На море в Турция - all inclusive, тема 8

• 96 505
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Смятам тази година и ние да отидеме на море в Турция,че 2-3 години хвърлям по едно око в темата,ама в крайна сметка все на друго място стигаме Laughing
Четох миналата година тук в тема във форума отзиви за хотел 5* в Анталия ,ако не се лъжа беше,където имаше човек,който ти чисти очилата на басейна с кърпичка даже Mr. Green Признавам си останах много впечатлена!та ми се иска тази година там да се замъкнеме към септември
Ако някой се сеща кой е хотела или си  познае мнението от миналата година,моля да ме подсети,че да знам за къде да гледам резервации Laughing

ха ха
Познах се,моите очила бяха,а хотела Делфин Делукс  Peace  Страхотен!

Ще опитам да издиря платежните и да кажа сума-ние бяхме с дете на 3+ и 12+,обаче ранно записване ..

Еими-мерси за личното,тази година обаче няма да е Делфин ,защото не повтаряме...

Да ви кажа разочарована съм от Компас -никакъв отговор,малка отстъпка за собств. транспорт,грешно сметната сума....

1800 Е за 4 със самолетни билети и летищни такси.

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 20:31 от mimozata

# 361
  • София
А в този Делфин Делукс как е със зеленината - има ли много дървета, или е по-голо?

# 362
Не не е голо.Всеки ден градинари садяха,разсаждаха,подменяха цветя и пр.Градината перфектна ,нацъфтяла,подредена,обаче хорицата на 35 градуса садяха и пресаждаха....
Залепен за него пък е Делфин Ботаник,който не е така лъскав,но пък е с голяма ботаническа градина с интересни видове.Входа е абсолютно достъпен за вас,защото са на един собственик-една верига,можете от единия -в другия да хапвате,пиете   и пр..

Аз да си подновя въпроса-дайте конкретни идеи за хотели където и 13 навършени ги броят за деца  Peace

# 363
Някой да е бил скоро в хотел SAPHIR 4* в Алания?
Не мога да намеря агенция, която да го предлага...

# 364
  • тук-там
аз пък да питам за CARPEDIEM CLAROS RESORT&SPA - 5 * - този дето го отвориха миналото лято в Кушадасъ - дали някой е бил вече...- цените са повече от добри за хотел с аква парк.

# 365
  • София
аз пък да питам за CARPEDIEM CLAROS RESORT&SPA - 5 * - този дето го отвориха миналото лято в Кушадасъ - дали някой е бил вече...- цените са повече от добри за хотел с аква парк.

за първи път го чувам, на колко км от Кушадасъ е

# 366
  • София
мда сега отворих сайта на Тезтур, хотела е супер, но е на 35 км от Кушадасъ Whistling
по скоро се намира в Оздере, а не в Кушадасъ, в това селище има ли какво се гледа да се разхождаме

# 367
  • София
погледнах и рейтинга му в холидейчек 4,3 е

# 368
Карпе Дием е в Özdere. Миналото лято го отвориха и в началото имаше много проблеми, нищо не е било довършено. В последствие обаче мненията станаха по-добри, но още имаше мнения, че хотелът е с потенциял, но под лошо ръководство. Последния мнения са от октомври, до тогава работеше.
Според мен, но това е само лично мнение, ще използват зимата за да подобрят някои работи. Нормално е един нов хотел да не е управляван добре през първия сезон, освен ако принадлежи към някоя верига хотели.

Щом цената му е ниска, някои недостатъци могат да се преглъщат. Въпрос на личен приоритет е и на нагласата - ако ви е важно всичко да е тип топ и по-високата цена не е проблем, идете в друг хотел. Ако сте с ограничен бюджет и не сте дребнави, защо не?

# 369
  • София
А някой знае ли нещо за новия Rixos Lares Park - нов в смисъл че миналата година е реновиран и е станал част от Риксос? Ето тук:
http://www.butiktravel.eu/турция/хотели/анталия/хотел-rixos-lares-park

# 370
А някой знае ли нещо за новия Rixos Lares Park - нов в смисъл че миналата година е реновиран и е станал част от Риксос? Ето тук:
http://www.butiktravel.eu/турция/хотели/анталия/хотел-rixos-lares-park

Ремонта е бил през преди сезона 2009год., когато още не бил към Риксос.

# 371
има ли вече някъде оферти със самолет?

# 372
mimozata,ето този хотел май дете до 15 год . е безплатно
http://www.auratour.net/index.php?option=com_mtree&task=view … 356&Itemid=21

# 373
  • София
Да със сигурност ние вчера резервирахме за Юни едното семейство е с дете което навършва 15 Август и е безплатно

# 374
  • София
има ли вече някъде оферти със самолет?

Тук има цени за Анталия! http://www.astralholidays.bg/pochivki/program/40/country/7/resor … eriod/0/pg/1.html

Общи условия

Активация на акаунт