Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 7-ма тема

• 179 026
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
намерих си една страхотна рецепта за тесто, честно казано стават невероятно въздушни-очарована съм!
maqaami, сподели рецептата на тестото което си открила, моля

А украсите след като втаса питката ли слагате или преди, да си втаса с тях?

# 586
Невероятни неща сте показали, БРАВО! Страхотни сте   bouquet

Аз напоследък нищо не съм правила, гледам да си почивам повечко  Embarassed

А украсите след като втаса питката ли слагате или преди, да си втаса с тях?

Украсите се слагат след като втаса питката, за да не "потънат", поне такива наблюдения имам от видяното и прочетеното тук  Peace
Предполагам ще се включи и някой компетентен с украсите, аз до сега не съм правила, изключая питката за прощъпулника  Simple Smile така и нямаше време да я снимам тогава, а стана невероятно вкусна сладка постна питка, с едно краче отгоре...

# 587
Питка - "ХЛЯБ И ВИНО"

# 588
Пепика, направо ми скри шапката  Shocked  Hug  bouquet  newsm74

# 589
АИЯ питката ти е разкошна   bouquet
maqaami много нежна с тези бели розички  smile3501
dodyniki и твоя тутманик много апетитно изглежда  smile3508
АУУУУУ Пепика нямам думи  Shocked златни ръце имаш да знаеш  newsm20 smile3501 newsm51

Аз да ви се оплача, така чаках да дойде събота и запретнах ръкави и замесих един тутманик и за питка се гласях, но уви фурната ми ме предаде, тъкмо се беше надул едно хубаво да излиза от тавата и край така си и остана, та и спадна накрая, още ме е жал да го изхвърля така си стои в студената фурна  newsm45 smile3511

# 590
  • София
Пепика, както винаги невероятна питка!

# 591
Пепика, страхотна си    bouquet    Как закрепяш дръжката на кошницата?

# 592
Пепика,глътнах си граматиката!  Shocked Shocked Shocked
Бурни аплодисменти от мен!  smile3501 smile3501 smile3501
А сега кажи от где купи златистата боя за украсата.Отдавна ми е мерак да си взема,ама незнам откъде се купува туй нещо.

# 593

Една обикновена питка от мен.

Браво на всички майсторки в темата  bouquet

# 594
Ами то мен ме е срам да показвам нещо след тия красоти ,които видях  bouquetСтрахотни питки сте направили момичета smile3501
Ми срам ,не срам ще покажа питката за прощъпулника ,нещо я препотих,щото я забравих в тавата покрай другите приготовления. LaughingНякъде бях чела ,че става хубава като се намаже отгоре с маргарин или масло и пробвах-в резултат се напука коричката ooooh!Абе аз си знам ,че пробите винаги ми стават супер,ама като дойде големият ден и все нещо се прецаква LaughingНо пък беше вкусна Blush
Ето я-http://danipbg.snimka.bg/cooking/hlebopekarna.430255.16180405

# 595
danip, много си е хубава даже питката, с тия сладки стъпчици и хубави букви!Когато нещо е правено с любов, винаги си личи.  bouquet Не знам защо ти се е напукала, и аз мажа с масло, но не ми е ставало така. newsm78 Независимо от това е станала, на мен ми хареса много!  bouquet

# 596
Labrex,благодаря ти!Намазах я с маргарин просто защото ми беше по-лесно да си потопя четката в него и да намажа LaughingПосле я покрих с кърпа и предполагам за това така се получи newsm78Ами напукана или не си изпълни предназначението и се изяде Laughing

# 597
  • в моя свят
Страхотни майсторки има тук   bouquetСледя темата,но да се запиша и аз с последната ми питка:

# 598
Ето и моята содена питчица от обяд, че се оказа, че сме останали без хляб

В опечен вид не успях да я снимам, че беше на бързо разчупена.

# 599
В събота направих Италиански пълнен хляб /не мога да намеря кой даде тази рецепта  Embarassed/.
На вкус беше много добър, но външния вид малко не се получи /за кой ли път?  newsm78/
Като го оставих да втаса, ми се разля много настрани. Но следващият път ще го направя в една правоъгълна форма, за да може да направи височина.
Препоръчвам горещо! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт