Тръгва си и това БУРГАСко лято, небето вече е в сълзи облято .... 89

• 35 005
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Ох, един ден ще реша да спя докато си искам и то ще стане национална тревога да се събуждам.  Tired

# 451
  • Burgas
Здравей те,вчера и днес до преди малко нямах нет,вече съм тук.
Уж съм в Славейков пък нищо не съм чула за това изложение,до кога ли ще продължи,събота или неделя може да намина.
Добре,че ме предупредиха за сирената,че ми е точно над главата,ако не знаех щях да си изкарам акъла.

# 452
  • Бургас
Изложението е до събота включително. Ние още първия ден го посетихме, много съм доволна, че имаше това, което исках. Simple Smile

Menina, честит ви нов дом. Hug

# 453
  • Бургас
Искам да попитам, къде мога да запиша детето на пиано  newsm78
Младежкия дом  ако не се лъжа    Thinking
В Дома на нефтохимика; някои читалища също имат школи - напр. Читалище Фар, ул.Странджа 20. Peace

# 454
  • Бургас
Здравейте и от мен,днес е чудесен ден за майките с колички ,направо се замечтах  hahahaИ аз не съм чула за това изложение-Ани срамота че сме от Славейков

# 455
  • тъгата в мен
Райне,честито ти ново гнездо!
Сега ,ако кажете и какво се излага на това изложение,че само се излагам да питам....  Joy
п.п.
Най-после(преди няколко дни)се занесох с личното си МПС до работното място на Джи!Не само,че пих кафе,не само че ми беше обърнато подобаващо внимание,но и съм очарована от приятното местенце с готината продавачка Hug От там насетне,ходя из улиците една такава ароматизирана ,ухаеща и "красива"!Джи Heart Eyes

# 456
Сега ,ако кажете и какво се излага на това изложение,че само се излагам да питам....  Joy

аз реших да не се излагам, добре че ти се намеси Laughing

Менина, честит нов дом! Май вече сме комшии.

# 457
  • Burgas
Сега и ако кажеш какво работи Джи,че да разберем за какво става дума  Wink
Здравейте и от мен,днес е чудесен ден за майките с колички ,направо се замечтах  hahahaИ аз не съм чула за това изложение-Ани срамота че сме от Славейков
Може в събота да го посетим,ако си свободна,че да не изтървем нещо.

# 458
  • Бургас
Сега и ако кажеш какво работи Джи,че да разберем за какво става дума  Wink
Здравейте и от мен,днес е чудесен ден за майките с колички ,направо се замечтах  hahahaИ аз не съм чула за това изложение-Ани срамота че сме от Славейков
Може в събота да го посетим,ако си свободна,че да не изтървем нещо.
Там сме в събота нямам лекции  Peace

# 459
  • По света и У нас
Хайде да измъкна Темичката от 2ра стр.  Mr. Green , надявайки се да внеса известно разнообразие  Wink

В случай, че имате слабост към града ни  Sunglasses, ето една възможност да го изразите  Hug
Кой е най-добрият град за живеене в България?

Последна редакция: пт, 02 окт 2009, 03:26 от lucyl30

# 460
  • Бургас
lucyl30 Гласувах !  Peace
Благодаря за линк-чето !!  Simple Smile

# 461
# 462
# 463
  • Бургас
добро утро!Днес превзех разстоянието от Зорница до центъра пеш и ми е вече уморено.

# 464
  • Burgas
Здравей те,гласувах за града ни  Peace

Общи условия

Активация на акаунт