Дързост и красота - 46 ..."Пази, Боже, сляпо да прогледа!"

• 30 120
  • 702
  •   1
Отговори
# 615
Айде баа Брук отново с булчинска рокля под мишница ,крачи към n найстата си поредност сватба.
Дори и синът й отбеляза факта...ама този път видиш ли щяло да е за цял ми ти един живот  Laughing

А Ричко днес  ме разби ...  "Ти имаш нужда от някой, който те приема такава каквато си ...  " сиреч балък с рогИ , кат мен   Whistling Whistling Whistling  Mr. Green

# 616
Айде баа Брук отново с булчинска рокля под мишница ,крачи към n найстата си поредност сватба.
Дори и синът й отбеляза факта...ама този път видиш ли щяло да е за цял ми ти един живот  Laughing

А Ричко днес  ме разби ...  "Ти имаш нужда от някой, който те приема такава каквато си ...  " сиреч балък с рогИ , кат мен   Whistling Whistling Whistling  Mr. Green

Този път обаче беше съпроводена от два коня и каляска  Joy

Отново свежо включване , Джинджи!   bouquet

Прави го по-често, затъжихме се за теб!  Hug

# 617
Джаки помага на Ник да облече моряшка униформа...
...В този момент Брук се появява в карета, теглена от коне.  smile3540

Така както Никито се е барнал в бяло и с каретата ми прилича на циганска сватба  married Миналата седмица в Приморско имаше такава и сега тази ми навя някакви  асоциации  Joy

Чакам да видя каква нова простотия ще измисли Фелиша?  newsm78 Леле, леле, тази психопатка спирачки няма  Twisted Evil

Стефани и Масимо ме кефят максимално  hahaha Иначе съм категорично против такава намеса, но във филма - страхотни са!!!  newsm10

# 618
Ох,аман от тийнейджърски изпълнения!Фелиша като 15-годишна хлапачка...
И кога Брук ще разкара тоя смотаняк Ник,че да гледам пак?
Такъв комплексар и в живота не съм срещала...
Ужасно е скучен филма тия дни...     smile3524     

# 619
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Днес върха на кича...Файтони с инкрустации,бели...и има- няма 5 човека на сватбата...Тя милата Брук няма кой да покани...Майка,баща, сестри,брат,приятели...йок!!!Никой не .бава да уважи височайщото събитие Mr. GreenПък к'ва е разликата м/у сватбената роклА и снимката newsm78 мммм две тънички презрамчици Mr. Green...та питам...Никиту що се ерчи  newsm78 newsm78: Whistling

# 620
  • somewhere near the sea
Тя ако му се връзва на акъла, може и фередже да й сложи. Тъпак! "Аз ще се грижа за тебе"- колко е самоуверен...Сякаш е канарче  Party Значи наистина не я познава. Ама хич. Сега си мисли, че е Флюбена и думите му минават покрай ушите й. Но когато й поомръзне с постоянното си мрънкане, ще види кой е шефът Naughty

# 621
Не мога да се въздържа и да не изкоментирам тюркоазеното костУмче... WhistlingМалииии...Онуй дето като плоча на хитлеристки войник...отпред,най-отгоре...сякаш в час по ''Труд и творчество"първолаци са го сътворили #Crazy....Освен сценариститИ май и стилиститИ попушват Joy

# 622
  • София
Не мога да се въздържа и да не изкоментирам тюркоазеното костУмче... WhistlingМалииии...Онуй дето като плоча на хитлеристки войник...отпред,най-отгоре...сякаш в час по ''Труд и творчество"първолаци са го сътворили #Crazy....Освен сценариститИ май и стилиститИ попушват Joy

Ужасно беше.... Crazy, но пък какви цици...

Последна редакция: пн, 28 сеп 2009, 19:28 от Lana

# 623
Побут,побут,че УтидУхмИ у ряката smile3507

# 624
  • В средата на времето
Не мога да се въздържа и да не изкоментирам тюркоазеното костУмче... WhistlingМалииии...

За кое костУмче става на въпрос..

... но пък какви цици...

и чии са циците Joy

# 625
Не мога да се въздържа и да не изкоментирам тюркоазеното костУмче... WhistlingМалииии...

За кое костУмче става на въпрос..

... но пък какви цици...

и чии са циците Joy
Брук беше издокарана в шармантен ''джемпър'' в цвят тюркоаз...ама аман ти и джемпъра и тюркоаза...дано го има в Тубата щото трябва да се види JoyА циците...бива си ги ,не мога да си кривя душата LaughingНа 50 е все пак жената newsm53

Последна редакция: пн, 28 сеп 2009, 22:18 от susy

# 626
  • В средата на времето
Благодарности големи, че просветлихте чуденките ми, уважаема susy  Grinning  bouquet

..а за серията ще се разтърся..има какво да се види явно Wink Grinning

# 627
zorizori    Hug   bouquet

Днес върха на кича...Файтони с инкрустации,бели...и има- няма 5 човека на сватбата...Тя милата Брук няма кой да покани...Майка,баща, сестри,брат,приятели...йок!!!Никой не .бава да уважи височайщото събитие Mr. Green

Ми що да се хАбят хората, като след има няма пет серии , онова лудото бабе ... пак ще е с булчинска рокля под мишница  Mr. Green

Хахаха, susy    bouquet 
Верно , Бруклата се беше натокала, кат "красавица" у в евтин латино сериал  Laughing
Joy  А пък тоз лигавник изотпреде... ще да е бил последен врясък на  модата  Crazy Joy  Joy

И кви пък цици видяхте изпод лигавника   newsm78 Брук и цици ...  голям майтап  Laughing

# 628
Благодарности големи, че просветлихте чуденките ми, уважаема susy  Grinning  bouquet

За нищо! GrinningВинаги в услуга на всички госпожи,които по причина бач или други обязаности, пропускат нЕкои изцепки,сценарни и стилистични Mr. GreenДЖИНДЖ Hugкъде се губиш!!!???

Последна редакция: пн, 28 сеп 2009, 22:41 от susy

# 629
  • София
Благодарности големи, че просветлихте чуденките ми, уважаема susy  Grinning  bouquet

..а за серията ще се разтърся..има какво да се види явно Wink Grinning

Съвсем няма какво да се види  Sick, но все пак http://www.youtube.com/watch?v=bDXvDW4Zvgk&feature=related

Общи условия

Активация на акаунт