На море в Турция - all inclusive, тема 8

• 96 483
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Че не ме устрайва цената на Риксос Премиум не ме устройва, но за сметка на това много ме изкушава  Wink
По съвет на Татяна погледнах няколко хотела в Лара и Кунду
CLUB HOTEL FALCON 4*
SATURN PALACE RESORT 5*
SEA LIFE FAMILY HOTEL5*
KERVANSARAY KUNDU 5*
Porto Bello Resort & SPA 5* Конияалтъ – Анталия
ХОТЕЛ ALAIYE RESORT 5* - АЛАНИЯ-АНТАЛИЯ
Впечатления някои да има?

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 13:30 от trixy

# 691
Че не ме устрайва цената на Риксос Премиум не ме устройва, но за сметка на това много ме изкушава  Wink
По съвет на Татяна погледнах няколко хотела в Лара и Кунду
CLUB HOTEL FALCON 4*
SATURN PALACE RESORT 5*
SEA LIFE FAMILY HOTEL5*
KERVANSARAY KUNDU 5*
Впечатления някои да има?

Според мен KERVANSARAY KUNDU 5 не си струва.Мин год.бях в Мирикъл,който е точно до него.Стаята ни гледаше към хотела и нещо не съ впечатлена.Татяна правилно ти е писала ,че хотелите в Лара са най близко до летището.

В предишния ти пост имаше и Мирикъл,защо го махна?Незнам как е като цена тази година  ,но ще ви хареса.Има всякави удобства за малки деца Peace

Допуснала съм грешка става въпрос за Кервансарай Лара  Embarassed

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 19:38 от еими

# 692
Ейми, май до Миръкъл е Кервансарай Лара, не Кунду  Wink Ние бяхме в съседния хотел, от другата му страна.
Иначе, трикси, и Белек не е много далеч, 30 минути.

# 693
Ейми, май до Миръкъл е Кервансарай Лара, не Кунду  Wink Ние бяхме в съседния хотел, от другата му страна.
Иначе, трикси, и Белек не е много далеч, 30 минути.

Права си,найстина беше Лара Embarassed
Честит празник ,мили мами и жени!!!

# 694
Май Миръкъл е доста над определения бюджет от 1700 лв. Най-евтиният вариант, с отстъпка за ранно записване, за първата възможна дата пред юни, е около 2550 лв.

trixy, едно важно уточнение - ще ползвате ли отстъпка за ранно записване, защото за някои хотели намалението е доста добро?

Ако искаш погледни SIMENA SUN CLUB. Чела съм нелоши отзиви за него.
http://www.teztour.bg/hotel2.php?hid=9001017

# 695
Тез тур няма ли да пускат оферти за другите курорти?  newsm78

# 696
  • София
Ако искаш погледни SIMENA SUN CLUB. Чела съм нелоши отзиви за него.
http://www.teztour.bg/hotel2.php?hid=9001017

Миналата година бяхме в този хотел и определено съм доволна. Страхотно е за деца, а и на нас хич не ни беше зле.

# 697
  • Sofia
Момичета аз пак с питанка Crazy
Някой ползвал ли е услугите на Тоурс клуб? http://www.tours-club.com/i.php/index.html
Ние пътувахме с тях м.г. Общо взето нямам забелжки. Бяхме в Аквафентъзи. Казаха да изчакаме техният човек да ни настани , но аз бях проучила нещата. Бързо се регистрирахме , взехме си гривните и после се сетихме за тях чак при тръгването.
 Това , което ми направи добро впечатление беше ,че в деня на тръгването ни изпратиха СМС-и на всички кога пристига автобуса и кой е номерът му.
 Хубава почивка на всички , които вече са я избрали!

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 21:00 от Ali_sun

# 698
  • София
Мерси много, момичета.
Ей тоя Миръкъл много го хвалите и явно има защо  Wink
Марги, тези цени, които са публикувани на сайта на ТЕЗ с отстъпката ли са за SIMENA или нещо бъркам
Нокой нищо не казва за тези двата хотела newsm78
Татяна, в Белек май са скъпички хотелите и не се вмествам в бюджета  newsm78 Гледах AYDINBEY FAMOUS RESORT 5 * и CRYSTAL PARAISO VERDE RISORT 5*
Директно с ТЕЗ тур ли резервирате или през някоя агенция?

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 22:20 от trixy

# 699
Не, в Белек не са всички скъпи. Щом до Алаийе, той е в Алания, т.е. много далече от летището.

# 700
  • София
Видях и редактирах предния си пост  Rolling Eyes

# 701
Тез тур не работят дирекно с клиенти.В сайта им в дясно има дадени,кой фирми работят с тях.

Мисля,че цените са дадени с отстъпката за ранни записвания.
Виж в сайта на Алфа тур той е най подреден,(дано не прозвучи като реклама)там ще се ориентираш бързо.
Има цени за ранни записвания и редовните Wink

# 702
  • Стара Загора
Момичета аз пак с питанка Crazy
Някой ползвал ли е услугите на Тоурс клуб? http://www.tours-club.com/i.php/index.html
Ние пътувахме с тях м.г. Общо взето нямам забелжки. Бяхме в Аквафентъзи. Казаха да изчакаме техният човек да ни настани , но аз бях проучила нещата. Бързо се регистрирахме , взехме си гривните и после се сетихме за тях чак при тръгването.
 Това , което ми направи добро впечатление беше ,че в деня на тръгването ни изпратиха СМС-и на всички кога пристига автобуса и кой е номерът му.
 Хубава почивка на всички , които вече са я избрали!

Благодаря ти много Simple Smile Понеже хотелът, който съм избрала е с добра за нас цена и за това. Ще пътуваме със собствен транспорт.

# 703
Здравейте..
Някой ползвал ли е услугите на ориент 99 за почивка в Турция? Интересува ме тъй като съм се зачудила за една оферта от тях, но тъй като не съм ги позлвала до сега а напоследък все говорят че са се навъдили фирми измамници и ме е страх да не налетя на такива точно....

# 704
  • тук-там
Здравейте..
Някой ползвал ли е услугите на ориент 99 за почивка в Турция? Интересува ме тъй като съм се зачудила за една оферта от тях, но тъй като не съм ги позлвала до сега а напоследък все говорят че са се навъдили фирми измамници и ме е страх да не налетя на такива точно....

миналата година бяхме с тях с автобус до Аквафентъзи в Кушадасъ. Нямаше никакви проблеми. Гледам, че предлагат и офертите на Тез тур Peace
Единствено автобусите им не бяха от най-удобните за дълъг път.

Общи условия

Активация на акаунт