Есенни придобивки - 14

• 71 814
  • 708
  •   1
Отговори
# 315
И двете са от един магазин в центъра на Варна, в близост до Севастопол. А пуловерчето беше около 30 лв., но е много стегнато плетивото и няма да се изхлузва  Wink

# 316
Един пръстен пт мен във формата на листо.
http://media.snimka.bg/4427/015110121.jpg

# 317
Le Soleil страхотни неща, както винаги. Heart Eyes Но аз не съм се и съмнявала де. Hug
Я да те питам аз, каке положението във Варна със ботите и ботушите, има ли нещо свястно. Трябва да си взимам, и се чудя дали в Пловдив да скокна тия дни, или да като идвам към Варна чак.  Thinking

# 318

Мили4ка всичко е фантастично, но най - много ми харесаха тези 2 неща!!!
Моля те сподели за пуловерчето за върху риза от къде е и за колко!!!!
Не съм Le Soleil ,но да ти кажа в Calliope има такива като кафявото.Нейното предполагам е от Варна.   

# 319
Тя е написала вече откъде е нейното. Peace

# 320
част от последните ми поръчки Crazy

пръстен
гердан , ключовете
шал

# 321
Супер са. Да си ти честити.  bouquet
От къде да шала и пръстена? Embarassed

# 322
  Охххх , момичета напълниха ми се очите , страхотни неща сте показали !

# 323
И двете са от един магазин в центъра на Варна, в близост до Севастопол. А пуловерчето беше около 30 лв., но е много стегнато плетивото и няма да се изхлузва  Wink
Ох, ще го сънувам това пуловерче! Толкова мнго искам такова!

# 324
Аз днес си взех тази блузка, в магазина уж много ми хареса, но сега в нас не ми харесва май много, ако някой я иска купух я за 30, ще му я дам по евтино, за да не е поредното нещо в гардероба, което никога няма да бъде обличано

http://img504.imageshack.us/img504/802/p1040898.jpg
http://img209.imageshack.us/gal.php?g=p1040903.jpg

Последна редакция: вт, 29 сеп 2009, 22:13 от Анонимен

# 325
Le Soleil страхотни неща, както винаги. Heart Eyes Но аз не съм се и съмнявала де. Hug
Я да те питам аз, каке положението във Варна със ботите и ботушите, има ли нещо свястно. Трябва да си взимам, и се чудя дали в Пловдив да скокна тия дни, или да като идвам към Варна чак.  Thinking

Славче, като изключим Nine West, всичко друго е провал. Аз бих се поогледала в Пловдив, за по-сигурно. Иначе в Nine West има нова страхотна колекция  Wink Heart Eyes Мерси за хубавите думи Hug

Petiufka пуловерчето не е лошо, какво не ти харесва? Можеш да го комбинираш с риза, топ или да го разчупиш с шал или брошка  Wink

# 326
  • Все на втория етаж
Оххх, много я обичам тази тема, чудесни дрешки и идеи намирам на страниците й.  Simple Smile

Le Soleil , чудесни дрешки.
Amelly, щракни ги наистина, полата ме заинтригува.

# 327

Славче, като изключим Nine West, всичко друго е провал. Аз бих се поогледала в Пловдив, за по-сигурно. Иначе в Nine West има нова страхотна колекция  Wink Heart Eyes Мерси за хубавите думи Hug

О, да.Тях не ги пропускам. Аз съм им фенка, нищо че ме ядосват с надценките си в Б-я. Ама какво да се прави, нали сме по-богати от американците. Mr. Green  Hug

# 328
Le Soleil и аз за риза си мислех, но не ми хареса като се видях в цял ръст, малко съм висока и не седи мн добре на моя ръст, а в магазина беше малко огледалото Sad

# 329

О, да.Тях не ги пропускам. Аз съм им фенка, нищо че ме ядосват с надценките си в Б-я. Ама какво да се прави, нали сме по-богати от американците. Mr. Green  Hug
Аз обикалях навсякъде, но няма нещо грабващо окото и същевременно качествено.Пловдив май е по добрия вариант Simple Smile и аз си го мислех.

Общи условия

Активация на акаунт