Дързост и красота - 46 ..."Пази, Боже, сляпо да прогледа!"

• 30 129
  • 702
  •   1
Отговори
# 585
Абе,Бриджит не ви ли мяза на Донювата Нети  newsm78 Joy

Толкова и е безлична ролята, че на нищо не ми прилича  newsm78 Така и така съм тръгнала да обиждам горките животинки, сравнявайки ги със сестри Форестърови, Бриджит е умиращия лебед, а сега благодарение на сестрьонката си е опърлен умиращ лебед  hahaha
 hahaha

# 586
Пуу ама начи..... #2gunfire едвам ги търпя тез серии с тоз глупак ник #2gunfire
Надявам се Джуклицата да вземе да се напие някой път и да го убие с колата си,да вземе и тя да свърши нещо умно,освен това че убива дарла Laughing
Лана,не съм сигурен,че разбрах всичко от клипа,което каза baby_neutral baby_neutral

Последна редакция: сб, 26 сеп 2009, 01:01 от Brooke_fan

# 587
  • София
Надявам се Джуклицата да вземе да се напие някой път и да го убие с колата си,да вземе и тя да свърши нещо умно,освен това че убива дарла Laughing

newsm10

Всъщност препоръчах ти клипчето без да съм го гледала и се изложих  Embarassed, мислех, че ще дават и Дона (хич не мога да и съкратя името на актрисата на бг), защото тя взима интервюто от ККЛ, но всъщност не я дават. Иначе нищо особено, ККЛ разказва как се поддържа във форма.

# 588
мислех, че ще дават и Дона (хич не мога да и съкратя името на актрисата на бг),

ДжГ. Grinning

# 589
  • София
мислех, че ще дават и Дона (хич не мога да и съкратя името на актрисата на бг),

ДжГ. Grinning

Да, и после 3 дена ще обяснявам за какво говоря... Crazy
Може да си направим речник на абревиатурите  Joy

Гледайте какво намерих в Звездни компромати http://pictures.streakr.com/images/agingcelebs/kelly-lebrok.jpg. Поразителна прилика на първата снимка, и върви и към втората...

Последна редакция: сб, 26 сеп 2009, 10:51 от Lana

# 590
Ланаааааа как можа Задавих се  Joy hahaha
УжасТТТ с две снимки  Joy

# 591
Господи това ХТ ли е  Shocked
Лана задавих се ooooh!

# 592
  • София
Господи това ХТ ли е  Shocked
Не е..но има прилика, нали?

# 593
И на двете снимки има прилика. А за втората специално-  те с ХТ да не са ходили при един и същ пластичен хирург?  Mr. Green

# 594
  • София
И на двете снимки има прилика. А за втората специално-  те с ХТ да не са ходили при един и същ пластичен хирург?  Mr. Green
И фризьор...

# 595
 baby_neutral Навремето пишеше в темата,че има нови сценаристи и сериите ще са по 60 мин от 21 септември.Е ли вярно това baby_neutral

# 596
  • София
Това бяха предположения, заради спирането на Пътеводна светлина, засега няма да се удължава сериала...не се е чуло.

# 597
# 598
  • София
De nada!  Simple Smile
Аз очаквам, че може и да станат 1 час по някое време обаче...ако чуя нещо, ще докладвам Simple Smile

Последна редакция: пн, 28 сеп 2009, 00:10 от Lana

# 599
Не мога да се начудя защо БНТ пускат това старо интро непрекъснато със старата снимка на Тейлър и с Амбър,Кейтлин и разни други които вече не играят ???? Някой знае ли нещо по въпроса

baby_neutral Навремето пишеше в темата,че има нови сценаристи и сериите ще са по 60 мин от 21 септември.Е ли вярно това baby_neutral
Така си бяха обявили на сайта,Д&К е единствената сапунка която не е по 60 минути Sad обаче след края на Пътеводна Светлина нищо не стана не го удължиха. А за сценаристка в състава  е дошла Джейси Хоуп,която пише и за Шепот от одвъдното  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт