Белгийски мами и на есен с нова песен - 17

• 38 324
  • 656
  •   1
Отговори
# 450
Жилището е във Вемел. Планира ли сме идване с детето за началото на март, а пък аз през февруари ще съм та за една седмица да купуваме мебели, уреди и всичко необходимо. Бони, вие в коя част на Брюксел сте? Видях че ще ходиш на танци с Мария...аз също бих идвала с вас, но има време....Хайде. хубав ден на всички!

# 451
  • ride my bike...
Здравейте,
моля да ме извините, че намесвам в темата ви  Embarassed, но имам следния въпрос:
Някой може ли да ми даде съвет как може да се пренесе, изпрати..докара един двигател за лодка от Белгия до България. Проблемът е, че тежък около 170 кг.  Приемам всякакви идеи Wink
Предварително благодаря и хубав ден на всички   bouquet

# 452
Има човек от Перник, който взима и в двете посоки багажи, коли, пътници. Пътува с микробус. Всяка сряда тръгва от Перник и всяка събота сутрин от Брюксел. Ходи и по други градове за багажа. Ако искаш ще ти дам координатите.  Hug Не взима скъпо и е много точен, Иво се казва, ползваме го непрекъснато  Simple Smile

# 453
  • ride my bike...
Да моля те  Hug
Прати ми тел-а на лични.
Благодаря ти , Блонди Wink

# 454
Блонди, това е много ценна информация. Аз също се чудех как да си пренеса голяма част от багажа.  Ако може и на мен да пратиш телефона на човек Hug
Момичета, аз малко съм подранила, но понеже не мисля да слагам ваксини на малкия, искам да ви питам в Белгия как стои въпроса с ваксините. Колко са задължителните? Има ли родители, които ги отказват?

# 455
Май само полиото е задължително, другите можеш да ги откажеш  Peace

Ето ви тук телефоните:

Ивайло Стоянов

бг гсм - 0888 317 690

бе гсм - 0486 23 50 82

Вторник на българския, четв. вечер и петък - на белгийския. Между държавите няма връзка с него, да знаете, ако не се включи.

А някой знае ли как стои въпроса с училищата? Също ли трябва няколкогодишно предварително чакане  Crazy и кандидатстване за места?  Thinking

# 456
Да ви разказвам за Филип и училището . Преди два дни го прибрах с разменени обувки - лявата на десния крак и обратно. Никой не е обърнал внимание!   Rolling Eyes
Но днес минава границата, като го взех с две леви обувки,  hahaha  едната 27-ми номер, другата, пак лява обувка, но 28-ми номер. Оказа се, че има и друго дете със същите... Сега до утре ще си ходи с две леви обувки  hahaha

# 457
Ох,Мария те такова нещо не бях чувала ShockedСъс сигурност не му е удобно на детето с две леви обувки,а на другото съответно с две десни.
Да им обръщат малко по-вече внимание на децата.

# 458
 hahaha hahaha hahaha

Нищо му няма, случва се  Simple Smile

Сещам се за по-фрапиращ случай - водя в центъра една приятелка в нещо като уж аутлет за обувки и тя си намира една кожена, хубава за 5 евро. Пита за втората и носят пак лява. И гледаме ние умно и питаме защо и тя казва - ами те затова са 5 евро, защото са две леви останали  Joy

# 459
Пита за втората и носят пак лява. И гледаме ние умно и питаме защо и тя казва - ами те затова са 5 евро, защото са две леви останали  Joy

Joy Joy Joy

# 460
Мария, Блонди, вие ме убихте с тези обувки   Joy    Joy     Joy

Идеа, ще танцуваме заедно, как не! Ние не сме далече от Вемел.  Свиркай като пристигнете.

За транспорта щях да ви предложа същия човек. Братовчед  е на моя приятелка, така че гаранцията за него е от две места  Simple Smile

# 461
Здравейте, дами!
И ние пристигнахме в Белгия след 2 дни по пътищата...

Сега предизвикателството пред нас е да си наемем удобна къща. Дано успеем преди тати да е започнал работа в понеделник.
Дано да успеете ние търсихме 3 месеца и от 1февруари чак ще можем да влезем. Всичко си е до късмет. Стискам палци бързо да се устроите.

За съжаление не съм вече толкоз голям оптимист. За 3 дни видяхме 5 къщи и 6 апартамента и освен един чисто нов, който ще е готов на 1 февруари друго не ни хареса... та поне още 2 седсмици ще сме на хотел. Sad

Just a Girl, благодаря!  bouquet

# 462
  • ride my bike...
Благодаря за телефоните за транспорта   bouquet

# 463
И аз си записах номерата. Peace

# 464
Разбрах като тръгнем за Белгия да си носим десни обувки че са кът  Joy  Joy  Joy
Бони, на всяка цена ще се обадя  Hug

Общи условия

Активация на акаунт