На море в Турция - all inclusive, тема 8

• 96 566
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
tsve_te , кой пакет с хотели избра?

Izбрах Tez Variant 5  Peace Хотелите ми се сториха по-добри, а и момичето от фирмата е на същото мнение.
МАлко спам  Embarassed искаш ли да обновим мненията за хотелите? Пиши ми на лични ако си съгласна и да запрятаме ръкави  Simple Smile

# 676
  • Стара Загора
Момичета аз пак с питанка Crazy
Някой ползвал ли е услугите на Тоурс клуб? http://www.tours-club.com/i.php/index.html

# 677
  • София
девойки, чисто ли е морето в Кушадасъ?
била съм там преди няколко години, но хич не ми се видя чисто....
...и още нещо да попитам, как е времето в Кушадасъ в края на септември, налачото на октомври?
Странно - на мен преди 7-8 години ми се видя много чисто - явно заради солта беше кристално - без водорасли и други неща. Помня, че скачахме от една яхта, а дъното се виждаше, въпреки че, дълбочината беше 5-6 метра поне. Мен по-скоро ми е прекалено солено.
Времето края на септември ми се струва, че ще е ок, но чак за октомври не зная.

# 678
  • София
Марги, благодаря ти за отговора. Аз гледам офертите в тезтур.бг, харесали сме
AMARA CLUB MARINE HV- 1,
AMARA DOLCE VITA,
MIRACLE RESORT HOTEL,
CRISTAL HOTELS ADMIRAL RESORT SUITES & SPA, Сиде
CLUB INSULA
DELPHIN BOTANIK WORLS OF PARADISE
FURYA RESORT AND SPA
RIXOS HOTEL PREMIUM BELEK
Изискванията ни са хотела да не далече от летището, че малката е малко капризна в това отношение, да има градина за разходка, за да се криеме от жегата, анимацията не ми е важна, и това е общо взето.Нищо специално,просто търсиме хубаво място за почивка, защото така изпатихме миналата година на Елените, че не ми се стъпва на БГ черноморие.
В цените публикувани на сайта само цената на човек ли е, само за хотела или и самолетния билет и  трансфера от летището до хотела. Май четох, че нещо по темата, но искам да съм сигурна.

# 679
  • София
В цените публикувани на сайта само цената на човек ли е, само за хотела или и самолетния билет и  трансфера от летището до хотела. Май четох, че нещо по темата, но искам да съм сигурна.

Цените са за хотела+самолетни билети+трансфер. Не се включват летищните такси, които тази година са 63 евро.

# 680
девойки, чисто ли е морето в Кушадасъ?
била съм там преди няколко години, но хич не ми се видя чисто....
...и още нещо да попитам, как е времето в Кушадасъ в края на септември, налачото на октомври?
Странно - на мен преди 7-8 години ми се видя много чисто - явно заради солта беше кристално - без водорасли и други неща. Помня, че скачахме от една яхта, а дъното се виждаше, въпреки че, дълбочината беше 5-6 метра поне. Мен по-скоро ми е прекалено солено.
Времето края на септември ми се струва, че ще е ок, но чак за октомври не зная.

ами моите спомени са такива, дано някой ходил по-скоро в кушадасъ, да каже как е морето
единствено морето ме спира да не харесвам кушадасъ, града толкова не ме интересува  Laughing

# 681
здравейте. един малко глупав въпрос,но за първи път разглеждам сайта на тез тур и да попитам - цените са в евро по съответната програма нали така?

# 682
trixy, хубав е изборът ти на хотели. С изключение на FURYA RESORT AND SPA и CLUB INSULA, за които не съм чувала и чела нищо, другите хотели са на ниво. Е, някои повече от други, но това е разбираемо. Wink
Прави ми впечатление, че си харесала хотели в Алания, а едно от изискванията ти е, да не е далече от летището. Имай предвид, че макар пътят да е широк, хубав, равен и без дупки Simple Smile, все пък се пътува около час и половина. Времето минава неусетно, но ако детето не обича да пътува, може би ще ви се стори много.
Другото, за което искам да те предупредя, е че CRISTAL HOTELS ADMIRAL RESORT, може би не е най-добрият избор. Първо, защото е доста оскъден на зеленина и второ, защото в сравнение с другите хотели, които си избрала е с доста нисък рейтинг. Вероятно си забелязала, че няма директен достъп до плажа от хотела, а се минава през подлез, защото помежду им минава магистралата за Алания. Не че това е кой знае какъв проблем ако обичате да седите край басейните, но все пак да го спомена.
Забелязвам, че ценовия диапазон на хотелите, които си избрала е мноооооого голям. Например цената на двойна стая в Риксос е почти три пъти по-висока от цената на такава в Club Insula. Разбира се, правото на избор е твой и вероятно имаш своите съображения, но аз искам да ти обърна внимание, да не би случайно, да не си видяла добре цените. Иначе в таблиците на Тез тур са посочени всевъзможни стойности, но теб те интересуват първата колона, която е за 1 човек в двойна стая или втората, която е за стандартна стая, за двама човека.

# 683
Уф, писахр писах и накрая интернета ми се скапа и всичко отиде по д....
Писах на мимоза на лични, но тъй като има и други, които се интересуват, ще пусна и тук съобщението ми до нея:

здравей!
На мен специално Карпе Дием ми харесва много повече от Аква-та.
Миналата година като бяхме там, на връщане ни откараха до Аква Фентъзи, там изчакахме автобуса за БГ и можах да надникна.
И в двата хотела е хубавор но Карпе Дием си е просто по-нов, по-модерен и на ми се стори и по-чисто и подредено там отколкото в Аквата.
Иначе комплекса Карпе е много голям, има много място и възможностти.
Има детски аквапарк - това с кораба - много е хубаво! Има и 5 водни пързалки за възрастни - може и повече да са били, но тъй като ние бяхме с бебе на тях не ходихме. Иначе плажа ми хареса много и това, че морето е много плитко и спокойно. Хотела е в един залив и от двете страни има скали и рифофе, така че може и да се гмуркате ако обичате. Водата е много чиста, виждат се и доста рибки само като влезеш във водата.
Снимки имамр но не съм ги публикувала никъде в интернет-пространството и са доста големи, така че ще ми отнеме време. Но в холидей-чек или трипадвайзор със сигурност има много снимки от туристи били в хотела.
На нас много ни хареса!
Затова и тази година сме отново там! Вече резервирах през Ориент 99, излезе ни 1260 лева за двама възрастни и дете на 2 и половина. Миналата година пътувахме с Аполо - от тяхната организация обаче не бях доволна, тогава ниизлезе 1430 лева.
Каквото и да решите, Ви пожелавам приятна почивка!
Ако има нещо, питай! 

# 684
djaja, благодаря за мнението...за сега от кушадасъ ще мислим тези два хотела
аква фентъзито ме печели повече, единствено заради многото пързалки, все пак е аква парк
а ние сме си фенове и предполагам, че повече време ще изкарваме на пързалките  Embarassed

# 685
  • София
Марги, трябва по принцип да се включа до 1500 - 1700 лв. ама какво да направя като гледам гледам и се изкушавам, мъжо ако ме усети скандалчето ми е в кърпа вързано  Wink
Малката е трудна с пътуването, защото не стой на едно място иначе няма проблем като да и е лошо или да повръща.
Някое предложение имаш ли? Приемам и други вариани ( курорти ) просто на вас разчитам като компетентни да ме насочите, че ще ми е за първи път да почивам в Турция.

# 686
Ако искаш да сте близо до летището, виж хотелите в ЛАРА, до там са само 15 минути от летището  Wink

# 687
  • София
Tatjana, благодаря много, а можеш ли да ми препоръчаш хотел  Embarassed

# 688
Tatjana, благодаря много, а можеш ли да ми препоръчаш хотел  Embarassed

Ами аз само един знам от личен опит и това е Барут Лара, малко по-назад съм писала за него  Peace

# 689
Марги, трябва по принцип да се включа до 1500 - 1700 лв. ама какво да направя като гледам гледам и се изкушавам, мъжо ако ме усети скандалчето ми е в кърпа вързано  Wink
Малката е трудна с пътуването, защото не стой на едно място иначе няма проблем като да и е лошо или да повръща.
Някое предложение имаш ли? Приемам и други вариани ( курорти ) просто на вас разчитам като компетентни да ме насочите, че ще ми е за първи път да почивам в Турция.
Сумата ти е прилична и сигурно ще намериш хубав хотел,защото за тези пари избора е голям,но в никакъв случай не мисля,че Риксос Премиум влиза в този ценови диапазон.Иначе ако цената те устройва - перфектен ще е  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт