Тръгва си и това БУРГАСко лято, небето вече е в сълзи облято .... 89

• 34 999
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
В Зорница,но има страшно куче-питайте Горгона,ако Борката й остави време за комп! hahaha

# 481
  • Бургас
maya_78 ,хайде този път пътуването ти до Сф да е за по-добро,а и виж времето е с теб-ще ви върви по вода
Май не само аз съм "луда"от сутринта да мисля за обедното меню. Чудя се дали ще ми се размрази месцето и на мен до обед,планувала съм винен кебап.
xixi ние като по-нови,да се приветстваме задружно с добре дошли.

Последна редакция: сб, 03 окт 2009, 08:58 от ninfil

# 482
  • Burgas, Bulgaria
мен от ку4ета не ме е страх ела да видиш моя звяр  bowuu

# 483
  • Бургас
Здравейте и от мен   bouquet
То навън слънце пекнало,и като изсъхне майчетата с колички са на ход.
Мале мекици ,пържоли ,момичета вдъхновявате ме  hahaha

# 484
  • Бургас
От мен не се вдъхновявайте, аз по цяла седмица тормозя мъжо на полуфабрикати и каквото се присетя в последния момент. Та си начесвам крастата за готвене в почивните дни. Нали ми се поопразни откъм брой население къщата, мързи ме за двама само да готвя, но какво да се прави-трябва да се свиква.. TiredА на мен ми дай да блъскам тенджери,предпочитам го пред чистенето.  Laughing

# 485
  • Бургас
То навън слънце пекнало,и като изсъхне майчетата с колички са на ход.
С всеки изминал път се убеждам ,че Меден Рудник е все едно отделен град,,,,тука ни слънце има,ни помен от него .
Хубав ден на всички !!!  bouquet
и добре дошли на новите мами  welcome

# 486
  Хи хи и аз бях завладяла кухнята и се вихрих  Laughing Сега остава да измисля развлечение на детето, къде да го водя в това време  newsm78

# 487
  • Burgas, Bulgaria
абе само аз ли мисля така или на последък се вихрят яки простакеси с разбошувани хормони дет си мислят ,4е света им е длъжен....... не ,4е нещо ама така да попитам .......принципно.........

# 488
Къде? Във форума ли?  Mr. Green

# 489
  • Burgas, Bulgaria
охооо какво трябвало да попитам,за да изко4и зай4е от дупката...... как ме разбираш само Mr. Green

# 490
  • На морето!
Аз съм тук, обаче съм труп и утре ме чакат последните щрихи на новия дом, нямам сили да пиша много.

# 491
Aз този въпрос си го задавам всяка божа вечер като паркирам в гаража. Не мога да си обясня още, как може някой да паркира перпендикулярно пред него без грам да се замисли. Като прибавим, че съм жена и колата ми никак не е малка... Но няма какво да направя.
Оставих бележка на едната кола, обясних, че съм жена и ми е трудно - не спира вече. Но май трябваше да я копирам 10 пъти и да си имам за останалите нахалници.  Tired

# 492
  • Burgas, Bulgaria
 hahaha   ЕТОООО ВИИИИИИ Госпоице Ах4ева,дай малко аха по така ...как беше оная песен  Rolling Eyes
Рени абе вие за постоянно ли  newsm78

# 493
Мария, У форОма що им се връзваш? Simple Smile Винаги ще има таквиз екземпляри.  Wink

# 494
Миме, ако е за форума, е тогава изобщи пък няма смисъл.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт