ПЛЕВЕН - 118

• 26 862
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Давах на Божидар , 2 шишета е изпил, ефект - тцъ  Naughty
Доколкото разбрах АД ликуид фор кидс действа при натрупване, нямам идея колко е минималната доза, по-скоро като време поне три месеца трябва да има прием. В крайна сметка пък може и да не прави чудеса, аз лично не съм го пробвала.

Аз давах на Никола една зима и бях супер доволна - за цялата зима изкара само шарка   Peace

# 541
nomadka, всеки си има мнение, това е ясно...
Аз нямам намерение повече да водя спорове по въпроса. А и това не е тема в която едните, убеждават другите в правотата си.
Всеки прави това, което сметне за добре за детето си. Моята преценка е една, на някой друг - друга.

# 542
Истина е, че градината е удобен вариант за гледане на детето. Особено ако на него му харесва, е идеална. Тя предлага целодневно гледане срещу ниска такса, а децата се учат на и на рисуване, танци, песнички и т.н. Няма аналог, който да е по-удобен в България за работещи родители и на тази изгодна цена.

Моите лични опасения се базират на личен опит, който все пак не важи за повечето хора.

# 543
Момичета, я кажете някой занимава ли се със събиране на предмети за Дома за дечица/този на Дружба/. Преди малко разговарях с майка ми /тя работи там/ и каза, че с навлизането в зимния сезон ще имат нужда от ританки и чорапогащници, защото на децата се полага по един памперс на денонощие и техните ританки се перат често, но поради високите температури, дрешките  "изгарят" и се разпадат ... имаше някаква отделна тема, но в момента нямам възможност да търся  и моля, ако някой може, да каже нещо ...

# 544
Viksun кажи за колко големи дечица трябват дрешки? Да съберем каквото трябва

# 545
Виксън,кажи какво трябва,ще помагаме Peace
Аз имам дрешки от Хриси,голяма част от които нямам намерение да държа,докато дойде #2 или ги изядат молците при условие,че могат да бъдат в полза някому Peace
И да ви се оплача-Христина била дебела ooooh! #Crazy
Днес бяхме на ДК и тя е наддала точно 1кг от предния месец и 2см.За килограмите ме питаха с какво и как го храня това дете,защото това било прекалено много за дете на почти 1година newsm78...Ама нали съм си цапната,казах-с пържоли и бира лятото,на зима почвам с червено вино,че ще е студено"...Педиатърката ми се ококори,но й обясних после,че детето си яде съвсем нормални количества храна и за мен не е дебело.ПОсле видях в таблица,че средностатистически за 11м. едно момиченце тежи 9.240кг.Е за 250гр ли е дебела щерка ми? hahaha
Номадка,като се видим на по нещо за пийване ще го кажеш този и м уностимулатор,че ми се ще да давам нещо на бандитката Peace

# 546
  • Плевен
Viksun и аз съм събрала малко дрешки и обувки. Като се организирате само напишете на кого да ги дам.

Мнението ми за детските градини е + в полза за необходимата социализация на детето. След 3 -годишна възраст детето има нужда да комуникира с връстници и да усвоява нужните умения. Започва да се сблъсква с + и - на реалността, което е необходимо за по нататъшното му развитие, не е нужно винаги да е под крилото на мама, както ни се иска на нас.

# 547
Здравейте Hug
Да се включа и аз за градините
Ами то ако не ходи на градина детето  за да не боледува тогава и на у-ще няма да се пуска ,че и там ще боледува Shocked
А нали трябва да си изгради имунитет организма и да успява и за на пред да се бори със болестите
Синът ми боледуваше много  като беше във яслата и то от уши-оказа се че имаме  трета сливица и преди да навърши 3г я махнахме и от тогава до сега е пил 2 пъти антибиотик-да ми е жив и здрав
Лека вечер Hug

# 548
kris4an, в детската градина децата обикновено боледуват около 5 или 10 пъти по-често и по-тежко, отколкото като тръгнат на училище  Wink Поне моят син не е отсъствал в първи клас заради болест нито един ден, а в първа група в детската градина - поне 10 пъти по 1-2 седмици. Просто разликата дали детето е на 2-3 години и на 6-7 е огромна и това е факт. Може да има деца, които никога да не боледуват, разбира се, но моите не са от тези за съжаление.

# 549
  • плевен
Добро утро Grinning

# 550
Ами нормално е да боледуват, малки са децата, трябва да се приспособяват към средата.

И аз имам дрешки, имам и някакви, които мислех да си пазя за спомен, защото са ми любими и са носени от двете бебета, но май ще ги дам и тях, няма къде да ги държа, ще си ги гледам на снимки.
Не знам дали ми останаха ританки, ще питам майка ми, защото последно като ги предлагах на Пламси бяха там, после май давах на други две бебета.

Виксън, за тоя дом нали все се носят слухове, че много се изнася, по-хубавите дарения и тн, та ще съм много доволна, ако знам, че нещата, които дадем ще се ползват по предназначение.  Peace
Кажи кога и къде ще е удобно да съберем нещата и така.
Ако може да съберем пари и да им купим и малко памперси..

И за Тотлебен имам няколко неща

# 551

Виксън, за тоя дом нали все се носят слухове, че много се изнася, по-хубавите дарения и тн, та ще съм много доволна, ако знам, че нещата, които дадем ще се ползват по предназначение.  Peace

Не са само слухове, чули сме го от устата на персонал , и сме свидетели че нищо от занесеното след това не е там   Naughty

# 552
Е ако някой краде от нещата за децата  Sick

# 553
И аз имам бебешки дрешки за даване, като решите кой ще ги събира-пишете  Peace
Дикси, как е Мити?

# 554
Добро утро и от нас...

Вчера Калина цял ден не спа и вечерта вече не се търпеше...((
А днес ми скочи в 8ч, след малко ще изчезваме на разходка...))

Атракция, извежда ли Свилен вчера?. ))))

Общи условия

Активация на акаунт