Перла-"Каква любов на тази възраст!?" -17

• 44 687
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Момичета,хайде пак на форумска среща  Hug
Неделя/тази/ 13:00ч. пред НДК/входа срещу шадраваните/ Моят тел. е0898837776-Роси,може и на лични.Надявам се този път да сме повече  Peace

# 136
  • Sofia
Този път ще се опитам да дойда, но не мога да обещая, а много ми се иска Praynig

Много ми хареса как играе Инджи тези серии, толкова ми стана мъчно и гадно за за нея, все едно наистина я изнасилват Cry

# 137
Този път ще се опитам да дойда, но не мога да обещая, а много ми се иска Praynig

Много ми хареса как играе Инджи тези серии, толкова ми стана мъчно и гадно за за нея, все едно наистина я изнасилват Cry
и аз много навътре приех нещата днес  smile3518 smile3518,това само доказва как добре се справят с ролите актьорите  smile3501 smile3501

# 138
  • София
Перличка аз може да дойда пак   tiptoe
ще ми е много приятно   bouquet

ама вземи пак малкия сладур  smile3503

# 139
Перличка аз може да дойда пак   tiptoe
ще ми е много приятно   bouquet

ама вземи пак малкия сладур  smile3503

Точно си мислехме с Перличка, че ще сме самички Laughing Хайде, момичета, и ние имаме мъже, но намираме време за срещичка!  Peace

# 140
Ох, побърках се ! Не мога да влезна във форума цяла вечер  и направо  #2gunfire! Но , от друга страна по- добре   стана , защото такива щях да ги избълвам за Енгин , че да ми завидят и хамалите пред халите  #Cussing out!
Момичета , гледам сериала  е провокирал и   творческите ви заложби - браво! Peace

Сега да дам едно рамо на Сайерин - аз съм твърдо от  фен клуба на Къван! Peace Партньорките му и в  двата филма , които ни предстои да  гледаме , ми харесват много повече от Сюнгюл , но пък кой ли ги гледа девойките  Wink!

Sayerin ,  Hugблагодаря за линковете - с нетърпение ще чакам новите филми , дано  ги дадат веднага след "Перла "
А , между другото , първият линк не е от филма - очаквам да се насладя аз на наш Мехмед, пускам ....и какво да видя - щерката на моя приятелка , се вихри в луд кючек  Shocked!

# 141
Сега видях, че се организира срещичка за неделя ! Peace  Ако приемате и каки - там съм ! Wink

# 142
Спокойно, доста сме каките!  Laughing
Цитат
А , между другото , първият линк не е от филма - очаквам да се насладя аз на наш Мехмед, пускам ....и какво да видя - щерката на моя приятелка , се вихри в луд кючек
  Laughing
Нещо грешно се е записало!

# 143
Спокойно, доста сме каките!  Laughing
Цитат
А , между другото , първият линк не е от филма - очаквам да се насладя аз на наш Мехмед, пускам ....и какво да видя - щерката на моя приятелка , се вихри в луд кючек
  Laughing
Нещо грешно се е записало!

Момичета , а как ще ви позная ! newsm78 Снимка на Мехмед , дискретно показваща се от дамската чанта , червен карамфил или в-к. "Работническо дело "( каките знаят за какво иде реч Joy) - каква е паролата ?

# 144
Перличка ще бъде с бебето, та като видиш група шантави жени с количка, ние сме!  Laughing А и си запиши мобилния й. Ще ти пратя и ЛС  Peace

# 145
Ох, аз неможах да издържа и изгледах няколко серии напред, въпреки че знахе какво ще стане .... Thinking

Толкова бяха силни сериите днес, че ми идваше да бръкна в телевизора и да набия един на Енгин, добре се поуспокоих като погледах напред hahaha hahaha

# 146
И аз гледах, гледах,  серии тяхни по час и двайсет минути, но само гледах, тук таме да схванеш нещо, но все пак се разбира, линка, който пуснах и от други линкове също така ги има качени.

хайде да отивам да спим вече...

# 147
Ох, аз неможах да издържа и изгледах няколко серии напред, въпреки че знахе какво ще стане .... Thinking

Толкова бяха силни сериите днес, че ми идваше да бръкна в телевизора и да набия един на Енгин, добре се поуспокоих като погледах напред hahaha hahaha
 И аз!  Laughing

Чухте ли, темите вече ще се заключват след 50-та страница!!

# 148
Този Енгин е пълна откачалка!! ненормалник  #2gunfire
Очаквах отвличането, но не знаех, че ще е толкова гаден този, много мъчно ми стана за Инджи. Моля ви пишете ББ, какво става в следващите серии  Hug

# 149
Перличка ще бъде с бебето, та като видиш група шантави жени с количка, ние сме!  Laughing

Ха, ха, Тимур и неговата команда ще сте, моля ви , искам снимка!!! Да му е... м..., далече ми идвате...
Ай, добро утро, сега ще видя какво сте писали, че снощи мойта Шереф ми се тупна на гости #2gunfire #2gunfire ?Някак си ми отвлича яда от Енгин....

Общи условия

Активация на акаунт