Тръгва си и това БУРГАСко лято, небето вече е в сълзи облято .... 89

• 34 946
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Къде точно ще е този детски кът в зорница newsm78

# 331
Къде може да се празнува детски рожден ден? Макдоналдс ми отпадна като вариант, всяка година сме там и ми се иска нещо по различно.

# 332
Къде може да се празнува детски рожден ден? Макдоналдс ми отпадна като вариант, всяка година сме там и ми се иска нещо по различно.

Не че се заяждам, ама да беше погледнала на първа страница, главния пост на Ками* .

# 333
Препоръчайте ми учителка за първокласник догодина в училище Братя Миладинови в Бургас. Засега съм се ориентирала към това училище. Знаете ли кога става записването?

# 334
  • Русе
Здравейте,майчета от Бургас!  Искам да ви споделя радостта, която една бургазлийска майка изпита тази сутрин- сестра ми alex4e83 роди тази сутрин в Сливен.Има си момченце

# 335
Честито на alex4e83 да и е живо и здраво момченцето и много палаво   bouquet

# 336
Не че се заяждам, но ми трябва прясна информация за добра обстановка и хубава анимация за 5 годишни.

# 337
  • Бургас
Уникат, и на мен това ми е голям проблем ,макар ,че имам още доста време ,но отсега се "схващам" по въпроса .

Единия вариант ми е детския кът на операта ,но там казват ,че зимата било студено .

Друго ми дадоха идея горе в караокето да се наеме и да пеят и танцуват с диджей и аниматори,като вратат се заключи  Mr. Green ,което не е лошо като идея ,но как ще се пропусне детския кът на път за караокето  newsm78,а и като знам момчетата колко харесват анимацията  Rolling Eyes изпадам в тих ужас къде ще празнуваме 5 -тия РД Mr. Green

# 338
  • Burgas
В операта,не може да се каже,че е студено,особенно на децата.И ми е направило впечатление,че децата най много там се забавляват,а ние сме посетили доста места по рожденни дни,за мен операта си остава най добре.Децата си правят каквото искат,бягат,скачат,катерят се.никой не им прави забележка.

# 339
Честито ни бебче  Hug да е живо и здраво малкото палавниче на alex4e83 Hug Много радости да носи на мама, тати и леля   bouquet
Дано всичко е нормално, че май доста подранило.

За РД, не веднъж съм казвала, че покрай баткото много съм обикаляла и както главен организтор и като гост. Е, казвам ви имаше период, в който знаеше наизуст програмата/игрите на някои от агенциите /умишлено няма да споменавам/. Като чуеше само къде - и се тюхкаше "ох, пак там ли, писна ми".
Наистина самият той само мрънкаше на Караокето в детския кът да си празнува РД. Та си му беше най-хубаво и макар да търсех и аз нещо по-различно, му изпълнявах желанието накрая. Един-два пъти съм канила там в детския кът на караокето аниматори. Преди десетина години предлагаха артисти от Кукления театър с/у допълнително заплащане, но сега мисля няма.  Дъщеря ми също най-добре там се чувства - играят си децата на воля. На повечето места, където сме ходили, аниматорите и програмите им не ги отразява и си излиза.
Та напълно подрепям мнението на    anik79

# 340
  • Бургас
Честито бебче на Алексче83! Да е здраво и усмихнато дете и много да слуша мама!

# 341
  • Бургас
покрай моята първокласничка не мога да ви следя, загубих ви  Simple Smile...

Честито на новите  мами, да растат бебетата им здрави и с по-малко сълзи от колики, зъбики и други такива болки

# 342
  • Бургас
В операта,не може да се каже,че е студено,особенно на децата.И ми е направило впечатление,че децата най много там се забавляват,а ние сме посетили доста места по рожденни дни,за мен операта си остава най добре.Децата си правят каквото искат,бягат,скачат,катерят се.никой не им прави забележка.

На мен също ,затова натам съм се ориентирала засега ,само за родителите е малко по-неприятно ,че не може да са всички на едно място,а пък варианта на Камито с родителите горе в караокето е трудно осъществим на този етап  Wink

Не знам този кът в Зорница дали пак ще е бебешки  Thinking

# 343
  И аз съм от чудещите се къде да е 5-тия РД  Rolling Eyes И май наистина само детския кът в Караокето става за целта, но и аз съм чувала, че зимата е студено.

# 344
В караокето всяка година сме на рожден ден на 30 декември Grinning. Не е студено ако не се отваря постоянно външната врата.

Общи условия

Активация на акаунт