smehorana, съжалявам за загубата! Добре дошла отново в клуба на майските бебешорковци

kazablanka, Андриан се поти при хранене след баня, но от 2-3 дни забелязвам, че понякога и през деня
... След 2 седмици сме на консултация и ще питам педито дали трябва да се предприеме нещо. Иначе гледам да съм редовна в даването на вит. Д - 2 капки на ден. Panadol превантивно дадох само след първия Пентаксим по препоръка на доки, но малкото понесе всичко много спокойно и без никакви реакции, та при втория му го слестих. Така мисля да направя и с третия. Glum-че, добре завърнала се!
Липсваше на бандата! Момичета, прогнозата за петък е дъжд, така че който когато може и преди това да прескача към Южния. Ние с mushinka, ralichkou и katrinka сме там - няма как да се пропуснат тези последни хубави слънчеви дни

И накрая (понеже вчера пропуснах) честита нова учебна година на всички порастнали деца! Да е спорна и да носят заслужени 6-ци вкъщи

Хубав ден от нас

Ще споделя после как ни действа. Иван пък много често приключва със сукането, след което започва да действа гърдата ми като чесалка.
Плака докато я мазахме, обличахме, ужасТ!!!
[/b][/b]П.П 2 една приятелка от Англия ми препоръча тези прахчета за зъбките
. Днес и вдигнах гърба шезлонга и сега си зяпа играчките и е много доволна 
, пишете ми на ЛС