МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 38: насладихме й се,но ще я запомним

• 21 109
  • 448
  •   1
Отговори
# 345
Ох, тази Фифка ме убива...мозък и колкото на една хлебарка, микроскоп трябва да го видим

# 346
Късметче да ти е живо и здраво и много да те радва
На поетесите  smile3501

# 347
късметче, да ти е жива и здрава бебката. Ама тези три шишенца на нас ли ги предлагаш?Нещо си се объркала душко-тук се все конкуренция на Кеню, една от друга по - добри. Това нещо гърлото ми ще се чуди какво е, последно май съм го пила преди 34 години

Остей остей , не е ли кат на Кеню питието не го искам аз .... стомаха ми друго не признава чуди са какво е ...  newsm78

# 348
Ванче,има почерпка за всички възрасти ,бе душко

Анубис,дано по-често те спохожда музата  Praynig Много си добра,да знаеш   Peace

# 349
  • СТАНДАРТНО.
късметче, да ти е жива и здрава бебката. Ама тези три шишенца на нас ли ги предлагаш?Нещо си се объркала душко-тук се все конкуренция на Кеню, една от друга по - добри. Това нещо гърлото ми ще се чуди какво е, последно май съм го пила преди 34 години
има и бар, добре зареден Wink трите шишенца са за бебовците, ако има и такива сред нас. Благодаря ви за пожеланията  Hug

# 350
  • Атлантис, Галактика Пегас
а ми кажете де!!!!!!!!!!!!! Защо гледайки   Кенан избра ???
За Ламия подхожда Маргаритка, проста е но е хубава..,а не претруфена роза

# 351
Ох, ти и вчера попита,ама аз не мога да ти отговоря  Tired

# 352
Ванче,има почерпка за всички възрасти ,бе душко

Анубис,дано по-често те спохожда музата  Praynig Много си добра,да знаеш   Peace

Ами човешко око не наситно, какво да правя. Пък онези трите по големи ми се сториха, та на тях се нахвърлих. Срам, срам..остави се

Корделия - може би защото Ламито вече не е така проста, като маргаритка. Пък и розите са бодливи. Тя нашата мома е като трън забит в задника му, като я имаше  - не я щеше, сега като не го иска-той му дойде хабер от гъ.а

# 353
Защото Грозденцето заслужава маргаритки ... а пък госпожа Ламия заслужава рози разираш ли ..  hahaha

# 354
Ох, ти и вчера попита,ама аз не мога да ти отговоря  Tired
На мен ми се струва че той така и не я разбра, не я усети.. по дяволите държеше я в ръцете и я смени с розата (Принцесата) това за мен е алегорията!!!!!!!!!!!      bouquet

# 355
Ох, ти и вчера попита,ама аз не мога да ти отговоря  Tired
На мен ми се струва че той така и не я разбра, не я усети.. по дяволите държеше я в ръцете и я смени с розата (Принцесата) това за мен е алегорията!!!!!!!!!!!      bouquet
Май си права  Peace да -може така да се тълкува

А сега Ламия прави реклама на Бутика с най-елегантната си рокля  Peace

# 356
  • на Земята
На анкетата отговорих с НЕ,защото това не е краят на филма Peace smile3508

# 357
На анкетата отговорих с НЕ,защото това не е краят на филма Peace smile3508
А кога ще дават продължението?

# 358
Геро, бързо линк към бутика. Невероятна е, ще пазарувам от там Praynig

# 359
Уф... това вино бързо хваща след нощна...  ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт