Отговори
# 135
Веси,много си хубава и наистина не изглеждаш бременна. Peace
Дано с Калина не е нищо сериозно и бързо да се оправи човечето  Hug

Ние пък след толкова много планове къде да ходим днес-си останахме в къщи  Crossing Arms по вина на мъжо и неговата формула  ooooh!
Омръзнаха ми тези "мъжки"предавания... smile3515
От яд , облизах къщата ,даже и наготвих още една манджа....боб smile3532

# 136
Аз пък съм доволна от формулата
Единия ми мъж - бившия гледа голямото. а другия ми мъж новия гледа малкото. Гледат формула по мъжки и пият бира  newsm62 , малкия припява нещо ,изобщо идилия. Сега се готвим за разходка цялата банда деца, колела, мъже, бебета, колички, кучета ... Crazy
Веси много си красива. И роклята ти е хубава.

# 137
Веси, честито бракуване!!! Много си хубава!
Моите двама мъже пък спят и никаква формула не ги вълнува  Crazy ... а аз ги чакам да се събудят и да излизаме  Party Ще отидем до Мола да видим нещичко за Макс, иска ми се някакви кадифени джинси, без подплата за този сезон. Видях едни мн хубави на Зара, но сиви, а ние нямаме нищо сиво  Whistling нещо в бежево, кафяво ...

# 138
  • София
Честито на Веси! Желая ви щастлив семеен живот, да имате споделеност, подкрепа и уважение един към друг!  bouquetСнимките са прекрасни!
Ели, честита ви месечинка!
Болничките да оздравяват!!!!! Praynig
Благодаря ви момичета за невероятните честитки за Божко. Росита, направо ме просълзи с това стихче! Мийка и ти толкова топло си ни поздравила.
Хубава вечер на всички!

# 139
Мигле, честито християнче! Много добрини да го съпътстват в живота му и винаги да ви дава поводи за радост и гордост!

Веси, честито! Много да сте щастливи и търпеливи един към друг! Да се обичате, но и много да се уважавате. И да сбъдвате един на друг мечти до края на дните си!

Нямам много време за писане, но ви чета редовно и силно стискам палци всички болнички мами и бебоци бързо да се оправят. Моите моми също се пробваха с кашлица и хрема преди да заминем за морето. Изработих ги с масажи със свинска мас по крачетата, гръбчетата, раменцата и намазвах гърдичките. По крачетата масажирах интензивно сухожилията отзад на глезените и точките по ходилата - главно по палците на крачетата. Мина им много бързо.

Хубава вечер на всички!  Hug

# 140
Привет-мривет!

Just Vanya, Hug, как е Айя? Къде се е изгорила малката кукла? Дано бързо се възстанови и да не й остане белег!  Praynig

по настояване на Минолтичка и есивесела си седнах на д-то и сложих снимки http://victoriakransen.multiply.com/photos/album/46/46

Тази нощ Изабела не спа, будеше се на 2 часа, яде по 5-10 мин, а от 3 до 5 реши, че е време за разговори по женски  Laughing  Дано сега като споделих довечера да си спи спокойно  Praynig
Ели Дечкин, аз си спомням твоята рецепта с лайката, но ме е страх Вики да не реши да се полее  Blush Дано да си си отпочинала днес!
весела13, много си хубава!

Приятна вечер за сега  Hug

# 141
Nijntje благодаря,че попита, добре е , мажем раните и сменяме превръзки сутрин и вечер и дано само не останат белези . Снимките ви какато винаги са страхотни!!!
Веси честито!

# 142
Честито Весела13! Много красива булка си била! Пожелавам ти много щастливи моменти заедно и дълъг семеен живот!
Мигла честито християнче! Да ти е жив и здрав Божко и нека винаги един ангел да го съпътства!
Момичета да ви се оплача мъничко, пък дано да се пооправят нещата! Малката от около седмица и нещо иска все да я държа на ръце изправена и то да стоя права. Не иска да лежи в ръцете ми - надава кански писъци ако я сложа да легне в ръцете ми. Даже следобед не иска да яде в ръцете ми легнала, а легнала на леглото яде. Чак се чудя да не я боли нещо, но какво може да е  Sad Не ми пречи да си я гушкам и да си я мачкам, аз много обичам да си го правя  Simple Smile, ама като я нося права и направо умалявам, тя си е тежичка около 7 кг мисля и вечер понякога ме боли кръста чак.
 За нощното хранене и аз не мисля да го махам, че напоследък както ми яде на 5 часа с него стават пет яденета на денонощие.
 На всички болни бебета и мами бързо оздравяване!

# 143
по настояване на Минолтичка и есивесела си седнах на д-то и сложих снимки http://victoriakransen.multiply.com/photos/album/46/46
Страшно се накефих на снимките. С право съм ви фенка . На тази сякъш малката е умален модел на голямата. Страшно си приличат. А тази направо ме изкефи максимално с контраста си. И изобщо мога половин час да описвам качествата на всяка една снимка. Прекрасно е и мястото където живеете. Направо ви завиждам  Blush
Нашата разходка с бандата се провали тъй като баткото остана при баща си, кучето и колелото останаха у дома и изобщо бяхме само тримцата. Но пък добре се разходихме, бебчо спа през цялата разходка, че  и още спи... какви ли ще ни ги сервира през ноща....  Mr. Green ама каквото такова. Кат искаме да спим да не сме правили деца.  hahaha

Това е от нас, отивам да пия чаша червено вино за хемоглобин  Crazy
Лека и спокойна нощ.

П.П. Сиска къде се загуби  newsm78

# 144
МинолтичкаHug, благодаря  Blush

И на мен ми направи впечатление, че Сиска я няма  Thinking

# 145
Добър вечер.
Честито на всички, които са имали повод да почерпят. Всичко най-прекрасно им желая.
Бързо оздравяване на болничките бебчета.
Минавам преди лягане да си се оплача от моя бандит. През последите седмици си е направил някакъв ужасен режим и немога да му смогна на хранителните нужди. То не е ядене,  а чудо направо. Вечер яде по 2 пъти преди да си легне в интервала от 7до 9 часа и след това в  2 вече се е ококорил отново за папкане. После като се започне в 5 , 7 , 9 и т.н. много рядко успявам да го укротя за да искара 3 часа без млекце  Tired и нестига че цяла нощ се храним, гукаме, играем, преобличаме и преобуваме ами и през деня вече неиска да спинка и ние с баща му сме на предела на силите  #Crazy Надявам се че скоро ще се кротне за да може да си починем малко поне. newsm17
Е изказах го  
ЛЕка нощт ви желая и спокойно спинкащи бебешоци  newsm46

# 146
  • София/Варна
Мигле, честито ти християнче и с Бога напред!

Весела, честито и на теб! Хубаво е да има поводи за празнуване Simple Smile.

Мариса, така както описваш поведението на твоя мъник, ми намирисва на скок в растежа. Ще бъдете така няколко дни до седмица, след това нещата се оправят.

Аз се завърнах от един прекрасен и разтоварващ уикенд в Сандански. обичам фирмата на съпружието, знаят как да организират тийм билдинг-и Simple Smile. Снимки ще пусна утре, че сега ми се спи зверски.

# 147
Здравейте, първо да пожелая бързо оздравяване на всички болнички!
Ели,Марсия, дано скоро бебоците ви дадат почивка  Peace
Веси, мн сладка булка си, с мъжа ти изглеждате мн щастливи. Пожелавам ви да съумеете да запазите тази топлина помежду си и вечно да сте така усмихнати.
Мигле, честито християнче!
Nijntje и аз съм ви фен. Всичките ви снимки са като направени от професионален фотограф, а куклите са направо да ги схрускаш Simple Smile
Дендри как мина ориенталската вечер? Аз от кога не съм пушила наргиле, то прах е хванало вече, но честно и не ми се пуши. По скоро ми се пият шотове и коктейли. Идеята за "разходка" из нощна Варна догодина страшно ми допада. Simple Smile
Ние ходихме за уикенда на язовир Искър, в един мн приятен хотел. Бяхме 5 двойки с дечица -от двумесечно бебче до 6г. детенце. Приятелчето на Алекс бебето Жорко е на 8 месеца, но изглеждат като връстници Simple Smile (нали си върви напред с материала)
Иначе и нас ни мъчи май зъб. Една неспокойна е нощно време, захапва де що хване и иска да си чеше венеца.
За нощното хранене аз и преди съм го казвала - бебека от третата си седмица не се буди през ноща, но от това да чукна на дърво кърмата не ми е намаляла. До сега не съм давала АМ.
За гостита и аз съм навита и ви каня вкъщи. Ще запалим камината, ще измисля как да им постеля до нея и да си пълзят, а ние да раздумваме на по нещо топло(греяно винце, на пример) и вкусни мезенца Simple Smile ех Simple Smile
Лека и спокойна нощ, добри бебонковие Simple Smile 

# 148
  • Русе
Добро утро!

Къде са ранобудните newsm78?

Заповядайте!

Да честитя на патерица християнчето на Мигла! Да ти е жив и здрав Божко, и нека Бог да бди над цялото ви семейство!  bouquet

Честита сватба на Весела! Много, много любов и хармония!  bouquet

Ели, дано вече са добре юнаците  Hug!

Nijntje,  прекрасни снимки! Двете кукли са големи сладурки и страхотно си приличат  Grinning.

От ухаещите на канела постове на Дени, вече си мечтая за Коледа  Laughing.

Ние сме добре! Тази седмица ще слагаме третият Пентаксим и от сега ми е едно свито Confused.

Но по-важното в момента е, че утре имам първолак и днес ще текат трескави последни приготовления  Grinning. Кога порасна това дете...., сякаш вчера беше бебе.
Толкова бързо тече времето, че докато се усетим и ще дондуркаме внуци  Laughing! Затова гушкам, целувам, нося...  Grinning

Хайде, хубав ден от нас  Hug!

# 149
  • София
Just_VANIA, мн. неприятна случка с изгарянето. Дано да няма белези! Хвалят мн. един крем, стува около 70 лв. заличавал всякакви белези дори и стари. А малкият Лю успокои ли се?

Мигле, честито християнче! Мисля, че е крайно време да запознаем малките буболечета - казвай кога и къде

Весела13, честито! Желая ви изпълнен с хармония семеен живот! Много стилна рокля, поздравления за добрия вкус.

Nijntje благодаря ти че сподели снимките с нас. Лъха много емоция, любов, топлина

bani представям си седянката покрай камината Simple Smile) Ти кога идваш при вашите? Разхождате ли се в южния?

Последна редакция: пн, 14 сеп 2009, 09:27 от Arksi

Общи условия

Активация на акаунт