На море в Турция - all inclusive, тема 8

• 96 695
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Аз да попитам за чартъри до Анталия - само полет - ползвал ли е някой и колко горе-доло излиза. Гледам офертите на Томас Кук и други чужди оператори - и някак по-изгодни ми  се виждат...Thinking

По-изгодни са, разбира се. Ако излизаше евтино, изгодно и най-вече лесно ползването само на чартър от България, тогава нашите туроператори щяха да останат без клиенти. Аз съм чувала, че не само не е евтино, но и много трудно можеш да се доредиш до билет. Тероператорите отказват да продават само полета, защото така запълват ненужно местата си, при положение, че им е по-изгодно да ги пазят за клиенти, които ще купят целия пакет. От авиокомпанията е много малко вероятно да можеш да купиш билет, защото те договарят всички места с туроператорите и не работят с директни клиенти.
Така че, въпреки че е изгодно, май на практика е неосъществимо или поне не с полет от БГ.

# 466
Или с прекачване в Истанбул. Полет София - Истанбул колко е, 100евро? Oт там до Анталия е 150евро с Атласджет. Скъпо става.

Според мен най-изгодно е с пакет от Австрия, Софиянците могат с кола да ходят до Австрия дори. Миналата година почивахме с едни приятели, които живеят във Виена и съответно пътуваха от там. Пътувахме в същите дни, бяхме в същия хотел, тяхното дете е колкото нашето голямо, единственната разлика беше че ние летяхме от Франкфурт а те от Виена, и те бяха в по-добра стая - много по-голяма и по-нова. На тях йм излезе с 600евро по-евтино  Twisted Evil

# 467
  • Sofia
Мерси за упътването Hug Видях го,трудно се ориентиран,но ще се оправя
Имах впредвид,че снимките много ми харесаха от това,което си показала за този хотел,където ще бъдете това лято Клуб Меджик Лайф Саригерме
За него не се ориентирах къде е и какви са цените?
То много хотел,много нещо в тази Турция станах направо разногледа Crazy

# 468
Аааа, тъй кажи, аз мислих че имаш предвид хотелите, които изброих на Хера  Crazy
1. - 8.9. 1.442евро в двойна стая в бунгало.

В клуба в Бодрум от същата верига е по-евтино, 1.095 в двойна стая с доп. легло от 2. до 9.9.

Една седмица по-късно цените са по-ниски  Peace - в Бодрум от 10. до 17. е 504евро само  Crazy

# 469
  • Sofia
не ми е проблем едната седмица,а цената определено е доста по-ниска

# 470
  • София
Или с прекачване в Истанбул. Полет София - Истанбул колко е, 100евро? Oт там до Анталия е 150евро с Атласджет. Скъпо става.

Според мен най-изгодно е с пакет от Австрия, Софиянците могат с кола да ходят до Австрия дори. Миналата година почивахме с едни приятели, които живеят във Виена и съответно пътуваха от там. Пътувахме в същите дни, бяхме в същия хотел, тяхното дете е колкото нашето голямо, единственната разлика беше че ние летяхме от Франкфурт а те от Виена, и те бяха в по-добра стая - много по-голяма и по-нова. На тях йм излезе с 600евро по-евтино  Twisted Evil
Хм, зависи, с кола София-Залцбург излиза около 300 евро /бензин, винетки и такси/, не ми се вярва София-Виена да е по-евтино.

# 471
не ми е проблем едната седмица,а цената определено е доста по-ниска

Да, разликата е огромна. При хотела в Саригерме не е така, по-евтин е спрямо предната седмица, но Бодрум си е на половината от него. Вярно че панорамата и плажът в Саригерме са по-красиви, но чак пък да оправдава двойната цена  newsm78

Олив, не знаех  Blush Тогава наистина не си струва.

# 472
Tatjana,погледнах в немския сайт weg.de, но нещо не откривам Делфината.Може ли да погледнеш и ти,за 10 нощувки от 27.08 за двама възрасни идете на 12 год.
Благодаря ти предварително  bouquet

# 473
Софиянци като ще ходят до Виена,по добре направо да си пътуват за Анталия.
Разтоянието е почти едно и също.

# 474
Tatjana,погледнах в немския сайт weg.de, но нещо не откривам Делфината.Може ли да погледнеш и ти,за 10 нощувки от 27.08 за двама възрасни идете на 12 год.

2.035евро

# 475

2.035евро

Мерси  bouquet открихго но малко късно.
Ами цената е същата ,която ми дават и нашите тур.оператори.
май няма смисъл повече да търся ами направо да резервирам,но ще изчакам и Тез тур.

# 476
май няма смисъл повече да търся ами направо да резервирам,но ще изчакам и Тез тур.

Днес в поредния пристъп на нетърпение се обадих в офиса на Алфатур да ги питам кога ще има оферти. Жената започна де се смее и ми обясни, че непрекъснато им задават този въпрос, но за сега може да ми каже само, че ще гледат до края на месеца да имат цени и да ги публикуват в сайта. С две думи ми прозвуча като "имайте търпение, когато стане, тогава". Wink

# 477
Ами ще чакаме,няма друг начин.
Аз още началото на февруари се обадих във фирмата с която пътувам и те ми казаха до месец.
Дано само си заслужава чакането  Wink

# 478
  • тук-там
Повечето фирми ще пуснат офертите след изложението - "Туризъм" - в края на февруари. поне от ТЕЗ ТУР така казаха. Peace

# 479

С Пегасус Истанбул-Анталия/Бодрум излиза по 40-50 евро на човек за двупосочен билет

Общи условия

Активация на акаунт