ПЛЕВЕН - 118

• 26 843
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Атракциа-СВИЛЕН е много хубаво бебче,но и баткото е готин.

# 436
Атракцийка,тук сте страхотни:
http://atrakcia.multiply.com/photos/album/58#photo=13  Blush

# 437
  • Плевен

И на мен много ми харесахте на тази снимка. Да вземеш да я пратиш в някое списание. Hug
Деси, и твойте снимки супер. Peace
Мен такак ме мързи да качвам снимки. Sad

# 438
Благодарим за милите думи  Blush
Ходи ми се на разходка вече, но не смея да го изведа от раз. Ще се задоволим с терасата.

# 439
Благодарим за милите думи  Blush
Ходи ми се на разходка вече, но не смея да го изведа от раз. Ще се задоволим с терасата.

По обед е доста топличко, можеш да го облечеш и изведеш за 15-20мин на вън. )

# 440
Даа, Свилен, наистина е много красив! Все едно не се е родил оня ден  Grinning

Вие съвсем ме накарахте да изгубя надежда, че Митко ще тъгне скоро на плуване  Tired

Я кажете къде да ходя на народни танци за начинаещи?

# 441
И аз така започнах тук от 2-3 дни,по малко на терасата и мисля до края на седмицата да е навън за повече.Има някои ги изкарват на 3-4 ден вече навън(например:една моя комшийка)

# 442
Ей, голям мързел ме е налегнал днес! Дани е с баба си, а аз не съм  мръднала от леглото. Голям кеф! Laughing

Атракция, наистина е голям сладур, изглежда по-големичък! А, толкова мило ми стана като четях Бужи как се грижи за него!

Аз изведох Дани на 6-7 ден, но беше края на август. Сега лошото е, че времето е странно-на слънце топло, на сянка студено. 

# 443
# 444
black_cherry, е, добре завърнала се. )))) Разказвай как минаха очните, как е Боби. ))))

Аз вече писах, Калина я изкарах на 3тият ден, беше края на септември (някъде 28-29ти). )

Ние направихме една разходка, видяхме се с доста приятели, пихме кафета....но накрая на Калина и се допа и беше малко мрънкане в тролея. )
Времето е страхотно. )

# 445
  • Плевен
black_cherry,hello на плевенска земя. Laughing Как беше?
Дикси,Люси ходи на народни танци в градината. Сигурно и във вашата има някви такива занимания. Имахте ли родителска среща?

# 446
Zdraveite momi4eta ,ne pi6a za6toto nqmam kirilica ,a ne sam u nas.

Atrakciika ,mnogo se rqadvam za  Svilen ,golqm e krasavec. Buja4e kak reagira ,sega kak se darji . Negovo li si e?

O4nite minaha dobre -ot 8 sutrin do 7 ve4er s nqkolko po4ivki. Ne izdarjah i se pribrah 3 dni po- rano ,ta se nadqvam da ne mi izleze prez nosa. Kazah na prepodavatelq ,4e karmq i mi se nalaga ,toi zapo4na da mi darji lekcii kak ne trqbvalo da se karmi pove4e 7-8 meseca ,4e bilo gre6no i nqmalo da mi prieme izvinenieto. Koeto men izob6to ne me vpe4atli i sa6tiq den si zaminah. Da se nadqvam ,4e nqma da se zaqde. Nai-vajnoto e 4e zapazihme mlqkoto i sega blagopolu4no prodaljavame karmeneto. Vidqh Ice na Tarnovo i se radvah da vidq poznat.

Pravim remont vka6ti ,ta kam edna sedmica 6te bada u Valio. 

# 447
black_cherry Добре е че продължаваш да го кърмиш.Кърмата е полезна за детето и го предпазва от болести.То наистина не се издържа от сутрин до вечер на лекции.Добре си си тръгнала по-рано.И сега ще се радваш на Бобо!Голям сладур е той.На Стели и расте 5-то зъбче но още е много мъничко!

# 448
Стелче, много се радвам за вас с Бобо, сега ако почнеш да му даваш по-начесто ще ти се възстанови съвсем лактацията, за преподавателя нямам думи, бих казала - мъж, но това и от всяка втора жена можеш да го чуеш, тъй че - да не ти пука
Аз сигурно не бих и го предупредила, че изчезвам - като знам на очните колко големи са групите
За Бобо - Явно на тази възраст децата не забравят, няколко отчетнички пътуваха за по седмица-десет дни без кърмачетата си и после продължиха да ги кърмят
Аз явно съм от най-страхливите да си оставя детето и не че има много на кой, освен на баща и, а то идеята е да идем някъде заедно
Тя напоследък заради зъби или не знам защо се събужда по 3-4 пъти на нощ и трябва да съм на линия, от шише изобщо не иска да пие, вода пие по малко от чаша,чай също

Миленче, според мен след 3-4 дни можеш да го изкарваш не само на терасата, нали има 3 кила и е здрав? Освен това времето е променливо, но температурите след 10 навън са ок, даже на слънце е адска жега, а детето е на завет в количката, даже обикновено има по-голяма опасност от претопляне, отколкото от изстудяване

# 449
Пламси, аз ли да ходя на танци в градината?  Laughing
За себе си питам, на за Митко. Читалище някое?

Атракция, и аз мисля, че можеш да изкараваш Свилко по за час, че и два навън.
Времето днес беше прекрасно. В количката си е на завет.
Мисля, че ще изпуснеш и последните хубави дни за годината.

Общи условия

Активация на акаунт