Тръгва си и това БУРГАСко лято, небето вече е в сълзи облято .... 89

• 34 935
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • Burgas
Пропуснала съм това с иконите,иначе щях да отида.
Имам едно съмнение,че на 15.09 ще имаме 2 бебета  Grinning

# 121
  • Бургас
Пропуснала съм това с иконите,иначе щях да отида.
Имам едно съмнение,че на 15.09 ще имаме 2 бебета  Grinning
Аз за едно съм сигурна  Praynig
А за иконите опашката беше до дрогерията и "Евтинийко", много трябваше д асе чака.

# 122
здравейте момичета

от време на време ви чета и реших да се присъединя.
Аз съм от Бургас но сега живея в Ахтопол,но доста често(да не казвам всяка седмица)сме си и в Бургас.

Четох че д-р Пенков ще отваря болница и в Бургас.Аз раждах в Сливен в МБАЛ"Х.Димитър" и съм сташно доволна и ако и новата болница е с също толкова добри лекари и акушерки ще е супер

# 123
  • Пловдив
Добрютроо  Crazy
Днес, за разлика от вчера, още по тъмна доба идвам да се очета - личният състав е налице!Сега остава и wish да е седнала на куфара още...

# 124
Аз днес се събудих ядосана.
Отказах се да раждам.
Решението е взето ... Crossing Arms

# 125
  • На морето!
Спокойно, девойки, има още време. Така като гледам около 20ти може да заемете позициции за нисък старт. Hug

# 126
  • Burgas, Bulgaria
 hahaha накрая и аз ще родя

# 127
wish и Горгона  , като гледам термина ви е на една и съща дата, или греша? Сега се сещам и аз преди 5 години така се надявах да родя по-рано, ходех цял ден по улиците, белкем се сети да излезе бебчо, но уви! Родих една седмица след термин, въпреки всичките ми физически усилия.  Mr. Green
Пожелавам ви едно много леко раждане и много скоро да си гушкате бебчетата! Hug Hug Hug

# 128
ох, милички  Hug нямам идея как се чувствате... никога не съм стигала до там  Rolling Eyes желая ви спокойствие, силна храна и леко безпроблемно раждане  Hug

Имаме ли прясно омъжена? Мимка, да не си се отказала?
 Хайде честито  Hug Живи и здрави, дълъг семеен живот, изпълнен с много любов и щастие  Heart Eyes
... и да знаеш, чакаме снимки Simple Smile

# 129
  • Бургас
Да, аз сутринта си мислих за Мимка.
Ще дойде да даде отчет и снимки, но може би утре.
Мимка,  Пожелавам Ви да имате лек семеен живот и едно хубаво бебенце.   bouquet

Бременните - спокойствие и толкова. Няма да останат бебоците вътре  Hug

Последна редакция: нд, 13 сеп 2009, 12:23 от Pagocт

# 130
  • Бургас
Ето ме и мен вече официално като госпожа Николова-как ще съм се отказала.Сватбата беше много хубава ,нямам думи беше един незабравим ден Simple Smile
Благодаря ви за пожеланията
При първа възможност ще покажа и снимки Simple Smile

# 131
Ето ме и мен вече официално като госпожа Николова-как ще съм се отказала.Сватбата беше много хубава ,нямам думи беше един незабравим ден Simple Smile
Благодаря ви за пожеланията
При първа възможност ще покажа и снимки

ЧЕСТИТО ! Пожелавам ви здраве и семейно щастие,винаги да се обичате толкова,колкото и сега !
Ехх,че и хубава фамилия имаш ...  Cry Hug

# 132
  • Пловдив
Спокойно, девойки, има още време. Така като гледам около 20ти може да заемете позициции за нисък старт. Hug

Нтц, аз мисля на 20-ти вече да съм изписана..вторник сутрин се тръшкам в колата и отивам да ме режат.

wish може пък за утре да размислиш, днес като не ти ден..В краен случай ще вадя картите Таро, с боба като не става.

Последна редакция: нд, 13 сеп 2009, 13:20 от Горгона

# 133
  • Burgas
Мимка честито-дълъг и щастлив семеен живот,чакаме снимки.
Уиш на 15 ще е  Grinning

# 134
  Накрая ще организираме едно залагане за Деня на Уиш  Joy Голямо гадаене пада.

Мимка честито!!! Дълъг, щастлив и пълен с разбирателство семеен живот   bouquet

Аз съм сърдита на живота  Crossing Arms То бива бива несправедливост, ама оля се  Tired

Общи условия

Активация на акаунт