ПЛЕВЕН - 118

• 26 872
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • Плевен
Мимичета, за да ми кажат колко ще е доставката от тортения сайт, искат да им изпратя какво точно ще поръчаме. Така,че който каквото иска да ми го прати на лични. Линк към страницата и номер на продукта. http://www.craftysellers.com/makins/makinsclay.html
Vesi1, ако искаш напиши ми и твоите неща, не се притеснявай.
Не трябва да надвишаваме 200 долара с доставката,за да не ни обмитят и да не плащаме ДДС
.

# 556
Дивиана или Валенцето май бяха видели дечицата облечени с дрешки, които са дали.

Къде продават платове за тапициране? Искам да ушия калъфки за столовете в кухнята, трябва ми нещо в бяло, синьо, може и да има тук там червен акцент, или само синьо-бели...

И аз ще ходя навън след малко, Ели ако заспи ще съм на големия фонтан след 11

Платове онлайн да сте виждали някъде?

Последна редакция: чт, 24 сеп 2009, 09:47 от ДеЩоВиди

# 557
Честит рожден ден на Ивайла и Здравко на Ани и на Иван на Грета! Много да са ви здравички и игриви, и палави, и щастливи!

# 558
Честит Рожден Ден на Здравко, Ивайла и Иван! Безгрижно детство и много усмивки!

ДеЩо, тапицерски платове има в Em дизайн, както и в магазините за пердета (със сигурност има голям избор в този на Данаил Попов, под бившето кино Освобождение).

# 559
Атракция, извежда ли Свилен вчера?. ))))
Да. цели 2 пъти-преди обед за около 20 мин, следобед за час.

Честито на рождениците Здравко, Ивайла и Ванката! Живи и здрави да са!   bouquet

# 560
Честит рожден ден на Ивайла и здравко! Нека са много щастливи, усмихнати и все така лъчезарни!
Честит рожден ден и на Иван! да расте умно, здраво и палаво дете!

Днес и моят съпруг има рожден ден! Почерпете се каквото желаете, че хич не ме бива в слагането на снимки!

Нади, сега пращам!

# 561
Я, колко много рожденици сме имали днес  Hug

Честит рожден ден на Иван на Грета и на Ивайла и Здравко на Джина!
Да са ви живи и здрави дечицата!

Деси, купувала съм такъв плат от магазин Петра, под к. Освобождение. Има голям избор на мостри. Избираш си плат и за 1-2 дена ти го доставят.

Честито и на съпруга на AniDani!

# 562
Много, много рожденници има днес  Grinning
Всички да са здрави, щастливи, късмет и хубави подаръци им пожелавам!!!

Митко, е ОК. Сега ще излизаме. И аз не знам къде, сигурно към музея.

Номадка, Урбазон дотолкова, че има все пак алергична компонента, но тя е вирусната инфекция. Затова. Иначе се води неалергична астма.

Нади, дано довечера по късни доби, не ти е проблем, защото просто сега докато съм с диванетата нямам време да седна спокойно да разглеждам и да ти пратя линкове. Иначе като ги приспя довечера ще седна за по-дълго на компютъра.
Ако е късно, няма проблем. Ще се включа в друга някоя поръчка по нататък.

# 563
Честит рожден ден на Здравко,Ивайла и Иван!Да са здрави,весели и игриви   bouquet

АниДани,честит рожденник и на теб!Много здраве и късмет   bouquet

# 564
  • плевен
Честито на всички рожденници!
Много здраве и късмет от мен.

# 565
Честит рожден ден на всички празнуващи! Нека са здрави, умни, красиви и богати!

Музе видимо момата ти е набухнала!  Laughing Laughing Laughing Пък един килограм си е сериозна цифра, ама така както ми казваш, че 9250кг. е нормата за 11 месеца Кирил значи ми е наднормен, щото ние оня ден се мерихме и е 9350кг. на 74 см десетия. Но аз го намирам за много хармоничен.  Grinning

Мира аз съм от хората, които не обичат да казват на другите какво да правят, особено ако не ме питат. Всеки да си мине през опита и изводите, обаче силно се съмнявам, че с това ти отношение към детската градина няма да повлияеш на детето ти в определена посока. Социализацията е важен момент, дотолкова, че да не раснат женчовци закачени за полите на майките си и разглезени госпожички търкалящи се по стълбището на магазина щото не и е угодена поредната глезотия. И не само такива примери. Егото трябва да се култивира, а за това единствения начин е да се сблъскваме с други хора.

ДеЩо има един магазин за платове, чаршафи и дамаски срещу следствието и там дето се подават документи за паспорт. Мъжът на собственичката ми каза, че им е нов и силно зареден, а аз наскоро ходих на един друг техен щанд, който е в РУМа на пазара. Само, че в момента не се сещам името как беше.

# 566
Честит рожден ден на всички малки рожденничета  Heart Eyes  Много здраве и късмет им желая  Hug

Ами да, пухкава си е станала Хриси Simple Smile Кари беше 8,700 на 1 годинка (ама тя беше хапвала само кърма цяла година, та за нея и това беше добре). А Габи беше 13 кг - най-пухкав сред пухкавите.  Wink

# 567
Честит Рожден Ден на Ивайла, Здравко и Иван.

Ето и малко снимки, някой ден ще добавя и други   Peace

# 568
Честит рожден ден на Ивайла, Здравко и Иван! Да растат здрави, щастливи, добри и умни деца!
На родителите - весел празник!

Тина, много хубави младоженци!
Комплименти и за теб!
Никола и дамата му са много чаровни! Simple Smile

# 569
Честит рожден ден на Ивайла, Здравко и Иван!
Тина, изглеждаш страхотно. Младоженците също. А Никола е истински млад господин.
Нади, аз ти писах какво искам. Вчера ми изпратиха отговор на запитването от българския сайт без цените. 1 формичка за цветя е между 35 и 60 лв, в зависимост от вида и.

Общи условия

Активация на акаунт