Отговори
# 225
Добро утро, момичета! Като никога и аз да се разпиша първа за деня, но така е като мъжете ми ме събудиха в 6, а след 15 мин заспаха и двамата блажено, а аз се ококорих и сън - йок  Laughing нооо пък смогнах със закуската  Laughing Да ви е сладко!

smehorana, съжалявам за загубата! Добре дошла отново в клуба на майските бебешорковци  Hug

kazablanka, Андриан се поти при хранене след баня, но от 2-3 дни забелязвам, че понякога и през деня  Thinking... След 2 седмици сме на консултация и ще питам педито дали трябва да се предприеме нещо. Иначе гледам да съм редовна в даването на вит. Д - 2 капки на ден. Panadol превантивно дадох само след първия Пентаксим по препоръка на доки, но малкото понесе всичко много спокойно и без никакви реакции, та при втория му го слестих. Така мисля да направя и с третия.

Glum-че, добре завърнала се!  Hug Липсваше на бандата!

Момичета, прогнозата за петък е дъжд, така че който когато може и преди това да прескача към Южния. Ние с mushinka, ralichkou и katrinka сме там - няма как да се пропуснат тези последни хубави слънчеви дни  Grinning

И накрая (понеже вчера пропуснах) честита нова учебна година на всички порастнали деца! Да е спорна и да носят заслужени 6-ци вкъщи   bouquet

Хубав ден от нас   bouquet

# 226
Доколкото разбрах тези прахчета са най-доброто за момента за облекчаване на никнещи зъбки.

Дано ви се успокоят стачкуващите бебоци. и моя взе да се дърпа докато суче но при нас е от зъбките .... smile3502
За захранване още не мисля . Спрях и сокчетата че се подсякохме ама много от едни моркови ... ще почакаме поне до 6 м .

Фелинке, благодаря, че го беше споделила това; аз помолих свекърва ми и ще ми донесе от тези прахчета, защото имам доверие в английската фармацевтика, а пък и ситуацията при нас започва да става драстична. Simple Smile Ще споделя после как ни действа. Иван пък много често приключва със сукането, след което започва да действа гърдата ми като чесалка.Simple Smile
Към всички: добро утро, момичета, ставайте - и на разходка, я какво слънчево и усмихнато е навън!

Смехорана, здравей, мила. Искрено съжалявам за сполетялото те нещастие, и се надявам, че семейството ти (и най-вече бебенцето!) ще ти дадат сили да изправиш глава и да преодолееш болката си. Трябва да знаеш, че това обикновено отнема време, и никой не може да те вини, ако не си същата, каквато си била, само за няколко месеца, да речем. Сигурна съм, че ще се справиш, миличка - имаш безусловния повод за това!!!! Тук всички сме с теб, а щом се връщаш насам, значи и сама го знаеш.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2009, 09:21 от miika

# 227
  • София
Добро утро и от нас! Мерси за кафенцето! Mr. Green
 Витамин Д давам всике ден по 2 капки от 14 ден по препоръка на педито, е случвало се и да пропускам , но беше през горещите ,слънчеви дни.
 Панадол давах и при двата Пентаксима , защото имахме лека температура, но преди няколко дни говорих с една акушерка, че при бебетата температура е 38 градуса, както газва Глъм. При бебетата телесната температура е по висока и това е нормално, а аз изрично питах педито при колко точно да давам Панадол, а тя давай профилактично. ooooh!
smehorana, добре завърнала се.Много съжалявам за загубата ти.
За акането ,акаме на 2 дни веднъж, по рядко веднъж на ден.Засега не се притеснявам, защото сме на смесено хранене.
Днес ще бъде прекрасен ден, да се радхождаме много Mr. Green Heart Eyes Grinning

# 228
Добро утро Simple Smile
Вчера ми беше ужасен ден. Денят ни протече горе долу така :
9ч ставане и папкане
10ч мама папка бебка гледа
10ч30-12ч30 - сън, като преди да заспи рев
12ч30-13 се занимавахме
13ч -папане , 5 мин и после пуска гърдата и не иска
до 14ч занимавки, после аз хапнах
към 14ч30 излязохме ,бебка заспа в колата
15ч Старбъкс, бебка почва да мърмори
15ч30-16ч седеше в мен, спокойна
16ч -папкане, 5мин и отново рев от гърдата, ако се опитам да и предложа отново
после малко се разходихме и тя заспа
събуди се към 18ч и с баба и я занимавахме до 19ч.(все още сме в парка)
към 19ч почва един рев, все едно е гладна, предлагам и реве и се дърпа. Продължаваме разходката, тя си реве. Към 20ч тръгнахме да се прибираме, бебка реве. В колата заспа.
към 21ч явно беше изгладняла и като и предложих гърдата и засука, яде 7-8 мин. От страх да не ми намалее кърмата дори имах среща с помпата след това. Изцедих към 120 мл.
От 21ч до 22ч30, когато ние вечеряхме, беше мърморене, рев. За първи път плака и във ваната, а аз бях  #Crazy Плака докато я мазахме, обличахме, ужасТ!!!
Трудно засука, яде макс 10 мин. Както си лежахме с нея изведнъж задави ли се, върна ли и почервеня, вдигам я, потече и малко кърма от носа. Отново рев. Сложих я да си легне и почнах едно люлеене, като я почесвах със залъгалката. Към 23ч30 я приспах, но бях адски притеснена. МН съм разочарована от хомеопатката ми, защото и звънях на пожар, а така и не ми вдигна. Безобразие. Скарах се на майка ми за глупост, развиках се на мъжа ми, строявах баща ми. Абе бях ужасна, изнервена, сприхава, заядлива. Мн се дразнех от себе си.
Подготвях се за тежка нощ, но бебка се събуди в 9ч и отново яде 5 мин. има няма, след което заспа, но изглежда неспокойна.
Зъби ли са това, какво е, не знам, но се надявам днес да е по-спокойна. Вече се чудя дали да излизам или цял ден да се занимаваме  вкъщи. Ако реша да излизам, май ще ходим на Казичене Плами, Платина,  вие изявихте желание да дойдете когато ходя пак, ако някой друг е навит може да се срещнем там. Мн е приятно Simple Smile
Хубав и спокоен ден, дано бебоците да са послушни и да не ги мъчат мн тези зъби.
П.П съжалявам за дългия пост, дано да не съм ви отегчила Sad[/b][/b]П.П 2 една приятелка от Англия ми препоръча тези прахчета за зъбките
http://www.boots.com/en/Nelsons-Teetha-24-sachets_2211/
smehorana  Hug .Много съжалявам за загубата ти!

# 229
  • София
Моята току-що яде една минута и отказа категорично. А не е яла от шест сутринта.
Тя по принцип сутрин след събуждане не ще много много. И изобщо (с риск да се повторя) не яде равномерно. Първата половина от деня се ослушва, после се изаква и после яде като за световно през два часа.
Ние излизаме, лек и хубав ден!
Какво има на Казичене?

# 230
В Казичене има мн приятена водна база, карат се водни ски, има кратка, но мн хубаво поддръжана отсечка за разходка, а също така има и ресторантче. В летните жеги не веднъж ни е спасявало това местенце Simple Smile

# 231
Здравейте майчета,
и ние сме много кисели от два/три дена.
Почти не яде,а в същото време реве....за лапането на ръцете даже незнам има ли смисъл да казвам...и абсолютно всичко,което се докопа е вкарано моментално в устата ooooh!
Спим по 15мин.,будим се с рев...какво става вече не знам...
Проверявам постоянно за надути венци,ама няма....
Дано не става по-зле положението,че .....
Радвам се ,че поне вечер след баня хапва доволно и заспива.
Фелина,аз също много искам да се запознаем,както с теб,така и с другите мами Grinning
Ако е хубаво времето в събота,ще дойда Peace

# 232
Здравейте девойки хубави  Hug
Смехорана добре дошла отново при нас. Искрено съжалявам за загубата ти  Hug
За акането, ние акаме по 1-2пъти на 2-3 дни и не се чувстваме зле, явно такъв е режима на госпожицата
Ние все още нямаме проблем с никнещи зъби, но си ядем ръцете като за световно, опитвам се да я науча да дъвче гумени играчки, но за сега само ги държи и гледа  Crazy. Днес и вдигнах гърба шезлонга и сега си зяпа играчките и е много доволна Party
Момичета гледам препоръчвате някакви английски прахчета за зъбки, аз началото на др. месец ще ходя в Лондон и мисля да се заредя, ако някой иска мога да му донеса  Wink, пишете ми на ЛС  Laughing
Хайде ние след малко отиваме на разходка по нашите чукари  Crazy
Хубав ден на всички ви  Heart Eyes

# 233
  • софия
Благодаря от сърце момичета!  bouquetСтрахотни сте!
Ние бяхме на консултация вчера.Оказа се момчето е дръпнало
с 5 см. за един месец,тежи 6.300кг.Всичко добре,но втората
ваксина Пентаксим я понесе доста тежко.Беше кисел през целия
ден.Всичко го дразнеше.Много благодаря още веднъж за подкрепата!
А ето и малко снимчици на моето мишленце:
http://www.flickr.com/photos/lidow

# 234
Привет мами.

Покрай подготвянето на баткото не остана време да пиша.
dari_bg   Мерси за пожеланието Joy
Ядем вече 5 пъти на ден и спим по добре на тихичко и вече си държим играчките, а вчера си беше вдигнала крачето да си го разглежда.
maeva0959 може би е временно неразположение Wink
CrazyDeina Честита 4-та месечинка
malachika Много приятни мигове със избрания човек от теб занапред Laughing

# 235
Здравейте и от нас с Рая!
Смехорана, добре дошла от ново Hug Моите съболезнования за загубата ти.
Аз луднах покрай приготовленията за детската градина на каката.Но за сега нямам проблеми с нея и ходи с огромно желание.Дано и занапред да е така Praynig
Рая също не яде в определен режим.Oт няколко дни насам кърмата ми съвсем намаля и успявам да я кърмя само веднъж на ден, а иначе яде АМ, но когато си поиска.Около 5 пъти на ден по 160-170 мл.Не знам малко ли е, много ли е newsm78
Crazy Deina, честита месечинка!
Наща месечинка на 9.09 мина и замина  Simple Smile
Момичета имам ИНФАКОЛ, ако на някой му трябва още!
Хайде хубав ден от нас Hug

# 236
Здравейте и от нас! Сега ще задам малко глупав въпрос и не е по темата, ама не знам кой друг ще ми отговори.
Та: Някъде в Младост, май Младост 2 (Сф) има магазин, в който продават само пилета. Това ми го каза една от Майчетата на една от лекциите. Подозирам, че е Krasi kh, която от както сме в "Родени" вече не пише. Магазините са верига и ги има и на други места в Сф. Продават само български пилета и разфасовки. Някой знае ли го този магазин и къде точно се намира? Ох, акълец не остана.

# 237
И ние да се разпишем след вчерашната консултация - 6300 и 63см. Малко е, но какво да се прави. Фина дама Grinning
Фелинка, мнооого сте пред нас Grinning Пентаксима го понесе добре. Пак без сълзи и нерви.
При нас обаче се очертава една не особено приятна тенденция - започнахме да се храним 4 кратно.  Sad Опитвам се да е 5, но не и не. И се мръщи на млякото, връща. Взех аптамил да се пробваме пък дано....
Смехорана, мойте най-искрени съболезнования. Hug
Ето, и сега спи и пак изпускаме манджата Sad Яде в 9.30 и не се е пробуждала. Мързелана-поспалана

# 238
  • София
Мигле, 8 000 кг сме в 4 м., тръгна от 2 900. Ортопеда го пита борче ли щял да става, а аз му отвръщам че биче, нали си избра годината на бика и зодия теле...

Петък, южния 10.30 е ОК, дано не познаят за дъжда

Момичета, прогнозата за петък е дъжд, така че който когато може и преди това да прескача към Южния. Ние с mushinka, ralichkou и katrinka сме там - няма как да се пропуснат тези последни хубави слънчеви дни  Grinning

къде сте там, че то южния е малко широко понятие?

smehorana, добре дошла отново! Честита рожба - нека е роден със здраве и късмет! Съжалявам за тежката загуба, дано тук сред нас намериш поне малко утеха

При нас обаче се очертава една не особено приятна тенденция - започнахме да се храним 4 кратно.  Sad Опитвам се да е 5, но не и не. И се мръщи на млякото, връща. Взех аптамил да се пробваме пък дано....
Ето, и сега спи и пак изпускаме манджата Sad Яде в 9.30 и не се е пробуждала. Мързелана-поспалана

Вие се храните 4 пъти, а ние 14 на денонощие  Party

# 239
 Hug МАЙчета, поради диарията на малчо, аз минах на строга диета, тъй като се кърмим. В резултат на диетата кърмата ми намаля и малкия помрънква гладен. Пробвах да му дам лечебна хумана - не ще. Бях си приготвила картофено пюре за мен. Викам си я да пробвам да му дам малко пюре и О, Боже, ще изяде лъжичката. После втора, трета, четвърта. Държи ми ръката с лъжичката и се опитва да си я навре до гърлото. Та така, мислех да захраня след месец, пък то  Simple Smile. Дано сега поспи милия, че от 7 сутрината е спал на два пъти за по тридесет минути. Кротки и папащи бебета ви пожелавам.

Общи условия

Активация на акаунт