Дързост и красота - 46 ..."Пази, Боже, сляпо да прогледа!"

• 30 126
  • 702
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Помните ли Брук като брюнетка, с лек червеникъв отенък май http://www.youtube.com/watch?v=f9so0jpyWeU

Последна редакция: пн, 28 сеп 2009, 00:27 от Lana

# 601
Силно казано брюнетка.Вижда ми се светло кестенява(което не съм сигурен дали се води брюнетка Mr. Green).Бях забравил,че някога не е била руса из сериите Crazy Но и така е много сладка Crazy Важното е,че не е била с черна коса Crazy (да не обидя някой сега Crazy Crazy)..Ноо..тя си знае,че с тази светла кожа и зелени очи е най-добре да е с руса коса все пак Crazy
А пък....английския,който толкова ненавиждам,ми харесва как звучи само от нейната уста,много странно Crazy

# 602

А пък....английския,който толкова ненавиждам,ми харесва как звучи само от нейната уста,много странно Crazy

Въобще не е странно... Wink

Лана, никъде ли няма снимки от сватбата на М.? Thinking

# 603
Помните ли Брук като брюнетка, с лек червеникъв отенък май http://www.youtube.com/watch?v=f9so0jpyWeU

Да , бях забравила. Хубава е. Но и Стефани е хубава.

# 604
  • София
Силно казано брюнетка.Вижда ми се светло кестенява(което не съм сигурен дали се води брюнетка Mr. Green).Бях забравил,че някога не е била руса из сериите Crazy Но и така е много сладка Crazy Важното е,че не е била с черна коса Crazy (да не обидя някой сега Crazy Crazy)..Ноо..тя си знае,че с тази светла кожа и зелени очи е най-добре да е с руса коса все пак Crazy

Не че ми се спори, но не ми се струва никак светло, не е и черно очевидно, по скоро ми червеникаво кафяв е цветът...на мен ми харесва, отива и и в другата гама Simple Smile

мис арк, не съм попадала, но не съм и гледала тези дни много...но виж какво намерих http://www.honeymoonwishes.com/Honeymoon-Registry-34236-Devin-De … ez-Ronn-Moss.html

# 605
  • В средата на времето
Много различно ми изглежда с този цвят на косата..На мен ми прилича на светла мед цвета Grinning

# 606

мис арк, не съм попадала, но не съм и гледала тези дни много...но виж какво намерих http://www.honeymoonwishes.com/Honeymoon-Registry-34236-Devin-De … ez-Ronn-Moss.html

Дааа, това и аз го видях преди няколко дни. Бреей, всичко заето.  Crazy  Човек едно подаръче не може да им изпрати. Crazy Crazy Joy

Монтагю пльоснал едно сладко и кратко Yes във ФБ.... Joy Joy Лаконичният ми той....Направо да ти стопли душичката... Joy Joy

Последна редакция: пн, 28 сеп 2009, 09:18 от мис арк

# 607
  • В средата на времето
мис арк, ще си разчистите ли пощенската кутия, bitte? Danke! Hug

# 608
И на мен ми прилича на някакъв меден цвят косата й, харесва ми Grinning По принцип на  светлите хора не им отива тъмна коса, но такива вариации стават.

Добро утро на всички Grinning

# 609
  • somewhere near the sea
Бриджит е все още като препържен картоф. sun Фелиша се радва и споделя на Крисчън, че това е нищо, в сравнение с това, което я очаква- сменила слънцезащитното масло с бебешки лосион, за да изгори Бриджет, в който е сложила ботокс.  devilКрисчън е поразен.
Бриджит се намазва с крема, който си мисли, че е пратен от баща й за изгарянето.Scream
Фелиша и Данте са в галерията и очакват да получат наградата на Данте за скулптурата. Фелиша разказва на журналистите как Данте я е зарязал заради сестра й.
Тейлър е изненадана, когато научава от Ник, че Стивън и Джаки са спали заедно. Той й се извинява, не е очаквал, че тя не знае. dont
Стефани прави пореден опит да накара Брук да бъде себе си, да бъде свободна, да не позволява на Ник да я манипулира и контролира.  ImpБрук отговаря, че всичко е заради нея и Ридж. "Не аз съм тази, която те съди , а Ник.."-отговаря й Стефани.Rage Продължава да й обяснява, че ако се омъжи за Ник ще съжалява до края на живота си.smile3555
Лицето на Бриджит се вцепенява. Боли я, дори не може да говори. #Puppy dog
Обаждат се на Крисчън, който в това време се намира при Фелиша. Той е ядосан-предупреждава я, че това е последният й номер.
Ник идва при Брук и иска да си поговорят за работата. Време й е било да си създаде нова компания. Не иска тя да работи с Ридж. Казва й, че ще се грижи за нея. Но тя не иска грижи, иска да бъде обичана и оценявана.
Стефани и Масимо са навън-отиват да огледат мястото на билборда със снимката на Брук. Трябва да бъде под погледа на всички сватбари и най- вече под погледа на Ник.
Настъпил е сватбеният ден на Брук и Ник. Брук си спомня кога за първи път Ридж й е казал заветното "Обичам те". Рик се е върнал, за да се присъедини към тържеството.
Масимо наблюдава как работници поставят билборд, на който е снимка на Брук от еротичната фотосесия в непосредствена близост до мястото на сватбата.  Imp
Междувременно Ридж отново се опитва да убеди Брук, че той може да я направи по-щастлива от Ник. Тогава Брук му припомня как я е изоставил заради Тейлър и излиза от стаята.
Монтират билборд с изображение на разголената Брук до мястото на сватбата ́и с Ник.
Джаки помага на Ник да облече моряшка униформа и го съветва дасе сдобри с баща си. Той обаче отказва.
Ридж е отчаян-иска му се да има още нещо, което би могло да спре сватбата. "А може би има"-казва Стефани. тя си е обещала, че ако синът й оживее ще направи така, че да бъде щастлив.smile3521
Бриджит помага на Брук да се подготви за церемонията. Брук иска да й каже нащо. Тревожи се за дъщеря си. Бриджит я успокоява да не изпитва вина заради щастието си с Ник.  spoko
Джаки, Бриджит, Данте и Рик виждат билборда точно преди идването на Ник. Масимо и Стефани наблюдават от лимузината отсреща.newsm09 newsm09 newsm09
Когато Ник идва, успяват да му попречат да го види. В този момент Брук се появява в карета, теглена от коне.  smile3540 Ник се спуска да ́и помогне да слезе. В този момент вижда билборда.  smile3556Хвърля на Брук поглед, изпълнен с отвращение. Тя също е поразена, когато съзира огромната си снимка. newsm09

# 610
На медно русо ми прилича, но сегашния й цвят ми харесва най-много  Peace

А тия братя Рамирес да не са от армията на спасението  newsm78

# 611
  • В средата на времето
В този момент вижда билборда.  smile3556Хвърля на Брук поглед, изпълнен с отвращение.

Този пък шушумигар Crazy..чак се отвращава.. Tired..да се спасява на някъде..Добре, че не гледам.. Laughing

# 612
Тая Фишка е с акъл на 14-годишна. newsm78
А Ник от кога стана толкова консервативен. Значи може да се праскат по лодките, на стълбите, в самолетите, но не може Брук да е разголена на билборд. Whistling

# 613
  • В средата на времето
Значи може да се праскат по лодките, на стълбите, в самолетите, но не може Брук да е разголена на билборд. Whistling

Joy Joy

# 614
Тая Фишка е с акъл на 14-годишна. newsm78
А Ник от кога стана толкова консервативен. Значи може да се праскат по лодките, на стълбите, в самолетите, но не може Брук да е разголена на билборд. Whistling
Мдаа,даа Laughing Laughing Когато някой не ти харесва,обезателно е с акъл на 10 или 14 годишен hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт