Белгийски мами и на есен с нова песен - 17

• 38 324
  • 656
  •   1
Отговори
# 225
  • BRUXELLES
Има много грип сега и всички деца кашлят и кихат.Ще се гледаме, какво да се прави Wink
Здавейте, Hug
и ние сме си в къщи , много взех да се притеснявам от този грип Rolling Eyes
Вие как се предпазвате и какво мислите за това?

# 226
Как да ги предпазим като всички са болни. Аз давам през зимните месеци витамини и рибено масло и есента правим един курс с една "ваксина" казва се Вroncho-Vaxom. Страхотно е това. То не е ваксина, така му казват само. Пие се 3 месеца по 10 дни всеки месец. Има страхотен ефект. Поне при нас.Миналата година изобщо не е боледувала, а тази мина много леко, само температура.

# 227
Бронхо-ваксом и на Криско съм давала, но по съвет на педиатъра ни в БГ 30 дни без прекъсване. Останах доволна. Имуностимулатор се води, ако не се лъжа. Тук му давам ехинацея с прополис, едни мечета, не знам помагат ли или не, ама не вредят със сигурност  Simple Smile

# 228
  • Варна
Здравейте, момичета!
Извинете ме, че нахлувам във вашата темичка. Нуждая се от помощ и напътствия.
Имам 5 месечно момченце, на което след Нова година предстои операция в Гент. От няколко дни разглеждам хотелите и се ужасих от цените. Знае ли някоя от вас дали и как мога да наема апартамент или стая за 1 месец. Предполагам транспорта е достатъчно добре уреден и бих могла да се придвижа в деня на операцията. Чудя се- Брюксел, Гент, Антверпен, Брюж или околностите. Нямам никакви претенции- стая с легло/ а за двама, баня. Малкият не е терминатор, мъничък е още и обещавам да не разрушим обежището. Дори смело питам дали някоя от вас, ако има стая, която би могла да даде под наем...
Благодарна съм за всяка информация, която можете да ми дадете Hug

# 229
Момичета ,здравейте позволявам си по този начин да нахлуя в темата ви но имам нужда от помощ и ще ви бъда много благодарна ако ми помогнете.Наши познати ни намериха работа в брюксел но ни е трудно от тук да си намерим квартира моята молба е ако някой от вас може да ми даде сайт със обяви за Брюксел ще ви бъда безкрайно благодарна.Още веднъж се извинявам за нахлуването по този начин в темата ви.  Hug newsm03 Hug

# 230
  • Overijse, Belgie
Мариана, Галиани, проверете тук www.immoweb.be

Мариана, ние живеем далече от Гент и неможем да ти помогнем.

Успех!

# 231
Just a Girl
Много съм ти благодарна за помощта. Hug smile3525 Hug

# 232
Момичета, можете да проверите и тук  Peace

Марияна, ние сме в Брюксел, но редовното пътуване и на мен ми се струва далечко от Гент. А и тук наемите са най-скъпи, няма смисъл  Confused

# 233
 Блонди
Блгагодаря и на теб за помощта,момичета найстина сте много мили и много ми помогнахте. newsm44smile3525  Hug  smile3525 

# 234
  • Варна
Направо съм сломена:-(
Като определят дата за операцията, 3 дни преди това трябва да сме там за преглед и изследвания и ни пускат. На следващия ден след операцията ще ни изпишат и след 8 дни трябва да сме на контролен преглед и да му махнат катетъра. Реално имаме една осигурена нощувка и то само за мен и бебо, а баща му трябва да кръжи около болницата. Най- много да го арестуват и да нощува в полицията. Опитвам се да се шегувам:-(
Общо са около 2 седмици. Свързах се вече с 2 агенции, с идеята да наема нещо за 1 месец, макар че ще си тръгнем по- рано. Едните лаконично ми казаха, че не могат да ни настанят, а другите, че не сключват договори за по- малко от 1 година.
Остава ми неразумния вариант да отседнем в друга държава и да летим. Ужас! С това малко дете... Само да намеря ранни полети, за да можем да се придвижваме сутрин. Направо ми изтръпна мозъка.
Благодаря ви, момичета, ще пиша и на тези агенции, за които дадохте линкове.

# 235
Мариана това с другата държава е абсурдно , забрави.Не си усложнявайте допълнително ситуацията  Peace
Дали няма в Гент някакъв вид хостели , ние сме виждали в Париж за по 20-30 евро , де да знам и аз какво да измисля за да ви помогна  newsm78
Нещо от рода на тези стаи където ги има в Австрия по пътя ви трябва , май не съм виждала в Белгия

# 236
Един хостел за 20 евро  

http://www.hihostels.com/dba/hostels-Gent-Hostel-De-Draecke-008005.en.htm

http://www.vjh.be/gent.htm

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 20:45 от MariaF

# 237
Друга идея е да се обади6 на Българското посолство в Брускел и да ги помоли6 за съдействие и за координати на българите в Гент:

Посолството: http://www.bulgaria.be
Address:

Embassy of the Republic of Bulgaria

Avenue Hamoir 58

1180 Uccle , Bruxelles

Telephone Numbers: 02/374-59-63, 02/374-08-66,02/375-70-81
Fax: 02/375-84-94
E-mail: secretary@bulgaria.be

Working hours: Monday - Friday : 9:00 - 18:00
Consular Section : Monday - Friday : 10:00 AM - 12:00 Noon

Знам 4е тази година има6е избори в Гент и със сигурност има българска об6тност в Гент, търся телефони...

# 238
Потърси, Марияна, с линковете и телефоните от Мария, ако нищо не стане, ще намерим евентуално един вариант, но ще трябва първо да говоря с мъжа ми и да видим дали ще е възможно. В друга държава да летите е изключено, има наистина не толкова скъпи хотели.

# 239
  • Варна
Благодаря ви много, мили момичета! Точно хостели търся, но във всички, на които попаднах, са свободни сао делничните дни. Чудя се как от сега всички съботи и недели са заети. Един единствен имаше свободен за тези дати и то 4 легла в стая с 12. Абсурд!
В крайна сметка, по крайбрежието видях, че има апартаментчета. Не е кой знае колко близо, но е вариант. Все пак е Белгия. Само трябва да се ориентирам в транспорта. Те са, както гледам 5- 6 градчета, въпроса е дали има гара в някое и то ще е изборът ми. Или кола ще наемам в дните, в които трябва да сме в Гент.
За посолството не се бях замисляла, макар че какво ли биха направили. И за църкви, които приютяват, както в Италия и Канада не съм чувала...
Още веднъж благодаря!
Ще си позволя да ви тормозя и занапред с моите идеи, с молба за разяснения. Hug

Общи условия

Активация на акаунт