На море в Турция - all inclusive, тема 8

• 96 576
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна, морето и сините вълни!
kalimbi, децата понасят перфектно полета! Малкото ще трябва най вероятно да е седнало в теб при излитанеи кацане. Стюардесите ще ви закопчеят с допълителен колан! А 5 годишноо дете, уредете при чекиране с място до прозореца! Няма да усетите как ще стигнете до Турция!

# 661
Моето дете лети по няколко пъти годишно, от 3 месечна възраст. Проблеми не сме имали, а от нас до Турция полета е към 4 часа  Wink

# 662
Днес платих точно един такъв Тез вариант с 4- звездни хотели. Ето този http://www.alfatour.bg/hotel2.php?hpid=1083&pid=7&spoid=4138181. Снощи ги разглеждах и прегледах почти всички мнения з атях от 2007 година  ooooh! Всички са горе долу едно ниво. И не е задължително да ви сложат в най-гадния хотел  Peace За 4 възрастни и дете на 4 години с тез вариант ни излезе с 600 лв по-евтино, а в едния хотел ако бяхме резервирали на сигурно щеше да ни излезе дори с 800 лв по-скъпо. Това си е цяла една почивка  Wink

# 663
tsve_te, аз така и не разбрах, последно кога тръгвате?

И аз споделям, че децата добре понасят полетите. Бях подготвила сок и биберон за излитането и кацането, за да предотвратя заглъхването на ушите.
Полета до Анталия трае час и четиридесет минути и минава доста неусетно.

# 664
Ми как да разбереш, то и аз се обърках  Laughing Последно на 1 май , седем нощувки. Но утре ще се моля да ми сменят дата на 8 май, ак стане Praynig Ако не здраве да е!

# 665
  • En un lugar de La Mancha...
 Wild_rabbit,ето тук имам качени някои снимки от Делфин Ботаник, където почивахме миналата година http://www.album.bg/saby/albums/99827/. Хотелът е хубав, но ние бяхме в началото на август и наистина жегата беше трудно поносима. Аз лично останах много разочарована от морето, плажът е каменист, така и не можах да влезна от брега, а от платаформата си е доста опасно ако не си добър плувец. Друго, което не ми хареса е че няма къде да излезеш да се разходиш. В хотела ми беше интересно първите дни, но към 4-5 ден се чувствах като затворник  Tired. Ходихме само на една екскурзия до Алания, просто в тази жега не се решихме да отидем по-далеч, а и бяхме с дъщеря ми, която е беше на 2 и половина тогава и с нея беше още по-трудно. Иначе басейните са разкошни, хотелът е много озеленен, наоколо е една ботаническа градина, но това сякяш още повече засилваше усещането за жега и влага  Tired. Дъщеря ми пък .си изкара много добре, още ми говори за въпросното мини диско  Grinning. Луна паркът е на територия на хотела, но не ме впечатли особено. Имаше няколко много добри спектакли...Ако имаш някой по-конкретен въпрос, питай  Wink.

# 666
saby, какво включваше лунапарка?

Редактирам, защото разгледах снимките и много ми харесаха, но се сетих за още въпроси.

В ресторанта има ли маси на закрито, в зала с климатик или всички са навън?
Вашата стая стандартна ли беше и в кой корпус? Доволни ли сте от корпуса?

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 10:02 от Мaрги

# 667
  • Плевен
tsve_te , кой пакет с хотели избра?

# 668
  • тук-там
saby, страхотни снимки. Нашата кака е на 11г. и най-важното са ни пързалките, басейните и сладоледа... Mr. Green Жалко, че морето е каменисто, но с едни неопренки мисля, че няма да е проблем. Ние не сме по разходките и въобще не смятам да излизам от тер. на хотела. Ще сме в средата или края на юни и жегата също не ни плаши. Всичко изглежда супер за тази цена, остава само да направя резервацията  Hug

Предполагам за децата има памук, сладоледи  царевици и др такива или...?

# 669
  • София
Четох, четох и накрая съвсем блокирах..... ooooh! ooooh! ooooh!
Плановете ми тази година са да почиваме в Турция, отлагам го вече 2 години.
Насочили сме се към Анталия, 5 звезден хотел ( не сме се спряли конкретно на някой, но от препатили знам, че 3 и 4 звезди не са това което са у нас, поправете ме ако греша ),мислим да бъде юни месец.
Мислите ли, че температурите по това време са подходящи за дете на година и осем месеца?
Моля да ми препоръчате хотел, който е подходящ за семейство с малко дете, ние не сме много по разходките, обичаме да си мързелуваме. Каква стая да търся? За детето плаща ли се нещо?

# 670
Мислите ли, че температурите по това време са подходящи за дете на година и осем месеца?

В края на юни става доста горещо, но едва ли ще е непоносимо за малко дете. Изберете хотел с повече дървета, съответно сянка.

Моля да ми препоръчате хотел, който е подходящ за семейство с малко дете, ние не сме много по разходките, обичаме да си мързелуваме.

Страшно много са хотелите, подходящи за почивка с малко дете, за това по-добре напиши какви допълнителни изисквания имаш и най-вече сумата, която смятате да отделите.

Каква стая да търся? За детето плаща ли се нещо?

Не съм сигурна, че разбирам правилно въпросът ти, но смятам, че стандартна стая напълно ще ви удовлетвори. Ако хотелът, който харесате предлага няколко типа стандартни стаи, като изглед, местонахождение, или някаква друга особеност, запознатите ще ти помогнат.
По отношение на детето - до сега не съм срещала хотел в Анталия, в който да има цена за дете под 2 години. В зависимост от това с коя агенция ще пътувате, вероятно ще ви поискат летищни такси, а всичко останало би трябвало да е безплатно.

# 671
  • София
Включвам се и аз в тази чудесна тема, благодарение на която миналата година изкарахме една страхотна почивка  bouquet Нади Миши Hug Благодаря и на всички момичета, които пишат в нея  bouquet
Тази година пак решихме да почиваме в Турция и естествено отново се впуснах в преглеждане на хотелите, четене на отзиви и т.н. За сега съм се спряла на няколко хотела:
1. http://www.teztour.bg/hotel.php?id=155 - Club Mega Saray
2. http://www.teztour.bg/hotel.php?id=155 - DELPHIN BOTANIK WORLD OF PARADISE (харесва ми естествено и другия Делфин в Алания, за който четох такива суперлативи, но ни идва малко скъпичко)
3.http://www.teztour.bg/hotel.php?id=1705 - KIRMAN HOTELS ARYCANDA DELUXE
4.http://www.teztour.bg/hotel.php?id=1717 - KIRMAN HOTELS LEODIKYA RESORT

Ще се радвам ако има някоя от вас, която е била в тези хотели и изкаже лично мнение. Само за Делфин Ботаник съм чела досега, за другите май не е имало или аз съм пропуснала newsm78

# 672
Я да ви навестя ,много сте писали.Ние още чакаме Он травел да се натуткат и да направят оферти,но ми се изчерпва търпението май  Tired
Много ми се иска да отидем в Карпе Дием заради новата база и чудесния детски басейн с кораб и пързалки,големите деца напират обаче за Аква Фентъзи та ще видим.
Питах на лични джаджа за Карпе ,където са били  ,за подробни отзиви.
В Аква фентъзи ще е голямо забавление за големите ама малките ще ни изтормозят да ги водим и пазим там в Аквапарка и почивката ни ще отиде на кино  Grinning

Марги-радвам се,че ви е харесало моето описание на Делфин Делукс ,мммм много ни беше хубаво,но грехота и при безкрайно големия избор на разкошни хотели в Турция да повтаряме  Peace

# 673
  • En un lugar de La Mancha...
 Ох, момичета съжалявам ама цял ден не сме се сприрали и не мога да се включа да ви отговоря  ooooh!.

Марги, в лунапарка имаше виенско колело, не много голямо, но не беше зле. Като се качиш горе и можеш да видиш какво става и в съседния хотел  Laughing. Имаше още едно влакче и някоя и друга въртележка, ама малко старички ми се сториха, но пък децата им се радват  Peace.
 В кой корпус бяхме, не си спомням точно името, но беше доста близо до ресторанта и точно до единия от по-спокойните басейни. Мястото беше идеално, малко далечко се падаше от централния басейн, но там пък е и по-шумно. Стаите не са много големи, но са прилични.
 Ресторантът има закрита част с климатик. Там обядвахме, защото по обед навън беше непоносимо горещо. Вечер също си беше горещо, но навън имаше по-романтична атмосфера, а и свиреше оркестър. Леле, как се потяхме ooooh!, толкова никога не съм се потила в живота ми  Mr. Green. Все едно си в сауна.

Wild_rabbit, щом предпочитате басейните, няма да имате проблеми  Peace. Вечер до театъра, в часовете на представленията имаше памук и пуканки за децата. Сладолед има целия ден. Абе, все има какво да се хапва  Wink.

Сега ще се поровя пак и ако имам някоя снимка, която меже да ви е полезна, ще я кача  Peace.

# 674
девойки, чисто ли е морето в Кушадасъ?
била съм там преди няколко години, но хич не ми се видя чисто...и аз хвърлих око на CARPE DIEM, обаче не сме точно фенове на басейните /освен пързалките де/ и повече време сме в морето...  newsm78

п.с. на аква фентъзи плажа как е?
и още нещо да попитам, как е времето в Кушадасъ в края на септември, налачото на октомври?

Последна редакция: нд, 07 мар 2010, 00:57 от Марчето

Общи условия

Активация на акаунт