/ти си третото
/ А какво е това, което го яде Алекс в колата - някакво много странно такова 
шпеков салам.Катето хапваше и тя да не остане назад
Фио,вие ли се преместихте във Варна
/ти си третото

Иначе сега като го приспивах не плака, само мрънкаше и ме биеше
пи доста вода , но заспа както обикновенно. Очаквах драми, но такива нямаше, може би просто съм уцелила момента. Ще видим как ще е през нощта, че напоследък се буди доста често заради пустите зъби дето не избиват 

а и каката е една позьорка
/ти си третото

Шпеков салам не ми мина през ума
Виж шоколад, костилка от праскова
Тръгна на ясла и там лелките за 1 седмица го отказаха от нея, но в момента в който си дойдеше вкъщи и веднага почваше да плаче -Дай ми бибата! И така до 3 години. За това от личен опит казвам - колкото по рано по-добре, въпреки , че не съм видяла някой на 10 години с биберона - всяко нещо с времето си, но се тормозим взаимно с детето през това време.
Лаптопа го накажи с безразличие, нека му е гадно
Моята последна година на работа без изтъкана от такива събития, ама буквално едно през друго, много се изтощих психически от това напрежение, като излязох по майчинство направо все едно на курорт ме пратиха 

Незнам може да ви стори странно, че се радвам толкова, но това са ни първите срички освен дежурното ееееееееееее
Спомням си вие как се радвахте на по 6,7 месеца, че бебоците казали нещо. Така че може да ни пишете за най- късно проговорило бебе
Николета поддържаше субфибрилна (не знам дали така се пише) температура - 37-37.2. Айде на доФтор в тамошната болница. С картата за международнната застраховка прегледът струваше 3 евро. Чистиха й носа с една спринцовка с физиологичен разствор, слушаха я, гърлото гледаха, кръвно й мериха (това ми беше смешно - на пръста й сложиха един уред). Нищо й нямалало. Да не съм я обличала толкова - беше 18 градуса в планината, където е града, и Ния беше с боди с къс ръкав и памучна блуза с дълъг. Да съм давала течности повече - усмихнах се и казах, че е на кърма и ще ги набавя по този начин. Леле като ме започна тази докторка
Лек и спорен ден на всички
А може и по-рано, знам ли. 
).
. Разчувствах се от снимките.
. Наистина е била стресова ситуация.

. И без друго имам сериозни страхове, че няма да се справя с отучването от смукане на палеца. Да купувам горчив лак ми изглежда садистично, а да се надявам, че сам ще се отучи май е сюреалистично. Изобщо не знам какво да правя

Препоръчани теми