумена от това че е качил 2кг за месец и няколко дни.Коликите още ни мачат от време на време но и капките доста помагат.
Марти вече свикна с яслата и аз да кажа както беше писала преди време vesi че неиният Марти искал да остава да играят и при нас е така.Иначе много говори и имитира всички ни, а към Виктор постоянно иска да го целува
ето и няколко снимки от нас

Лека вечер на всички и много  Hug за малките палавници

# 678
  • Стара Загора
Здравей, банда! Как сме?  Hug

Ние бяхме на дьльг уикенд на село, изкарахме си чудесно. Децата бяха най-вече помошници на тате по ремонтите:

Eй, Офи ме е изприварила сьс селски приключения,  Rolling Eyes и наш Калоянски си хапна курбан, но дело на баща му(не е Димитьр  Wink) ей така без повод, просто за здраве. И той изкара няколко дни предимно навьн, само че при нас хремата си започна и остана  Praynig там, на двора. Станахме и неволни зрители на учение на военни самолети СУ 25 (maristuta   smile3534  Hug ) от близкото летище
Аз пьк отново бях вдахновена от есенната цветна градина. Ето и цвете за всяка от вас  Flutter

Мaya , ще се повторя, но твоята Зара е голяма фога Hug, да я нацелуваш от нас.

MaLe букета е трепач, аз ако сьм на сестра ти ще си го оставя за сувенир,  Whistling честита ти племенница, щях да забравя,  Embarassed да ви е жива и здрава.   bouquet

Лека вечер!  Hug Hug Hug

# 679
  • варна
 Мале, много весели подаръци Peace На каката купи една книжка с приказки и картинки. Тъкмо ще чете на бебето и тя ще се учи. Laughing
  Офи ,аз помислих, че сте отишли на дискотека с Митака и затова не почерпихте. Wink
  И ние миналата зима заведохме баткото с кашлица и сополи на сняг в Габровския балкан. На третия ден от пързалянето с шейни- разбирайте че беше изцяло мокър по цял ден - не остана и следа от болести по него.
 Мама Радост, да са ти живи и здрави децата.  Hug Като гледам, скоро бебето ще стигне Боян по кг. Wink
 Мая, дано бързо се оправите. При сътресение повръщането е при промяна на положението на тялото - например седи, като я изправиш, почва да повръща.
 Маристута, не знам дали ще емигрирате, ама може докато чакате, да напишеш една дисертация по география за развитите страни Mr. Green

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 23:49 от orhid

# 680
мале, много съм впечатлена от идеята с букета, може ли да крадна идеята при повод, ако имам нужда  Praynig  Hug
и чакам с нетърпение подаръците на таткото и каката Wink твоите племенници са случили на леля Wink

дани, тъкмо вчера се бях зачудила къде си, нещо ми се загуби по тъча  Wink много хубави цветета в тази ваша градина  Heart Eyes

ние биваме, кой здрав, кой болен, кой на градина, кой у нас, нищо ново под слънцето Simple Smile
теди се опитва да бъбри, но нищо членоразделно още не долавям  Blush
и още нещо си мислех да пиша, но забравих какво беше  ooooh! следващия път Simple Smile
лека нощ на всички Simple Smile

# 681
  • София
Юпииииииоу
здравейте, ама много приятно ми стана, че сте харесали подаръците и сега съм съвсем нетърпелива да връча букета на сестра си.
А С&К Мами, сигурна съм, че ще откаже да го развали, както всеки подарък който й правя, дори и не иска да ги разопакова нещата..., но с убеждения,че бодитата си струват и след 10на снимки,които ще направи... надявам се, ще го развали.

Има много сладки бодинца...(каква дума) и така мило ми стана като ги избирах. Припомних си малките сладки дрешки, шапчици и чорапки, памперс номер 1, изобщо....колко трудно ми се струваше тогава да преобуя сина си, който ми се струваше така крехък...., не съм и предполагала, че е по-трудно е да го гоня из апартамента по голо дупе, за да му сложа вече памперс номер 5, или гащи...
и сигурно колко по-трудно ще е да го науча гордо да обува гащите си сам....

мдаааа, таакааам

Тони, ползвай идеите, когато и както си поискаш, те не са мои, за торти от памперси всеки е чувал и не ми се нравиха, а за куфарчето прочетох, само си намислих дребни неща за пълнежа. А за букета също само чух, не съм виждала, но само измислих какво да купя, но то е ясно- само хартия и плат да е....
и понеже цветя правим у нас от каквото и да е, дори сватбените ни подаръци за гостите бяха цветя ръчно направени...реших,че това ще е моят подарък...
Но хубавото на букета, е че може да се ползва за различни поводи...,така че кръжока 'направи си сам'...ще дава резултати..със сигурност.
За подаръка на малката кака, ще пиша и покажа като го измайсторя...хубавото, е че и тя се научи и винаги при повод 'прави' подаръците...научи от малка,че жестът и усилието да зарадваш е по-скъпо от това да получиш дори и нещо желано....
Винаги съм смятала, че ако емоцията по правенето на подаръка е равна на емоцията при подарявянето....то тогава празникът е съвършен...;
а какво по-ценно някой да ти подари чувствата си...

-----
И така

Бюти, къде си наистина!

---
ОФИоли, честито за Митко и за бързото оздравяване и за вчерашния празник.
Желая му червеното носле да е само признак на КРЕПКО здраве...много вкусна лютеница да яде през зимата и смело да се разхожда за
ужас на баби и лели по къси панталонки по дворовете....

С&К Мами, бързо да се оправяте, много красива снимка с двамата ти малки майстори...много ме впечатли.
Хубаво е да си мама на двама мъже, а?
Каква ли свекърва ще си?хихик? Горда , гоооооордааа...мда горда трябва да си....!

Мама Радост....тез бузкиииии , тез бузки на малкия ти красавец....да не хапва пържолки вече....мммм
Здрав да е важно! Да расте и помъдрява!

Маристута, преди да защитиш дисертация или да обиколиш из страните, емигрирайки , разхождайки, доказвайки или търсейки бита, който ти приляга предлагам среща в градината на Сапарева баня или запознанство на Дея и Зари у нас на гости - на питка с мед, топла царевица, изцеден сок, сладолед с горещи малини и по-едно...каквото и да е ...в стъклени чаши!
Пък после...подсвирквай весело.....размахвайки самолетните билети...:Р!

Мая.
благодаря!
Прекрасен е и за мен. Най-НАй дори...,
а и го наричаме Зари....явно не само по прекрасност си приличат с твойта весела щерка!

----
еее ама роман изписах...май е най-дългия ми пост, пфу, чак на мен ми досади!

ЛЕКА НОЩ МИЛИ МАМИ!

# 682
Днес моето Лъчезарче има имен ден и двамата искаме да ви почерпим за наше здраве  Grinning

Хубав и усмихнат ден!

# 683
Хопалаааа.  Sunglasses

Роси*, да ви е жив и здрав Лъчезар, все усмивки да греят на личицето му и с гордост да носи своето име!  Hug
Страхотна почерпчица!  Peace
Честито на всички именници!  newsm24

Маристута, не знам дали ще емигрирате, ама може докато чакате, да напишеш една дисертация по география за развитите страни Mr. Green
orhid, добра идея.  Peace Така или иначе ще ми отнеме повече от година да уредя всичко както трябва (нали се сещаш, че намеренията ми не са да отида някъде да мия чинии...  Sunglasses), та ще имам време за една дисертация.  bowuu Но географията не ми е най-силната страна tongue2, та като завършила магистратура по математика бих могла да напиша една дисертация на тема: Колко голям е процентът вероятност да бъдете засегнати от диващината и простотията в България?  Joy Joy Joy

Маристута, преди да защитиш дисертация или да обиколиш из страните, емигрирайки , разхождайки, доказвайки или търсейки бита, който ти приляга предлагам среща в градината на Сапарева баня или запознанство на Дея и Зари у нас на гости - на питка с мед, топла царевица, изцеден сок, сладолед с горещи малини и по-едно...каквото и да е ...в стъклени чаши!
Чудесна идея! За Сапарева Баня съм винаги ЗА, ние сме твърдо там за Нова Година, но бихме могли да се опитаме да организираме среща преди това за един уикенд.  Thinking Може и едни наши приятели също да се включат.
А за запознанство на Дея и Зари на питка с мед, топла царевица, изцеден сок, сладолед с горещи малини и по-едно...каквото и да е ...в стъклени чаши - охоооооо, веднага ме заинтригува.  yesyes Благодарности за поканата, мисля да го осъществим в най-скоро време само трябва да е във време, когато и татУ е свободен, че да ни "трансферира" при вас.  Peace
Пък после...подсвирквай весело.....размахвайки самолетните билети...!
Остави подсвиркването, сигурно ще го владея до съвършенство  Laughing Whistling, но относно усмивката - сигурно няма да ми стигне лицето за толкова широка усмивка.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

mishlence_, къде се изгубихте?  Thinking Да не сте се пренесли при свеки У Шведско?  Wink

Хубав ден на всички!  Flowers Bouquet

# 684
Роси, Честит Имен Ден на Лъчезар! Здраве, щастие и късмет да му носи името!
  bouquet   bouquet   bouquet

Бюти я засякох в друга тема тези дни. Simple Smile

# 685
Честит Имен ден на Лъчко! Със зраве да си носи името, и винаги да е щастлив!

Аз снощи се зачетох в архивите на очакващи и така ми стана едноо  Rolling Eyes ами много мами бяхме тогава, много повече. Видях че Маргарете 2ро бебче чака на пролет,а не се е похвалила.Валентина, Дарии, Миша и мн други... Катенце се отчете , но беше отдавна, или пък само питахме за нея.. Thinking
А и темите се изписваха за 3 дни , верно 15 стр бяха но пишехме повече бременни вълнения, сега ивреме няма много... Ноо пък сега сме сериозна банда  Hug

# 686
Видях че Маргарете 2ро бебче чака на пролет,а не се е похвалила.
Аз видях, че освен margarete има и други бременни мами от отчетната ни, но не пишат вече тук...
Пожелавам на всички леко бременеене и здрави, весели бебоци!  Peace

# 687
  • София
Хелоу - мелоу.

Марина е грипозна. Вдига до 38.8, но аз удържам фронта само с хомеопатия засега. Само снощи преди да легне и дадох една доза Панадол. Сополите вече едни оранжеви направо.... Малко е отпаднала, но общо взето си е ОК.

Моят стомах нещо стачкува - чувствам се точно както когато бях бременна - нищо не ми се ядеше и от всичко ми беше гнусно  Sick Но със сигурност не съм бременна де  Joy

Другата седмица и аз на тръстиката. Адски странно се чувствам....

# 688
Ехооо, привет!  wavey
Аз верно не съм писала отдавна.  Blush Благодаря, че се сещате за мен!   bouquet

От ядене на корем и излежаване по цял ден в леглото, не ми остава време.  Joy Майтапя се!  Mr. Green
Успявам да ви прочета, но до писане не стигам... Sad И в другата отчетна трудно успявам да се разпиша, само чета, а там се пише с космическа скорост просто.  Crazy

Периодът ми на гадене почти отминава, слава Богу! Този път бързо минава времето, за мое щастие. Simple Smile Е, някои дни бяха цяла вечност, но се забравя. Онзиден ден бях на първи преглед (в 12 г.с.) и се успокоих, че всичко е наред. Дотогава дори не знаех има ли бебе "там" или няма.  Laughing Расте големичко...  Rolling Eyes

МаЛе, каква покана дръпна на маристута, чак и на мен ми се прииска да дойда.  Mr. Green

мама Радост, дребния май много си похапва? Wink Какви бузки е направил само.  Laughing

самимами, много 'убави китки! И мъже! Simple Smile

Мая, твойта Зара е уникална!  Hug Дано се оправи бързо!

Ще гледам по-начесто да се включвам, че така не успях да се изкажа по всички точки.  bowuu

# 689
Честит имен ден на Лъчезар!! Да е жив и здрав!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт