'' Парфюмни размисли и страсти'' 42

• 24 067
  • 646
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Жаки, Инсоленс взех за толкова, на другите цените са други... ама на Ангелите не съм ги и поглеждала... Те бяха така по две неща вързани едно за друго...ама кое какво беше... newsm78

# 196
Това във всичките БЗ ли?

# 197
  • Бургас
Noir, а къде намери Черния кашмир и на каква цена  Blush  Твоето преживяване е като сбъднат сън за мен  Grinning

# 198
Ааа, а някой се чудеше от къде да намери L'Instant de un ete.... знам къде има тестер... Mr. Green
Vian го искаше! Peace

# 199
Аз си помислих същото. Mr. Green

Бижу, когато ми подариха първия път виалче на Миднайт Пойзън, аз реших, че е мъжки парфюм и го дадох на мъжа ми да го ползва. Мноого след като го свърши разбрахме, че бил дамски. От Диор са си живи и здрави, и го пласират и до сега "грешно", според семейните ни представи. tooth

# 200
  • София
Noir, а къде намери Черния кашмир и на каква цена  Blush  Твоето преживяване е като сбъднат сън за мен  Grinning

30ml - 50lv... Ама отворен... Единственото Кашмирче беше...На Красно село, където е и L'Instant - a.

Жаки, не знам във всички БЗ ли, в Мола на Стамболийски със сигурност... Peace

# 201
Ееее, аз харесвам Миднайт Пойзън! Crazy Laughing И ако си го купя някога, специално ще го пазя от синовете ми!
Всъщност големият опита и Обсешън Найт, който също хареса! Laughing

# 202
А знаете ли, че и на мене The One ми бие на мъжки....незнайно защо. Но тука такива хубави неща сте написали за него, че пак ще го пробвам!

# 203
Ееее, аз харесвам Миднайт Пойзън! Crazy Laughing И ако си го купя някога, специално ще го пазя от синовете ми!
Всъщност големият опита и Обсешън Найт, който също хареса! Laughing
Хаха! Laughing
Да не те отчайвам, ама няма спасение, щом веднъж са "посегнали". Мен мъжката половина от семейството непрестанно ми "джоби" парфюмите, за мой ужасен ужас. Laughing

Тоя The One ще се окаже един от най-странно усетените - женствен, секси, сладкишен, мъжествен... Очакваме включване някой да каже, че му мирише на неизменния във всеки аромат сапун. Mr. Green

# 204
Аз обожавам и Миднайт Пойзън Laughing съгласна съм, че в началото има лека ''мъжка'' нота, ама The one? Направо ми разбихте представите, няма да мога да спя Laughing Laughing

Ноар, честит ти Черен кашмир, знам, че много го искаше  bouquet

# 205
Хаха! Laughing
Да не те отчайвам, ама няма спасение, щом веднъж са "посегнали". Мен мъжката половина от семейството непрестанно ми "джоби" парфюмите, за мой ужасен ужас. Laughing
Леле, ще си държа съкровищата под ключ вече! Какво чудо пък ще стане като дойдат снахите... Добре, че повечето са стотици, да си заделя един буркан, та да има и за мен за повечко време.  Mr. Green
Горкана аз... Tired

# 206
  • Sofia
Според мен ето този трябва да се продава при мъжките:

# 207
Според мен ето този трябва да се продава при мъжките:

Аз съм безпаметно влюбена в шишето му. Heart Eyes
Много съжалявам, че не можах да го усетя като хората, ама шизофреничният The One е виновен.

# 208
  • София
Ноар   bouquet честити ти придобивки, аз се умопомрачих от думичката Инсоленс и пропуснах  Blush А Черният Кашмир ми е много интересен, както всичко, което съдържа "черно" в заглавието  Simple Smile И благодаря за инфото  Hug

# 209
  • София
Хаха! Laughing
Леле, ще си държа съкровищата под ключ вече! Какво чудо пък ще стане като дойдат снахите... Добре, че повечето са стотици, да си заделя един буркан, та да има и за мен за повечко време.  Mr. Green
Горкана аз... Tired

Хехе, Бижу, не се знае, може да дойде някоя като мене - парфюманка тоест примерно.. - и тогава като донесе два кашона парфюми, и ти ще намажеш.... Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт