Тръгва си и това БУРГАСко лято, небето вече е в сълзи облято .... 89

• 35 002
  • 736
  •   1
Отговори
# 465

Трябва да лягам по-рано, но интересно как, като се прибирам всеки ден в 22:30 23  Whistling

# 466
  Хаймана  Whistling

# 467
  • Бургас
 newsm66 Ах,че, за теб няма ли домакинска работа-гладене,готвене,какво е туй скиторене..

# 468
newsm66 Ах,че, за теб няма ли домакинска работа-гладене,готвене,какво е туй скиторене..

newsm78  да ти припомня ЕГН-то ми ?

Има си време за всичко  Peace

# 469
  • Бургас
Здравейте бургаски майчета! Ще се радвам,ако нямате нищо против да се присъединя към вас. Казвам се Нина и също съм от Бургас. Живеем в Лазур.Имам син,Даниел,на 3 месеца.

# 470
  • Burgas
ninfil добре дошла.

# 471
  • Burgas, Bulgaria
ааахххооооойййййй
захапа ме звяра

# 472
Здравейте мамчета,и аз искам да се присъединя към вашата компания.
Казвам се Христина и живея до Младежкия дом.Имам дъщеричка на 1 и 9м и се казва Ивелина.

# 473
  • Burgas, Bulgaria
станах в 6 и 30 и до сега пържих мекици-за контакти Банево в голямата розова къща от която винаги се 4ува някой да крещи .................... Mr. Green

xixi добре дошла в клуба на зомбираните,малко е ску4но последно време ама това е щото Ах4ева се прави на добра и възпитана, а Уиша кърми и няма да и пишем неизвинени щото е с извинителна бележка............. за другите нищо няма да пиша щот съм им   Crossing Arms...........
абе нещо среща  newsm78 или ...............

# 474
  Ей такова нещо пък така и не се научих да правя-мекици,палачинки,бухти...Мнооого ги тача,ама пусти мързел...
   Като се събуди домочадието почвам да стягам багаж.Ще водим едната щерка на контролен преглед в София,но този път ще вземем и другата.Та ме чака голямо приключение и с двете на път.Времето май не е на моя страна,вали и дори не мога да ги пратя навън с баща им...
  Очертава се направо страхотен ден  ooooh!

# 475
  • Burgas, Bulgaria
къде вали в Бургас ли

# 476
  Да,вали е силно казано.Мокро е и продължава да пръска...Гадно е

# 477
  • Бургас
Добро утро и от мен!
Да, на времето си му е време,на нас не ни е време за есен, ама пита ли те някой.  Wink
Мариновах едни пържоли във всичко, което имах като суха подправка плюс горчица и майонеза. Па да видим дали и за ядене ще стават на обяд. Blush
Много ни е лабава темата, но обичайните заподозрени са май по задачи или си отспиват. Бях планувала да огрея така нареченото Изложение на площадката пред спортната зала, но с този дъжд май няма да му обърна внимание. Crossing Arms
Майа78, успех на прегледа,че и преди това -с две деца на път си е приключение!  bouquet

# 478
  • Burgas, Bulgaria
оооо пържолите ще станат 100% ,а къде да дойдем  Mr. Green

# 479
  Благодаря ви,ненавиждам я тази София да знаете.Преди да забременея ходих там по изследвания,в седмицата по 2 пъти в продължение на 4 мес.После като родих пак там по прегледи,операция...престой 1 мес.След това пак за контролни прегледи...Аман вече.Само с лошо я свързвам.

Общи условия

Активация на акаунт