Перла-"Каква любов на тази възраст!?" -17

• 44 459
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
Радвам се, че сте си прекарали хубаво на срещата! бъдете живи и здрави!  bouquet  bouquet  bouquet

# 436
Лора, Сайерин, чакам вии Hug Hug за 18.09. ли е последно  Hug Hug Hug

Да, кажете време и място и Усмивката20 ще дойде. Ще бъде супер!!!!!!!!!!!! newsm44 newsm44 newsm44

# 437
Ех, момичета, да му запретне кака шарената нощничка newsm44 newsm44 newsm44
Ни сценарий гледам вече, нито нищо - то толкова алогизми! Изглежда на шега са го започнали този филм и в крачка саго скалъпили, та не помнят преди 2 серии какво е било.
А за Нихан - думи нямам - каква наглост! То от един навлек се отърваха, друг се лепна за  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Как Ше/ре/фката не я сложи на мястото, малко и оставаше!
Хайде, останете си със здраве!  bouquet

Е , сега трябва де сте доволни - видяхме на Мехмед голите пищяли , ама нощничката що не беше от тия, дето са отзад само с връзки , та малко още нещичко да мернем! Wink Joy

# 438
Не мен пък ми се видя много странно поведението им след като Инджи стреля по Мехмед. Според мен би трябвало като Енгин падна те да се прегърнат от радост, че са се спасили, а не Мехмед  да вика какво направи Инджи. Какво направи спаси живота и двама им. После пък като тръгнаха към колата и Инджи като тръгна да се моли на Енгин да отворел очи. В това време Мехмед направо примира от болки а тя реве до Енгин. И как така стигнаха до Истанбул за 1 час след инцидента, като от там където бяха преди бяха казали, че пътя е 9 часа с кола. Онур дойде колко след тях.
Въобще нещо не беше както трябва сценария.
А и като арестуваха Инджи и върнаха Мехмед в болницата го сложиха в друга болница и в друга стая, а май сестрата беше същата.
  Peace

Ех, момичета, да му запретне кака шарената нощничка newsm44 newsm44 newsm44
Ни сценарий гледам вече, нито нищо - то толкова алогизми! Изглежда на шега са го започнали този филм и в крачка саго скалъпили, та не помнят преди 2 серии какво е било.
А за Нихан - думи нямам - каква наглост! То от един навлек се отърваха, друг се лепна за  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Как Ше/ре/фката не я сложи на мястото, малко и оставаше!
Хайде, останете си със здраве!  bouquet
 Twisted Evil  Laughing

Лора, Сайерин, чакам вии Hug Hug за 18.09. ли е последно  Hug Hug Hug

Да, кажете време и място и Усмивката20 ще дойде. Ще бъде супер!!!!!!!!!!!! newsm44 newsm44 newsm44
Засега няма промяна, ще ти звънна преди да тръгна и ще се разберем  Hug

# 439
  • София

Е , сега трябва де сте доволни - видяхме на Мехмед голите пищяли , ама нощничката що не беше от тия, дето са отзад само с връзки , та малко още нещичко да мернем! Wink Joy

ей това е Марко Тотев познавате ли го???
една серия няма да гледам и те ще го съблекат.... smile3516
а иначе, на работа, в леглото и в ресторанта с един тоалет, закопчан до ушите... Crossing Arms
 hahaha hahaha hahaha

# 440
ето още линкове за музиката към сериала
(може в следващата тема да се сложат на заглавния постинг)

Soundtrack LaPache
Soundtrack Banana

# 441
Честно казано не си падам по пищялките на Мехмед.Няма кой знае какво да се види.Едни слаби космати белички.....не ми харесва изобщо.
Извинявам се на големите му фенки ама трябваше да си го кажа. newsm03

# 442
  • София
Не мен пък ми се видя много странно поведението им след като Инджи стреля по Мехмед.
На мен пък друго ми се наби в очите - когато Мехмед отиде с количката да види Инджи в нейната стая, тя вече се беше дръпнала и лежеше в единия край на леглото, все едно знаеше,че Мехмед ще дойде и ще иска да легне при нея! Joy

# 443
Честно казано не си падам по пищялките на Мехмед.Няма кой знае какво да се види.Едни слаби космати белички.....не ми харесва изобщо.

hahaha Разби ме Joy Ей разчленихте го Мехметчо. Joy

# 444
От първия епизод го гледам филма ама като тези последните три серии толкова блудкава игра няма никъде направо съм разочарована никак не можаха да го изиграят и в болницата там всичките.Жените пременени всяка си стиснала чантата не, не, направо ме разочароваха ........

# 445
Че няма да отидат разчорлени, я.

# 446
Че няма да отидат разчорлени, я.

Ами ако съм изкарала две безсънни денонощия в очакване и притеснения и изведнъж ми се обадят аз лично не смятам че ще ме е еня как точно изглеждам че да се приметя и да стъкна прическа ,но това е мое мнение  Rolling Eyes

# 447

hahaha Разби ме Joy Ей разчленихте го Мехметчо. Joy
Joy Joy Joy
Що ли не се учудвам, че все в краката го раняват...

gospojata, и аз като го даваха с таз нощница, се надявах да има връзки отзад, направо в телевизора се наврях, ама не краката исках да видя Mr. Green

# 448
Добро утро,момичета!/влизам за малко/Сериите от снощи и на мен ми се сториха доста недоискусурени,откъм всичко мисля аз.Някой сигурно пак ще ме апострофира,но не знам защо на мен ми домъчня за Енгин.Сетих се,че беше като носна кърпичка за Инджи всеки път когато Мехмет я  нараняваше и ми стана тъпо,че точно тя го застреля накрая.Не че имаше голям избор,де!Обаче все пак той и подаде ръка в най-трудния момент,с негова помощ тя стана това което е,той рискува и пострада за да и помогне когато сем.и беше в мн.трудно положение-затвора.Той беще до нея безотказно винаги,когато имаше нужда.Толкова да обичаш някой,че да си готов на всичко,за да го имаш/е в случая всичкото е нетолкова положително!/,а накрая да получиш куршум точно от този който обичаш...Не ви ли се струва тъжно?
Някой сигурно пак ще каже,че не съм съвсем в ред щом мисля така,но какво да направя като такова е усещането ми за нещата?!

# 449
Да,Енгин много й помагаше,но се оказа,че съвсем не е било безкористно.Цялата тази помощ е била част от плана му Peace Той използваше нещастието в семейството й,за да се добере до нея.Затова изобщо не го съжалявам Naughty

Общи условия

Активация на акаунт