На море в Турция - all inclusive, тема 8

• 96 652
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
http://www.welcometravel.bg/%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8 … A.html?offer=2275
Moмичета,
струва ми се, че доста са вдигнали цените на Аква Фентъзи - около 20 януари тази фирма имаше оферта за 512 евро 2 възрастни и 1 дете от 4.06.
Забелязали ли  сте подобно нещо или аз съм се объркала?

# 481
http://www.welcometravel.bg/%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8 … A.html?offer=2275
Moмичета,
струва ми се, че доста са вдигнали цените на Аква Фентъзи - около 20 януари тази фирма имаше оферта за 512 евро 2 възрастни и 1 дете от 4.06.
Забелязали ли  сте подобно нещо или аз съм се объркала?
Дааа и аз забелязох,а ние сравнява ме цените с миналото лято,че са се вдигнали доста  Thinking
сещам се че бяха 580лв на човек,а сега ние платихме доста по скъпо за същата стая

# 482
  • Varna
Moмичета,
Забелязали ли  сте подобно нещо или аз съм се объркала?
Дааа и аз забелязох,а ние сравнява ме цените с миналото лято,че са се вдигнали доста  Thinking
сещам се че бяха 580лв на човек,а сега ние платихме доста по скъпо за същата стая

Това цени за  7 нощувки ли са?
Ние миналата година за 6 нощувки от 01.09, 2 възрастни+2 деца (family suite) платихме 1284 евро. Пътувахме със собствен транспорт. Резервацията я направихме директно чрез хотела.

# 483
Заблудих ви, не беше 512 евро цената, а 745-намерих си мейла. Бях тръгнала да резервирам, но не бяхме в БГ, писах на агенцията и те ми казаха, че след 31.01. цената ще се вдигне с 5%. И аз оставих резервацията за после. А сега цената е 767.
Извинявайте, старост нерадост  Embarassed

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 23:03 от zigizagi

# 484
Уф Twisted Evil вече наистина взе да ми писва Mr. Green

я си стой в БГ на Златни пясъци или слънчев бряг ... да видиш как няма да ти писне Simple Smile

миналата година ходихме на Златните и мисля тая грешка да не се повтаря ...
Не си ме разбрала явно.
Не ми е писнало от търсене..писна ми от различни мнения.
А ти преди да идеш на Златни щом не си проучила...си е твоя грешка Laughing

мдам Simple Smile просто спомени от детството ме накраха да рискувам, инак изненадата
не беше голяма но селянията и "качеството" на обслужването бяха на висота

както казах следващите 10 години едва ли ще стъпя там Simple Smile

# 485
Съжалявам, че ще разводня темата, но и аз да кажа за нашето Черноморие.
Аз съм доволна, от местата, които сме посещавали напоследък, но хотелите, от които нямам много забележки и лоши спомени си имат своята цена, която никак, ама никак не е ниска. Смятам, че и в БГ може да се намери качествено обслужване, въпреки че няма да е на чак такава висота, както в хубавите хотели в Турция. И тогава у мен изниква логичния въпрос - Защо да почивам на нашето крайбрежие, където няма почти никаква зеленина, където е скъпо, където ми е познато, пренаселено и все има по някой минус, като мога да удвоя емоцията от пътуването като отида в Турция и се размажа от кеф? Не съм сигурна защо, но самата идея, че почивката ще е в чужбина, че ще се кача на самолет, че ще почувствам различна атмосфера и т.н. ме кара да се усмихвам щастливо само при мисълта за пътуването.
А сега, когато гледам за хиляден път снимките от последната почивка и виждам ухилената физиономия на дъщеря ми, която грее от всяка снимка, у мен се затвърждава убеждението, че дори такива малки и още неосъзнати деца се чувстват прекрасно там.
Ей, хубаво е да се почива в Турция и това е.

# 486
Марги абсолютнооооооооо!!!!!
Въпреки,че живея на нашето Черноморие и много си го обичам,не бих почивала тук.За да получа тези екстри ще трябва да дам много повече пари ,все някой намусен от персонала ще има дето да ме подразни,няма чак толкова забавления за децата...бая неща са ,бая.Иначе хубави хотели имаме,ама малко обучен персонал ,който да знае с памук да ти вземе паричките и всички да са Хепи  Grinning
Ние умуваме още Аква или Карпедием,на Кактус е чуден аквапарка ама е много далеч..

# 487
Момичета, аз като съм на кантар за почивката, да ви кажа че всяко нещо си има и своите плюсове и минуси.
Има хубави места в бг  и не е съвсем за отписване нашето моренце.
Няколко плюса на нашето черноморие за мен, са анамацията на български за децата, климата с който сме свикнали и лесната аклиматизация, хубавите пясъчни плажове с плавно спускане в морето, спокойствието че си си в страната( страната ни е сигурна, няма атентати и прочее), това че познаваш лекари, знаеш какво се продава в аптеките, това че специално ние можем да правим по дълга почивка-14 дни и мъжа ми ако се наложи да си наглежда бизнеса отскача без проблем до София а ние с детето си седим на морето(това от чужбина няма как да стане)... Пък и там, където почиваме и в бг не правим компромис с качеството, единствената разлика е , че в Турция наистина получаваш повече за парите си. Наистина всичко си е включено в цената, докато в бг все за нещо доплащаме...
От друга страна на мен  качването в самолета не ми носи особено спокойствие, даже напротив, колкото летя толкова повече ме е страх.
Освен това малко ми е омръзнала почивката в луксозните комплекси, ще ми се вече почивка в която да почнем да излизаме от територията на хотела, специално ако сме в Турция да излезем да пием някое турско кафенце на някое пристанище, да видим типичната атмосфера иначе не бих казала ,че усещам някакъв специален дух на страната в хотелите.
Ето Татяна пише за егейска Турция, навярно там е така, но нашата агенция не предлагат полети до там а варианта с прекачването само ще ми усложни живота.
Та аз сега се колебая дали Турция, дали Нашето море или Испания(засега сме били само в Майорка и Коста Дорада), че в Испания като излезеш от хотела попадаш в една цивилизация, можеш да се разходиш и извън предела на хотела и да видиш много.

# 488
  • Стара Загора
Като говорим за нашето черноморие...на Русалка ходили ли сте? Аз съм впечатлена от там.

# 489
  • sf
Ние миналата година бяхме на Слънчев бряг по принуда. АКо не съм притисната не бих отишла повече нна нашето чЕРноморие. Много се разочаровах,а по принцип въобще не съм капризна.
МИналата година в Турция въобще не излязохме от хотела - на този етап с тия деца друго освен истинска почивка не ни е нужно.

# 490
Хайде да не сравняваме Турция с други дестинации или поне не в тази тема. Тук сме се събрали хора които се интересуваме от тази дестинация, т.е. вече сме я избрали  Hug

# 491
Момичета, да ви питам, важи ли все още забрана за тютюнопушене в хотелите в Турция? Питам, не защото пуша, а провокирана от петицията, която е организирана по повод отпадане на забраната за пушене на обществени места в БГ. Помня, че миналата година имаше протести в Турция и искането беше забраната да отпадне, но така и не разбрах какво стана.

# 492
  • sf
При нас се пушеше по терасите и в стаята ако искаш. ИНаче на общите затворени места-не.

# 493
Все още важи, Марги  Peace

# 494
Искам да попитам удачно ли е да се резервира или направо да се плати почивка по-рано(до март или април)?Има ли някакви намаления,отстъпки и т.н.?Преди 2 год.ходихме  септември месец до Бодрум,но си резервирахме края на юли.Интересува ме ,ако е по-рано дали фирмите имат отстъпки?

Общи условия

Активация на акаунт