до третата иконка съм съгласна, следващите ще се направя че не съм ги видяла благодаря ви момичета за пожеланията

. Не знам може би си е харесала повивалника.

трябва да хвана таткото да ни снима отстрани че като ме види с фотото и 
Точно това е ЕБХ,аз я издържам точно седнала,хващам я под колената ,а гръбчето и е на корема ми,и с времето започна толкова да и харесва,че се смее с глас на едни стикери пред нея.По-точно ако има още нещо за изкарване реве,ако не, се смее.Ще и направя клипче и ще го кача някъде.Не мисля,че е вредно за кръста и,нали така хората са издържали децата си векове назад.Само сега в последните години децата седят насрани с часове.За тези които се чудят дали да започнат,да кажа,че аз не бях сигурна дали изобщо има смисъл.Но наистина бебетата не обичат да са мръсни,само първите 2-3 дни е по-трудно,измисляш си звук за ако и пиш и започваш.Мисля си ,че ЕБХ е "виновна" за по-честото общуване с детето ми,сега разбирам само с поглед какво иска,какво очаква,говорим си,а иначе само щеше да спи и яде. 

Ще гледам да ви прочета малко сега и да се включа по-адекватно ако ме оставят

,по време на съм ,че и се пишка или ака.Започва да се върти,но не си отваря очите,а си спи,нали?Предлагам ти да подържиш детето в този момент 10-ина минутки над мивката и ще имаш резултат.Всеки изминал ден 10-те минути ще стават все по-малко.Ще и олекне и ще ти пее докато я обуваш. Ама наистина спирам,че си има специална тема по въпроса.