На море в Турция - all inclusive, тема 8

• 96 574
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • Sofia
Смятам тази година и ние да отидеме на море в Турция,че 2-3 години хвърлям по едно око в темата,ама в крайна сметка все на друго място стигаме Laughing
Четох миналата година тук в тема във форума отзиви за хотел 5* в Анталия ,ако не се лъжа беше,където имаше човек,който ти чисти очилата на басейна с кърпичка даже Mr. Green Признавам си останах много впечатлена!та ми се иска тази година там да се замъкнеме към септември
Ако някой се сеща кой е хотела или си  познае мнението от миналата година,моля да ме подсети,че да знам за къде да гледам резервации Laughing

# 346
  • Плевен
chocha , по мои спомени ставаше дума за Делфин делукс в Алания. Може и да греша,но съм почти сигурна,че беше за този.

# 347
  • Стара Загора
Питах по-рано за един хотел Гранд Ефе...никой нищо не пише...няма ли ходили там да споделят впечатления. Прочетох в началото на страницата но мнения от преди 2008г и 2008г. Нещо по свежо дет се вика Rolling Eyes Mr. Green

# 348
chocha , по мои спомени ставаше дума за Делфин делукс в Алания. Може и да греша,но съм почти сигурна,че беше за този.

Да, и аз така мисля, но нека каже някой който е бил там  Blush

# 349
Делфин е и според мен. Спомням си и снимките, които мацката беше пуснала.

# 350
Питах по-рано за един хотел Гранд Ефе...никой нищо не пише...няма ли ходили там да споделят впечатления. Прочетох в началото на страницата но мнения от преди 2008г и 2008г. Нещо по свежо дет се вика Rolling Eyes Mr. Green

виж тук отзивите и снимките http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g672737-d557134-Reviews- … Aegean_Coast.html

# 351
  • София
Хотела, в който те глезят даже с почистването на слънчевите очила със сигурност е Делфин Де Лукс - Алания. Бяхме там - пихме, ядохме и се веселихме.  Grinning

# 352
  • Sofia
Мерси,момичета Hug Спестихте ми бая ровене Embarassed
сега ще се върна да ровя назад за него и откъде да се ориентирам за резервации

# 353
Дудинка-благодаря.Направих запитване до Компас за Аквафентъзи 8 човека и собствен транспорт,отговори ми някой дето не си направи труда да прочете запитването ми ,със сгрешени суми и отговора изобщо не беше по моя конкретен въпрос.Питах ги още един път ,засега няма отговор Confused Единственото което разбрах е,че на човек спадат по 70 лв от автоуса ако си с твой транспорт.

Кажете хотели където за деца броята до 14 г,че нашите големите ще са на 13 навършени.  Peace

Ние преди 2 догини,когато пътувахме с колата за Кушадасъ ни преспаднаха по 120лв.на човек.
Проучи повече фирми и тогава резервирай Naughty
На лични ще ти пратя фирмата от която взехме само нощувките.

ААААА хотела е Делфина Де Лукс,и ние сме се запътили за там.

# 354
Направо организирайте едно форумско пътуване до там, могат да ви дадат отстъпка като за група  Sunglasses

# 355
Май така ще стане ,само да нагласим датите Laughing

# 356
  • София
Хотела, в който те глезят даже с почистването на слънчевите очила със сигурност е Делфин Де Лукс - Алания. Бяхме там - пихме, ядохме и се веселихме.  Grinning
За веселата част разбрахме, сподели колко струваше "масрафа"!  Grinning

# 357
  • Стара Загора

виж тук отзивите и снимките http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g672737-d557134-Reviews- … Aegean_Coast.html

Благодаря ти Марчето...ама като чета хич не се виждам там...особенно с малкия.

# 358
  • София
За веселата част разбрахме, сподели колко струваше "масрафа"!  Grinning

Излезна ни 2700 лв. за тримата /детето беше на 4 години/ със самолет и в тази цена са и летищните такси, т.е. това е крайната сума на почивката. Резервирахме пакет на Тез Тур - 7 нощувки.

# 359

smile3521
Смятам, че е напълно справедливо от хотела да ни плащат комисионни за привличане на клиенти. Wink Всичко тръгна от Мона Лиза /къде се загуби тя?/, която не се умори да твърди, че хотелът е страхотен, а аз не знам защо, не се уморих да си имам едно на ум, въпреки прекрасните отзиви, които бях прочела навсякъде. Тръгнах предубедена, че не може да е чак толкова добър този Делфин Делукс, а то се оказа съвсем възможно.
Ако не ме теглеше любопитството към други хотели, бих си почивала там всяка година.

Общи условия

Активация на акаунт