Перла-"Каква любов на тази възраст!?" -17

• 44 478
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
Аз съм за, Морганче! Който иска, може да излезем.

# 391
  • София

айде може пак към 13,00 ако ви е удобно, и пак пред НДК-то, че там има къде да паркирам Mr. Green

# 392
Запис отново.Здр,момичета!Моля,чистете си лс,опитвам да пратя нещо,но не ми се получава/явно -много активна лична кореспонденция/. Ще пробвам пак,но вече утре,защото днес ще пътувам със задача.
А за тази вечер-приятно гледане на филма на всички!

# 393

айде може пак към 13,00 ако ви е удобно, и пак пред НДК-то, че там има къде да паркирам Mr. Green

Аз се прибирам от Пловдив към 12, та може би към 14?  newsm78

# 394
# 395
  • София

Аз се прибирам от Пловдив към 12, та може би към 14?  newsm78

няма проблем аз съм фрии цял ден

# 396
  • Пловдив
 HugЗДРАВЕЙТЕ!

# 397
  • Пловдив
Каки, поздравявам те!
 newsm44 smile3535 gydi gydi

# 398
Почва, почва

# 399
Мацки моля ви ако някой има песента от момента преди да избяга Мехмед /когато дават цялото семейство как тъжи....../ да ми даде линк направо настръхвам като я слушам, когато гледах миналата сдмицата сериите напред чаках да дадат сериите и да ви питам за нея  Hug Hug Hug

Благодарско предварително, и да питам това не е ли песента дето пя Пънар веднъж като бяха на ски ....

# 400
# 401
Маце, на първа страница са линковете

# 402
Маце, на първа страница са линковете
Е,мацето сигурно иска да свали песента.

# 403
Е , тъпо парче е Инджи и това си е !  Crossing Arms Мъжът и едвам оживя , тя едва диша , ама ..."Да закараме и Енгин  , той умира !" - ми да мре , гадното к....ленце , тя какво иска !  Да е жив , че пак да и разкатае майката! #Cussing out

# 404
Е , тъпо парче е Инджи и това си е !  Crossing Arms Мъжът и едвам оживя , тя едва диша , ама ..."Да закараме и Енгин  , той умира !" - ми да мре , гадното к....ленце , тя какво иска !  Да е жив , че пак да и разкатае майката! #Cussing out
Ох и аз това приказвам ама...  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт