Тръгва си и това БУРГАСко лято, небето вече е в сълзи облято .... 89

• 35 004
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Това е супер новина за добро утро Simple Smile
Честито на Уиш да и е живо и здраво детето и много радост да и носи   bouquet
Ина честит ти рожденник нека расте весело и добро дете   bouquet

# 256
   Е що така подрани Уиша, аз по Коледа я чаках вече  Mr. Green Честита радост, много здраве и щастливо детство на малкия Борис и наистина наздраве на таткото  Grinning

Инче, честит ти празник и на теб!!! Да расте здрав, силен и послушен мъж   bouquet

Утре съм на сватба, а подарък успях да купя снощи в 9ч  Crazy сега ако ми кажете и къде да ми го опаковат красиво /защото изобщо не ме бива/  Embarassed
   И като казах сватба - Мимка снимкиии ....

# 257
И аз другия месец съм на една тежка,тежка сватба, канени сме от страната на приятеля ми, но това не пречи да ми каже "Измисли им подарък"  ooooh! просто нито една идея не ми идва на ума за тези хора  Crazy

# 258
  • у нас
Ина, честит ви рожденик! Да е здрав, и да расте весело и щастливо дете! newsm59  ura Tada

Иве,
подаръци съм носила за опаковане на цветарския магазин под Ванесата на Ботева. Също може да провериш и на магазин Наш дом срещу Света София  Peace

# 259
  • Бургас
Добро утроооооооооо!!!

Току-що ме събудиха с тази новина :

wish е родила Борис - в 7:40 тази сутрин, 50см 3320кг  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile !!!!

и мен, и мен!  Mr. Green Толкова съм щастлива, все едно аз пак родих!
Да е жив и здрав малкия Борис и я чакам да щурмуваме бургаските улици!  Hug

# 260
Иве, сещам се за едно магазинче в подлеза на Операта.

# 261
Честито на мама Wish - да и е жив и здрав малкия Борис и много да радва мама, тати и батко  newsm51
ina_lemon Да е здрав малкия ти рожденик, и да расте весело и щастливо дете   Tada

# 262
Еее, ЛаДида , ти се появи в нашата тема, хайде, че тук мислят, че са само двама Борисовците - на Уиш и Горгона. Нека представим и твоят Борис, който даже беше първи на 10.09  Simple Smile

# 263
   сега ако ми кажете и къде да ми го опаковат красиво /защото изобщо не ме бива/  Embarassed

Също така над подлеза има едно магазинче, до магазина за китарите.
Направиха и друго в новата кооперация отдясно на площад Баба Ганка.

# 264
  • Бургас
Еее, ЛаДида , ти се появи в нашата тема, хайде, че тук мислят, че са само двама Борисовците - на Уиш и Горгона. Нека представим и твоят Борис, който даже беше първи на 10.09  Simple Smile
ми малко съм "отнесени от вихъра"! Добре, че те проследих къде се подвизаваш рано сутрин, че да я открия тази тема!  Heart Eyes Mr. Green

# 265
  • у дома
Честито и от мен на Уиш, да са живи и здрави  Praynig

# 266
  • Burgas, Bulgaria
ууу ама съм вра4 Айде 4ЕСТИТО ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ БОРИС И ЦЯЛОТО МУ СЕМЕЙСТВО

# 267
  • Burgas
Честито на Уиш да са живи и здрави и тя и цялото семейство.
Ех Борисовците станаха трима-браво,айде кои е наред.
Ина честит ти рожденик,да те слуша и много да те радва.

# 268
  • Бургас
Хайде, най - сетне си имам ново съседче  Heart Eyes. Честито да им е на цялото семейство Борис! Да стане голям като татко си!   bouquet
Ина, честит ти пораснал малък Стилко! Да е много здравичък!   bouquet

Ладида, добре дошла тук!

# 269
  • Бургас
Чудесна новина,поздрави на мама Уиш,на тати и на баткото!  bouquet
Хайде,коя е следавщата,май чак януари ще си имаме ново бебе...

Общи условия

Активация на акаунт