МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 38: насладихме й се,но ще я запомним

• 21 034
  • 448
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Вадя цигулката,ще плача и ще свиря.Дано не се разкърца от тоя порой в очите ми.

# 391
  • Атлантис, Галактика Пегас
Ох, Ламята ме уби..като Альоша стои. Джеми я млящи с чувство и хъс, като побесняло куче..тя като дърво
Алеша се у гушнал детенце..., а Ламия не...  Joy
Стига... за мен тя е девствена... не знае как да реагира.  Stop

# 392
# 393
Признавам, Yigit (не знам как се произнася, а.к.а.Джемил) е много по-добър актьор от Бурак...малко ме дразнят бакенбардите му, но усмивката му и чувството му за хумор го правят невероятно чаровен! И все пак като мъж Кенан по ми харесва и ми е жал за него...

# 394
а сега ми дойде на ум като гледах това с маргаритката и розите...
Маргаритка ухае и той й се наслаждава, а розата боцка и е недостъпна... Май ламия става недостъпна.. .
Уф.............  ooooh!

# 395
Анубис,ами сети се де -кажи на Ванчето

Ванче права си-ето за това я перна режисьора  Mr. Green

# 396
  • София
Като гледам повторението,човек от страни ще каже тези двамата на са влюбени,Ламия му помога да ходи.

# 397
 ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!Гледах внимателно!!!!
На Ламия все едно й е студено... когато я пуска Джемил. Защо не са превели верно???
 ooooh! ooooh! ooooh! това че трябва да се върне веднага. Ламия казва "агнадъм" "разбирам" демек, а не е "ясно!!!" От типа разбирам чувствата ти... всечко е ясно и на теб и на мен!!!   ooooh! ooooh! ooooh!
Боже, боже...
Кенан който беше решил да остане и егто извъднъж решава... ще замина!!! Първосигнално същество!  Naughty

# 398
Джеми е много деликатен!!!  Embarassed Embarassed Embarassed Hug Hug  bouquet  bouquet bowuu bowuu

# 399
Отмъстително същество!!!!!!!!!!  #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 400
Ай, Джемил проходи перфектно на сватбата на Нимет. Виждате ли, виждате ли как ни баламосва, човека си е ходел, че и на сватбата е отишъл, само се прави за да впечатли Ламия.  newsm61  Joy Joy
Аз си заплювам да съм Ламия! Поне ще играя малко по-добре когато Джемил ме прегръща.  hahaha

# 401
дори не иска да вземе Мелек, за да не ги остави сами!!!  #Cussing out Злобар!!!!!!!!  Sick

# 402
Аз ве4е 4ух Кю4ек Мелодията:http://www.vbox7.com/play:24c86de8
 Hug  Hug  Hug   bouquet
Браво!Много яко се е полу4ило.Жалко,4е няма емотикон кю4ек4иня.

# 403
Според мен той не искаше да вземе Мелек, защото беше планирал .. срещата с Лейла, така да се каже.  hahaha

# 404
Мелек ми къса сърцето, толкова е сладка и с този поглед сега зареян нанякъде встрани от Ламия и Джемил, сякаш тъгува за татко си, сякаш го чака и й е мъчно за него, а като знам, че няма и да го види повече...ми се плаче Cry

Общи условия

Активация на акаунт