На море в Турция - all inclusive, тема 8

• 96 534
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Мацки,
къде виждате цените на Бутик?!? Нещо не ги откривам на сайта - интересува ме началото на юни Аква Фентъзи.

# 331
zigizagi, явно имат обявени цени само за Анталия. На Аква Фентъзи страничката с цените стои празна.

# 332
gori70, Благодаря ти.

# 333
  • София
моля дано съм ти била от полза

# 334
  • Пловдив
Момичета имам питане , от хотела ли определят възрастовите граници или агенциите си го определят. Питам защото синът ми април ще навърши 12 години и , в някои от офертите за Аква Фентъзи границата е 11.99 г а на други 12.99г  Тоест според някои агенции той ще бъде таксуван като възрастен а според други като дете за един и същ хотел по едно и също време.

# 335
Май фирмите си ги определят Peace
На мен също ми е направило впечатление,че има разлика в офертите за един и същи хотел.
Така,че търси и виж  къде е най изгодно.

# 336
Някой има ли вече инфо за цените на Аква Фентъзи ?
Еими-чудесен избор,браво!Ама сме решили да не повтаряме хотел,въпреки,че сме очаровани от този.

# 337
  • София
Еими-чудесен избор,браво!Ама сме решили да не повтаряме хотел,въпреки,че сме очаровани от този.

ето един вариант с автобус http://www.compas.bg/02/981-95-85/holidays_bus/hotel.html?oid=43 … 1738&hid=4444

# 338

Форума е виновен  bouquet

# 339
  • София
има и още оферти за ранни за записвания http://www.vakanzia.bg/bg/offersforeign/

# 340
# 341
  • София
Цени за самолетните почивки за Кушадасъ или Бодрум май няма още newsm78

# 342
Цени за самолетните почивки за Кушадасъ или Бодрум май няма още newsm78
Peace точно това търсех и аз

# 343
Дудинка-благодаря.Направих запитване до Компас за Аквафентъзи 8 човека и собствен транспорт,отговори ми някой дето не си направи труда да прочете запитването ми ,със сгрешени суми и отговора изобщо не беше по моя конкретен въпрос.Питах ги още един път ,засега няма отговор Confused Единственото което разбрах е,че на човек спадат по 70 лв от автоуса ако си с твой транспорт.

Кажете хотели където за деца броята до 14 г,че нашите големите ще са на 13 навършени.  Peace

# 344
Ние платихме вече цялата сума за Аква -фентази,ще пътуваме
с автобус,ако някой иска повече инфо. на лични

Общи условия

Активация на акаунт