На море в Турция - all inclusive, тема 8

• 96 578
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
  • на кой му пука, майна
punch  Hug благодаря за инфото

doniboni ние също сме резервирали за същата дата  Laughing

Надявам се да изкараме една страхотна почивка  Sunglasses

# 286
  • Стара Загора
Аз пак с въпрос Mr. Green
Да има някой пресни спомени от хотел Grand Efe?

# 287
Записвам се в хубавата тема Wink Оглеждам се и аз за някоя добра оферта с ранно записване, но да видим как ще се развият плановете Sunglasses

# 288
Margy,

Имаш ЛС  Simple Smile

# 289
Астрал малко са се пооляли,или ще бъдат толкова високи цените newsm78
Мин.год. бяхме в Мирикъл от 08.08 и платихме 1500 евро с лет.такси
а за тази година дават близо2000 евро ooooh!
Но  ще изчакам Тез тур да видим,ако не ще си резервирам само хотел и ще пътуваме с колата.

И на мен в Тез тур ми е надеждата. Миналата година, ако си спомняш, докато се чакахме Тез тур последни да си пуснат офертите, пак обсъждахме колко безумно високи са цените на другите туроператори, в сравнение с предходната година. Според мен предложенията на Тез тур бяха доста по-приемливи. Дано и тази година е така. Имам спомени, че Он травел също имаха добри цени.

# 290
  • Плевен
Тъкмо и аз мислех да пиша,че миналата година като излязоха първите оферти пак така коментирахме,че цените са доста високи.

# 291
  • София
жалко, тъкмо си мислех колко изгодно излиза този хубав хотел IC Green Wink

# 292
IC Santai същия хотел ли е като IC Green?
Сантай е на същата верига и аз съм с много добри впечатления от него , там почивахме лято 2007.

Астрал си е нашата агенция, имат индивидуален подход, имат добри часове на полетите, имат супер представител в Анталия. Избора им от хотели мен ме устройва.

# 293
  • София
....Астрал си е нашата агенция, имат индивидуален подход.....
Особен им е индивидуалният подход - винаги цените им са най-високи.  Laughing
Не мога да разбера причина, която да ме накара да платя повече за нещо, ако се предлага на по-ниска цена от друг търговец. newsm78

# 294
  • София
Досега винаги сме ползвали услугите на "ОнТравел" Peace
Смоменавали са ми,че в Турция има хотели,в които примерно за дете до 6г. не се плаща.Да знаете нищо по въпроса или пък да назовете конкретен хотел?

# 295
ilianka, имам спомен от миналата година, че в Делфин Делукс дете от 0 до 7 години се настанява безплатно, но не съм абсолютно сигурна. Убедена съм обаче, че съм попадала и на други хотели, които нямат разлика в цената за двама възрастни и за двама и дете до 7 години, но не мога да се сетя кои са те. Самолетният билет обаче се плаща, освен ако детето не е под 2 годинки.

# 296
  • София
Маргаритa ,благодаря ти!Ние сме с две деца,едното на 10,другото на 3 и затова проверявам и търся възможно най-оптимален вариант,защото искам да пътуваме отново със самолет!С автобус не съм сигурна,че малката ще издържи,защото и без това не я свърта на едно място,но пък като цена повече ни устройва.Ще съм благодарна и други да пишат,ако имат представа за такива хотели.

П.С.-За тези,които са пътували с малки деца и автобус:Как протече пътуването?

# 297
  • София
Сантай е на същата верига и аз съм с много добри впечатления от него , там почивахме лято 2007...

Как е откъм зеленина - има ли много дървета и сенки - на мен това ми трябва, не искам хотел с няколко палми и слънцето да пече много.
Затова бях харесала Green, но не мога да разбера дали и Сантай е като него?  bouquet

# 298
....Астрал си е нашата агенция, имат индивидуален подход.....
Особен им е индивидуалният подход - винаги цените им са най-високи.  Laughing
Не мога да разбера причина, която да ме накара да платя повече за нещо, ако се предлага на по-ниска цена от друг търговец. newsm78
Ами ние сме им клиенти от вече 10 години и определено отношението към нас го оценявам.  Тачат си старите клиенти и си ги познават, няма я масовката..Аз не бих се отказала от този подход за по ниска цена, пък и май няма друга агенция с по добри часове на полетите. Преди да попадна на Астрал сме пътували с Хорнит  и Он травел, няма база за сравнение.

# 299
Сантай е на същата верига и аз съм с много добри впечатления от него , там почивахме лято 2007...

Как е откъм зеленина - има ли много дървета и сенки - на мен това ми трябва, не искам хотел с няколко палми и слънцето да пече много.
Затова бях харесала Green, но не мога да разбера дали и Сантай е като него?  bouquet

Аз особено държа на зеленината и това и за мен е преоритет.
http://www.ichotels.com.tr/santai/eng/index.html
Има сенки, има адски много зеленина. Детския кът е под иглолистни дървета пазещи сянка.
Отвори руските сайтове и виж реални снимки, хотела е с наистина хубави отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт