МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 38: насладихме й се,но ще я запомним

• 21 038
  • 448
  •   1
Отговори
# 405
  • край голямата локва
Ай, Джемил проходи перфектно на сватбата на Нимет.

Какво имаш впредвид, та той не беше там newsm78

# 406
дори не иска да вземе Мелек, за да не ги остави сами!!!  #Cussing out Злобар!!!!!!!!  Sick
А ся де. Mr. Green Ти като познаваш Кен4о,как мислиш ще стане тая работа.
Той да гледа дятито,пък Ламята да гледа кеф4ето,откъде на къде,ама ха. Mr. Green

# 407
  • Атлантис, Галактика Пегас
Според мен той не искаше да вземе Мелек, защото беше планирал .. срещата с Лейла, така да се каже.  hahaha
демек планирано отмъщение...  "так и запишем" на руски е "така и ще запишем " има се предвид в свидетелкски показания.  Mr. Green

# 408
Мелек ми къса сърцето, толкова е сладка и с този поглед сега зареян нанякъде встрани от Ламия и Джемил, сякаш тъгува за татко си, сякаш го чака и й е мъчно за него, а като знам, че няма и да го види повече...ми се плаче Cry
Залагаш на третия сезцон и пъклено отмъщение???  #Cussing out Mr. Green Joy hahaha

# 409
  • СТАНДАРТНО.
Аз ве4е 4ух Кю4ек Мелодията:http://www.vbox7.com/play:24c86de8
 Hug  Hug  Hug   bouquet
Браво!Много яко се е полу4ило.Жалко,4е няма емотикон кю4ек4иня.

Ако напаснем текста на поемата ви по тази мелодия - ей ти саундтрака на трети сезон! Mr. Green Само моля не викайте Ипек да го блее  Sick

# 410
Ами шегувах се, заради снимките на актьорите (т.е. на Джемил и на Нимет) на сватбата.

# 411
Джавидан е права че Кенан е обичал Ламия по свой начин...

# 412
Ами шегувах се, заради снимките на актьорите (т.е. на Джемил и на Нимет) на сватбата.
Хич не е шега,как иначе щеше да накара Ламия да се омъжи за него  Mr. Green

# 413
Ето вижте Нимет ка изхвърля обувките ,значи и на нея й е писнало

# 414
Ето и мен вече,бях разстроена и затова се поприкривах

# 415
Удовлетворена съм от края!  Peace Без гръмването на Кенан!  ooooh! Трябваше да го изпраття в Аляска или Новосибирск!!!   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 416
Абе Мелек много яка прическа васи .... тип Прическа ко прави нощеска  Joy Joy

# 417
Удовлетворена съм от края!  Peace Без гръмването на Кенан!  ooooh! Трябваше да го изпраття в Аляска или Новосибирск!!!   Mr. Green Mr. Green Mr. Green
да,да бичи дъски  Peace

# 418
ама.. Лейла дойде да си прибере верисиите!!!  Mr. Green Crossing Arms Да й е халал!

# 419
Сега видях-някой беше казал ,че джемил има шкембе-е и.Има един лаф-под голям камък ,голяма риба  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт