На море в Турция - all inclusive, тема 8

• 96 604
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
Olive тук си копирах собственото мнение от архива на бг мама, когато съм писала за Сантай, но моето мнение е от почивка там 2007, надявам се че сега не са смъкнали нивото, но все пак погледни за актуални отзиви или в трипа или в руските сайтове. Ето го:
Иначе Сантай е в Белек, близо е до летището-бърз трансфер (важно,като си с малко дете)
Плажа е пясъчен(като навсякъде в Белек) с плавен преход в морето.
Има качествен ultra all , безплатни фрешове през целия ден от поне 5-6 вида плод във витамин бара и само от портокал на закуска. Огромно изобилие от качествена храна, всяка вечер гостуват и а ла карте ресторантите -японски, китайски, италиански, мексикански и турски .
Има и диетично меню( беше ми важно тогава, защото исках варени парени зеленчуци и месо за детето, той тогава бе много малък), Детско меню .
Хотела е с огромна територия, зелена с големи палми идеална за разходки с малко дете .Има и костенурки , които си се разхождат по тревата за радост на дечицата.
Мини клуб с много играчки(на литъл тайкс), и площадка за децата на шарена сянка и така оградена от мини клуба , че не става и течение-всичко е мислено.
Всяка вечер има детска дискотека.
Обслужването е перфектно.
Има 3 огромни външни басейна с детски сектори .Този при мини клуба е с пързалки и за по големи и за съвсем мъници.
Спа центъра Лилиум е много хубав.
В лоби бара предлагаха не разреден вносен марков алкохол.

# 301

П.С.-За тези,които са пътували с малки деца и автобус:Как протече пътуването?

ilianka ние миналото лято пътувахме с автобус до Кушадаса с децата
тогава бяха на 7 и 8 години.Нямах ме никакъв проблем,толкова се забавляваха,
но ние бяхме много голяма компания и времето в автобуса ни мина много бързо и
забавно.
Това лято се събрахме още по голяма група  :Lil:
Но вие си познавате най добре децата и можете да прецените  Hug

# 302
  • sf
Мойте бяха на 8 и 2г. С голямото нямаше никакъв проблем. Малкия по принцип е много див, не сяда на едно място. Носех цяла торба с играчки и храна. Събух му обувките и му дадох да скача по седалките, седнал не мога да го удържа. Оцелява се обаче. Тази година мисля да ходим с наш транспорт.

# 303
Досега винаги сме ползвали услугите на "ОнТравел" Peace
Смоменавали са ми,че в Турция има хотели,в които примерно за дете до 6г. не се плаща.Да знаете нищо по въпроса или пък да назовете конкретен хотел?

Не само до 6,а до 12 год.
Ние две години подред избираме такива хотели,но трябва да са настанени с двама възрасни.

# 304
  • София
Еими  ,сподели в кои хотели бяхте?!Ние сме си  така или иначе двама възрастни и две деца Grinning

# 305
Еими  ,сподели в кои хотели бяхте?!Ние сме си  така или иначе двама възрастни и две деца Grinning

В Кушадасъ в Клуб Канде фестива,Ефесия холидей бийч клуб.
Анталия-Мирикъл ресор.
Сега видях,че сте с две деца,незнам как е във вашия случай.
Но съм сигурна,че голяма част от хотелите дете до 12 е безплатно.
Синът ми почива всяка година и с родителите ми , до сега за него се е плащало единствено транспорта.

Току що погледна сайта на Ориент 99 за Кушадасъ всички хотели първо дете до 12 е безплатно.А за второ се доплаща нещо минимално.

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 19:56 от еими

# 306
искам да попитам пътувалите до турция с българските авиолинии  на летището слагат ли ви ръчния багаж в кошница с определени размири защото харесах малък куфар /cruiserr мй беше фирмата/ eдинственото което ме притеснява е ширината на ктуфара 25 сантиметра дали това ще е проблем  за ръчен багаж ?цвета на куфара е бяло сребристо  удачно ли е за път/ех суета/

# 307
mila_go, независимо с кои авиолинии пътуваш, проверката на летищата в България ще е една и съща. В кошница слагат вещите, които са извън багажа - ключове, очила, шапки, колани и други такива, както и електронните устройства. Чантите и куфарите, определени като ръчен багаж минават през лентата за наблюдение без да се слагат в кошница. На летището в Анталия редът е същия, с тази разлика, че там проверката е на самия вход и през лентата минава всичко, включително и големите куфари.
Виж за допустимия размер на ръчния багаж нещата не са толкова ясни. Това зависи от изискванията на авиокомпанията и от наземните стюардеси, които чекират багажа, които в повечето случаи преценяват "но око". Някои авиокомпании обаче, имат ограничение и в размерите, и в броя багажи, и в теглото, така че проучи преди да тръгнеш. Щом питаш за българските авиолинии, вероятно имаш предвид Bulgaria Air, за това ще ти напиша какво знам от моите проучвания - разрешават до 1 брой ръчен багаж, с тегло до 10 кг. и размери 55/40/23 см. На мен не са ми правили проблем освен ръчен багаж, да внеса и обемиста дамска чанта.
Сега за цвета  Simple Smile - щом ще е за ръчен багаж, няма значение какъв е цвета. Но едва ли ще го използваш само с тази цел. Все ще ти се наложи да го сложиш в някой мръсен багажник на автобус или на друго не особено чисто място, така че прецени дали може да се почиства.

Последна редакция: сб, 30 яну 2010, 14:52 от Маргаритa

# 308
Ние пътувахме с автобус до Кушадасъ с бебе на 8 месеца и кака на 2г. и 6м. Пътуването не беше чак толкова тежко, колкото очаквах, часовия интервал беше подбран така, че да не влияе много на режима на децата. Като цяло и двете го понесоха добре, но може би си е до дете.

# 309
  • София
на Астрал са излезнали ранни записвания за Анталия, но са малко предлаганите хотели за сега

# 310
Днес говорих с фирмата ,която пътувам и ми казаха ,че до месец ще са готови офертите на Тез тур.
Тази година съм се насочила към Делфина Делукс-Алания.
Миналата година прочетох отлични отзиви за там.

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 16:12 от еими

# 311
Цял месец! Ама аз няма никакво търпение. Миналата година на 26-27 февруари ги пуснаха.
В момента само разглеждам снимки, чета отзиви, проучвам и се надъхвам, но като видя цените предполагам, че търсенето ще започне наново, вече съобразено с парите.

Ужас, за две години майчинство, всичко съм забравила от материята, с която работя, но съм си задръстила мозъка с всевъзможни, никому ненужни простотии, свързани с почивка в Турция. Заприличвам на маниачка.

# 312
Цял месец! Ама аз няма никакво търпение. Миналата година на 26-27 февруари ги пуснаха.
В момента само разглеждам снимки, чета отзиви, проучвам и се надъхвам, но като видя цените предполагам, че търсенето ще започне наново, вече съобразено с парите.

Ужас, за две години майчинство, всичко съм забравила от материята, с която работя, но съм си задръстила мозъка с всевъзможни, никому ненужни простотии, свързани с почивка в Турция. Заприличвам на маниачка.

Може би ще ги пуснат до края на февруари.Ще има още няколко дена да си помечтаем за хотелите ,който сме си запланували.А като излезнат цените ще видим.
Аз вече имам някаква представа за цената ,но да видим.Направих запитване в една фирма и ми дадоха цена.

# 313
  • София
И как са цените, еими?
По-ниски или по-високи от миналата година?
На Астрал цените за Турция изчезнаха - много странно, чудя се дали ще ги увеличат или намалят?

# 314
Незнам дали са по-високи.Мен ме интересува от 15.08-25.08 за 10 нощувки,със собствен транспорт.
2088евро за 2 възрасни с дете на 12год.Това не е цена от Тез тур,ще изчакам тях и тогава ще резервирам.
Ако някой има представа колко е била мин.година да каже.

Астрал май се засрамиха от цените,който бяха изкарали.За хотела в който бяхме мин.год. даваха с 300 евро по висока цена Whistling

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 16:14 от еими

Общи условия

Активация на акаунт