На море в Турция - all inclusive, тема 8

• 96 558
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН И АЗ ДА СЕ ВКЛЮЧА В ТЕМАТА И НИЕ ЩЕ ХОДИМ В ТУРЦИЯ В КУШ. НА 02,07,10Г В ХОТЕ CLUB CANDE FESTIVAL4* НО СМЕ С МАЛКО ДЕТЕНЦЕ И ЗА ПРЪВ ПЪТ НИ Е ДА ИЗЛИЗАМЕ ОТ СТРАНАТА МОЖЕТЕ ЛИ ДА КАЖЕТЕ НЕЩО ПОВЕЧЕ ЗА ТОЗИ ХОТЕЛ И ЗА ТУРЦИЯ

# 316
Днес прелистих едно немско тур. списание и ми направи впечатление една реклама на туроператор Мерсон, който предлага хотели в Турция със собствен транспорт, но интересното е, че предлага настаняване на семейства с 2 деца във фамилни стаи (т.е. 2 спални, свързани по между си), а двете деца до 14 години са безплатни  Peace 

# 317
Здравейте, Дами.  Simple Smile

Пред голяма дилема съм- не мога да реша къде точно да почивам...
със сигурност курорта ще е Кушадасъ, НО
Колебая се между три хотела-

1.  Pine Bay Holiday Resort HV-1
2.  Ephesia Holiday Beach Club HV-1
3.  Omer Holiday Resort HV-1

Предпочитанията ми засега са в този ред, но имам нужда и от вашето
мнение. Помогнете ми да реша, моля.

Ходила съм само в Кущур клуб, нямам друга база за сравнение...
Ще бъдем с 5 деца на възраст от 5 до 17 год., приоритет са ми атракционите и
най- вече водните пързалки.
Приемам и други предложения за хотел, без Hotel Aqua Fantasy.

Предварително ви благодаря.   bouquet 

# 318
  • sf
Какво означава HV-1?

Аз дочаках офертите за Максима в Кушадасъ. Доволни сме и скоро ще си платим за края на май.
Ако всичко е ок, края на август пак.

# 319

Holiday Village 1ва категория

# 320
  • sf
Аха, мерси.

# 321
  • на кой му пука, майна
....
Приемам и други предложения за хотел, без Hotel Aqua Fantasy.

Предварително ви благодаря.   bouquet 

Моля те сподели защо без  Aqua Fantasy ? Ние ще почиваме в него и събирам всякаква информация.

# 322
Tatjana,може ли да пуснеш линк на този туроператор Praynig
Мен ме интересува точно този вариянт,със собствен транспорт.

# 323
  • Varna
Уки и на мен ми е интересно защо без Aqua fantasy?
Ние две поредни години почивахме в Кушадаса - Кущур клуб и Аква фентъзи. Пътуваме със собствен транспорт. За да не е тежко разделяме пътя. На отиване спим в Айвалък(Варна-Айвалък 700км), на следващия ден още около 300км и по обяд сме в хотела. На връщане спим в Чанаккале.
Сега за хотелите. Сравнено между двата, Аква фентъзи е много по-хубав. В Кущур също е ок, но той е по-малък и като цяло е по-скучно. Ресторанта не е много голям и ако не можеш да седнеш в началото, сядаш към 8.30-9ч. Вътре по има места, но е топло. Ако седнеш да хапнеш набързо се търпи, но ние като седнем ракийка, салатка, пък после основно и т.н. (половин работен ден  Laughing) не се издържа. В Аква фентъзи има 2 ресторанта, няколко бара. Нашата програма беше - закуска, басейн, обяд, басейн, аква парк, воден бар, почивка, вечеря, театъра програмата и завършвахме с плажните барове. Просто тук има много повече места, на които може да се отиде и не ти омръзва. Аква парка също е разнообразие, децата много се кефеха. Понеже сме с коли ходехме до града. Според мен до Кушадаса най-добре е с кола. Пътя е супер, две ленти в посока(с много малки изключения двупосочен). Движение има, но се изпреварва спокойно без риск от идващите насреща. Абе супер е. Надявам се тази година пак да отидем. 

# 324
Моля те сподели защо без  Aqua Fantasy ? Ние ще почиваме в него и събирам всякаква информация.

Ами,хотела много ми харесва и имам много положителни отзиви от приятели, ходили там, но както писах, ще сме с 5 деца... (4 момчета и момиченце на 5 год.)
Три от момчетата са доста буйни, малката иска да е непрекъснато с батковците,
а територията на комплекса е голяма- ще е като бомба направо, а ние изобщо
няма да можем да се насладим на почивката  Rolling Eyes
Това са единствените ми съображения, иначе комплекса е супер направо.  Wink

А по моя въпрос ще изкажете ли мнение, че мисля другата седмица да резервирам...  Sunglasses

# 325
  • София
Ние миналата година бяхме в Ephesia Holiday beach с 3 деца (15,14,2г.) много ни хареса и на тях също  пързалките са три за голямите в отделен басеин.има оше 2 голями басеина с детски басеини към тях, и още един басеин голям който е с мин. вода. През деня има игри (тенис, футбол, баскетбол, стреляне с пушка и др. игри) За Pine Bay има хубави отзиви но не сме ходили, в този хотел има повече водни пързалки.

# 326
Tatjana,може ли да пуснеш линк на този туроператор Praynig
Мен ме интересува точно този вариянт,със собствен транспорт.

Ами лошото е, че не може да се резервира директно при туроператора, трябва чрез лицензирана агенция. Приятелката ми е агент и може да го направи, тя знае английски и си работи от вкъщи вкл. и през почивните дни (не винаги), та ако искаш мога на лични да ти давам нейните координати. http://www.merson.de/index.html това е сайта на туроператора.

# 327
Момичета, вие доста рано сте се хванали да резервирате Simple Smile То не, че аз миналата година не резервирах април месец /за септември/  Laughing
Тази година обаче съм решила да се възползвам от предлженията last minute, та ще видим къде ще се ходи  /и изобщо дали, че паспортите ни изтичат, а както е тръгнало новите паспорти не се знае кога ще ги пуснат/ Joy

# 328
  • София
Видяхте ли ранните записвания на Бутик травел? Аз отгоре-отгоре прегледах, ама ми се видяха ок  Rolling Eyes

# 329
За Бутик травел не мога да преценя, защото и те като Астрал предлагат хотели, които не са точно мой тип и нямам добро наблюдение върху цените. Когато пътувах с тях през 2007 г., предлагаха пакетите на Тез тур, но миналата година имаха друга програма, а за тази ми се струва, че имат един полет с Астрал, а май и еднакви хотели. Или се лъжа?

Общи условия

Активация на акаунт