Дързост и красота - 46 ..."Пази, Боже, сляпо да прогледа!"

• 30 135
  • 702
  •   1
Отговори
# 570

Цитат
Май днес е сватбата на Монтагю  newsm43

Даа, май е така. Heart Eyes Ти що се криеш под стола? Wink

Да не убиеш вестоносеца  Joy Joy Joy

# 571
Ц-ц-ц, как може да ви мине такава мисъл въобще... pletka

Последна редакция: пт, 25 сеп 2009, 14:05 от мис арк

# 572
  • София
Ц-ц-ц, как може да ви мине такава мисъл въобще... pletka

Как ли наистина? Ужас! Какви хора... Joy Joy Joy

Абе тоя Ник днес е още по-ужасен...става все по-зле! Трета грешка и край! Аз това и чакам - само дето Брук не е толкова "щедра" - при нея излиташ още при първата Никииииии  #2gunfire

Сега гледам "закачката" на Фелиша...смешно е! Simple Smile

# 573

Сега гледам "закачката" на Фелиша...смешно е! Simple Smile

Със същия успех можеше да я намаже с паста за зъби докато спи, или да ́и залепи дъвка в косата. Инфантилна история е т`ва... ooooh!

# 574
Ланче, кажи ми моля те, че след тия 2 месеца безумен брак с капитана, Брук повече няма да се жени за него!  Praynig
На мен вчера ми се скъса сърцето като ги гледах как се разделиха с тази целувка! Ама наистина като за последно! Добре че имаме машина на времето, Лана, и знаем че Бридж пак ще се съберат, и пак ще се разделят, и пак и пак...
Разсмяха ме с тази Бриджит изгоряла на слънчеви очила! hahaha

# 575
  • София
Ланче, кажи ми моля те, че след тия 2 месеца безумен брак с капитана, Брук повече няма да се жени за него!  Praynig

Слава богу, няма да има повече! Ще има след време едни залитки пак към него, но то пак ще е заради Ридж, най-общо казано, но поне няма да се женят, целуват и други гадости  Sick

# 576
  • В средата на времето
Днес даваха ли ги как се натискат?..Че вчера така завърши серията.. Crazy..Аз установих, че само натисканията на Бридж съм способна да гледам, всички останали са ми.. Sick

# 577
  • София
Само се целуваха..ама е достатъчно  Sick

... всички останали са ми.. Sick
Това е, защото заряза новите серии и не гледа Kill  smile3534

# 578
  • somewhere near the sea
Ето го моряшкото костюмче:
http://www.youtube.com/watch?v=1rsLZvaXU4k&feature=PlayList& … m=PL&index=23

# 579
  • В средата на времето

Оооо, нима там има цун-гун? Heart Eyes Grinning..казвай, веднага започвам да ги гледам отново Naughty Grinning

# 580
Marsia,   bouquet, благодарности за преразказа и за удоволствието да видя Морското влечуго как се гърчи при вида на билборда  tantrum
 Joy Joy Joy
Голям "турчин" се оказа, голяма гадина  Sick Че тя Стефка не можа да спре "Спалнята на Брук" толкова време, а гадното влечуго си мисли, че може да раздава заповеди какво да прави Брук в бизнеса си   #2gunfire (извинявам се за пистолетите, но тук не може иначе, Никито  не заслужава друго)

За постъпката на Фелиша чета само сходни на моето мнения - инфантилна и глупава постъпка, но още по глупаво е, че се хвали на Крисчън за нея  Shocked За какво се излага така пред човека, който я харесва, по добре да си замълчи и да не рекламира простотията си  Crazy ПсихоПатка..., а може и ПсихоПуйка   Wink Joy

# 581
  • София

Оооо, нима там има цун-гун? Heart Eyes Grinning..казвай, веднага започвам да ги гледам отново Naughty Grinning

Не само  luvbed...

# 582
  • В средата на времето
ПсихоПатка..., а може и ПсихоПуйка   Wink Joy

Joy..може и ПсихоГъска..както и да я наречеш, все ще и отива Joy

Ейй..изпуснала съм..въх.. Grinning..веднага ще си запълня пропуските Wink

# 583
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Абе,Бриджит не ви ли мяза на Донювата Нети  newsm78 Joy

# 584
Абе,Бриджит не ви ли мяза на Донювата Нети  newsm78 Joy

хахахах Благодаря Simple Smile за това   Joy Joy Joy
По скоро е Дончо на Нети ама както и да е подробности. Приликата е важна  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт