, снощи както си спеше дребчо взе да повръща и продължава да спи Мале,прекрен син си имаш
и чудесен букет 
Мари ,та къде сте се насочили
и вермо къде се изгуби Бюти

Лека на всички
, снощи както си спеше дребчо взе да повръща и продължава да спи
и чудесен букет 

(на пук на всичките баби-съседки, които минаха покрай нас и казаха "Да го прибирате това дете на топло, гле'й какъв му е червен носа!"
... или поне Шопските... 

за малките палавници 
) ей така без повод, просто за здраве. И той изкара няколко дни предимно навьн, само че при нас хремата си започна и остана
там, на двора. Станахме и неволни зрители на учение на военни самолети СУ 25 (maristuta
) от близкото летище 
, да я нацелуваш от нас.
честита ти племенница, щях да забравя, 
На каката купи една книжка с приказки и картинки. Тъкмо ще чете на бебето и тя ще се учи. 
Като гледам, скоро бебето ще стигне Боян по кг. 

твоите племенници са случили на леля 
много хубави цветета в тази ваша градина 

следващия път 

Така или иначе ще ми отнеме повече от година да уредя всичко както трябва (нали се сещаш, че намеренията ми не са да отида някъде да мия чинии...
), та ще имам време за една дисертация.
Но географията не ми е най-силната страна
, та като завършила магистратура по математика бих могла да напиша една дисертация на тема: Колко голям е процентът вероятност да бъдете засегнати от диващината и простотията в България?

Може и едни наши приятели също да се включат.
Благодарности за поканата, мисля да го осъществим в най-скоро време само трябва да е във време, когато и татУ е свободен, че да ни "трансферира" при вас. 
, но относно усмивката - сигурно няма да ми стигне лицето за толкова широка усмивка.
Да не сте се пренесли при свеки У Шведско? 
Но със сигурност не съм бременна де 

Благодаря, че се сещате за мен! 
Майтапя се!
И в другата отчетна трудно успявам да се разпиша, само чета, а там се пише с космическа скорост просто. 
Е, някои дни бяха цяла вечност, но се забравя. Онзиден ден бях на първи преглед (в 12 г.с.) и се успокоих, че всичко е наред. Дотогава дори не знаех има ли бебе "там" или няма.
Какви бузки е направил само. 
Дано се оправи бързо!
Препоръчани теми