Няма смисъл да сравняваш двете си деца, защото със сигурност не са еднакви, но можеш да очакваш същите неща да се случват по еднакво време и начин както с първото ти дете. Дишай дълбоко и се радвай на мъничето.
Като чета, че има бебчета, които вече правят по 7-8-9 часови паузи, съвсем неискрено взех да завиждам
, дано ни огрее и нас скоро. Иво е вече със сериозна преднина в килограмите пред сестра си и нищо чудно да е прехвърлил 5-те килограма. Една гушка е заформил, едни гривнички на крачетата, а и как тежи... на мама шошчето. 

Скоро и аз ще кача на моите.

Дано се осъзнае по-бързо тая мойта девица и да се отчетем и ние в леглото.А,междудругото вчера пак плаках,може би наистина аз не съм в час,или съм болно ревнива,или мъжа ми е непукист.Не стига,че не ми обръща внимание,самочувствието вече ми е на нула,ами той снощи като гледахме ВИП денс и като представяха Николета Лозанова и той като я видя и почна:"Я,коя е тази,коя е тази,много е готина,душичка.."
И въобще,като види някоя засукана мадама и веднага-"коя е тази,много е яка..." Много е прост понякога,много ми стана гадно вчера..
А може и хормоните да не са ми в ред,но предполагам,че и на него няма да му стане кеф ако му отказвам в леглото и се захласвам по всеки пич,който видя,нали? Имам такъв пъклен план 

.Всяко дете е гушкано, но по различен начин.И аз мисля като Тани80 и мамаДиди
.Моето също не плаче не е от това дали ще е постоянно на ръце или не
.