Сладки ЮЛЧЕТА с туту, всички казват пу-пу (тема 129)

• 32 198
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
И аз мисля, че е рано за махане на биба. Като почне да разбира - тогава. 

Утре ще ходим с Евридика на срещата в Борисовата, но ще ходим преди обяд, та до 4.30 да сме си тръгнали, да не хванем час пик.

Думата грейка ползвам за панталони за сняг Thinking На това, което описвате му казвам елек. Та Анна се сдоби с елек от Джъмбо, а брат й има от H&M от Германия, но една приятелка ми каза, че е виждала същите и по детските магазини с ишлемета.

# 676
Завърнахме се от Видин  Sunglasses Видях се с Христуш случайно.Тя България много малка,където да отидем все някой познат ще видим  Mr. Green
Ще чета после,че колко багаж ме чака  ooooh!

# 677
Честит Рожден Ден на Шмилянка (на патеричка)! Пожелавам всичко най-хубаво Hug

Тони, радвам се, че сте си вкъщи вече и че Алекс е здрава Hug

За бибата съм на мнение, че колкото по-късно, толкова по-трудно се отучва детето. Не говоря от личен опит, а от наблюдения върху приятелски деца. Моите бибероните ги отсвириха много рано.

Днес се видяхме за малко с Христуш Simple Smile. Изкарахме си много приятно Heart Eyes (дано и на тях да им е било хубаво). Децата се харесаха, бесняха, ние си поприказвахме, но беше много кратко. Дано успеем следващия път да се видим за повече Praynig

Сега гледам, че и Иви е писала за срещата им Simple Smile. Можехте да ми се обадите като бяхте в Белоградчик. Щяхме да си заформим една форумска мини среща Mr. Green

# 678
Нямам идея как е с махане на биба на дете, което не суче. Яна си махна сама нейната на 7 месеца, умаля ли и, гадна на вкус ли и стана не знам, но я отказа. На Ели я загубихме като бяхме на балкана, но тя я ползваше само като заспива и напоследък също не я искаше, изобщо и не забеляза. Сигурно като по-малки по-лесно се отучват, а и не се ли отразява нещо на зъбите им там...в библиотеката на Кърмаческия има статии, но не съм ги чела.

Уф, починах си малко от Елена, бяхмес приятели и аз само с Яна на един язовир, децата се возиха на лодки, ние лафихме и така, въпреки това пак ми е сдухано, ПМС.

Вале, изгледах тоя следобед и Четецът, много е добра Кейт. Филмът ми хареса в началото, като почна вече тематиката с лагерите и ми доскуча, от световната история това ми е най-досадното, включително и във филмите, независимо от какъв ъгъл го представят.

# 679
Оле, пусни снимки от сватбата, да те видим по обувки и сутиен Mr. Green

# 680
Здравейте!Да се включа с махането на бибите и аз от личен опит с двете ми каки.Колкото по-късно,толкова по-трудно.Колкото по-рано е и по-добре за челюстта и зъбките,да не се изкривяват.Вече не помня точно колко големи са били когато им махнах залагалките,но не са били на повече от година и половина.На голямата един ден просто и казах:"Биби избяга в гората." и не и я дадох.Нямаше големи сътресения и ревове.На малката подхвърлих бибата нагоре и я излъгах,че отлетяла.Там при нея обаче имаше тридневно мрънкане.Не знам как ще е при малкия.По принцип я смуче когато ще спи,но напоследък заради тия малки кътници му я давам и денем когато много мрънка.Сукането явно го успокоява по някакъв начин.Лошото на тоя етап е,че преди като заспеше я плюеше,а сега я стиска здраво и се налага аз да я махам,като понякога е доста трудно.Другото интересно е,че ако не я вижда не я търси.Обаче мерне ли я сам си я слага в устата.
Иве , а снимки има ли от разходката и срещата с Христуш?

# 681
Оле, пусни снимки от сватбата, да те видим по обувки и сутиен Mr. Green

Чакаме  smile3521

Чела - недочела, се изтърсихме след обяд в Борисовата  Simple Smile Търсих дружки, накрая се обадих на Ели, която ме светна, че е за утре уговорката  Crazy

Катето пак почна номерата с предизвиканото повръщане.
Сутринта я пратих на разходка с баща й в зоологическата градина и изчистих на спокойствие.
От биберона не вярвам да се откаже скоро и сама. Почти само с него заспива. И както си заспиваше сама в кошарката, играейки, сега заспива гушната върху мен и трябва да чакам да заспи дълбоко, иначе усеща, като я местя и почва да реве.

# 682
  • Варна
Елек с качулка и поларен отвътре, много хубаво ушит, според мен, купих от лего. После видях и във фокс някакви, но не ги разгледах подробно.
Благодаря за отзивите от снимките  Hug.
Тук се вижда елека  Flutter:
http://inka26.multiply.com/photos/album/71/71

Последна редакция: вт, 22 сеп 2009, 21:44 от inka 26

# 683
Привет и от мен. Аз мисля да се замъкна към Борисовата към 14 часа най-късно, така че ще мога да се видя и с по-ранно и по-късно желаещите за среща. Имаме си телефоните, така че ще се търсим. Simple Smile

# 684
Можехте да ми се обадите като бяхте в Белоградчик. Щяхме да си заформим една форумска мини среща Mr. Green
ooooh! да се бях сетила,че и ти си в него край.

Почивните дни минаха по пътищата и в разглеждане на красоти в България.Първо от Варна се отправихме към Видин,там разгледахме града и забележителностите като Бабини Видини кули.На другия ден Белоградчишките скали и пещера Магурата,а днес се разходихме във Велико Търново и разбира се  крепостта Царевец  Simple Smile

снимки

пак

последно

# 685
Не е за тая тема, ама нали тук си споделяме всичко та да си кажа и аз  Laughing

Какъв ужас ми се случи днес  - поканиха ме извънредно следобяда на една среща да представям нещо, което аз съм правила - то се оказа Секюрити одит по Исо-не-знам-си-кое и всичко супер сериозно и официално ..Та добре, че не го знаех това предварително иначе щях да спека съвсем. И без това се изприщих порядъчно - 30мин преди срещата в опит за рестарт на лаптопа той просто отказа да стартира, а е излишно да казвам, че всичко ми е там..Пробвах какво ли не, нищо не работи... Накрая го ънплъгнах от всякакви захранвания, докинг стейшъни, батерии и го оставих 10 мин да си помисли иска ли да получи нов имидж или ще проработи  Twisted Evil И той взе, че проработи  Laughing Обаче добре ми се беше изправила косата ooooh! Междувременно написах едно гневно съобщение на ИТ-тата с прио Вери Хай - та и те ми се накараха и любезно  Twisted Evil ме попитаха дали съм от борда на директорите  ooooh!

Накрая поне на срещата вече хич не ми пукаше и не се притеснявах и се представих повече от отлично  Party

# 686
Майра Hug Hug Hug По добре така неочаквано, отколкото да се притесняваш излишно. Важното е че си се справила отлично Peace

Ей, обичам го това моето дете. Като му се доспи и си отива до леглото и вика "нани, нани", ляга и заспива Heart Eyes

Чела - недочела, се изтърсихме след обяд в Борисовата  Simple Smile Търсих дружки, накрая се обадих на Ели, която ме светна, че е за утре уговорката  Crazy
Е, утре пак Peace

Ако всички ще ходите в Борисовата градина преди обяд и ние тогава да са замъкнем, че следобед да не си мръзнем сами Thinking

# 687
Майра  bouquet добре си се справила сигурна съм .

Като чета всички сме пътували през почивните дни, аз май се чувствам по -уморена, и като си помисля, че утре съм на работа лошо ми става.
Страхотни снимки разгледах всички бебоци са големи сладури.

Точно днес си мислех за бибата и как ще се оттървем от нея, че напоследък малката като заспи и си я търси, ако биберона не и е в устата ми виси на цицата. Не знам предполагам, че бабите като я гледат през деня и спи ги е страх да не се събуди като и я махнат и от там навика, знам ли.

Много хубави елеци за момченца имаше в Спридер стор, аз много не го харесвам този магазин, но пък детските им неща са хубави.

Лека вечер на всички от мен, аз отивам да гладя, че 4 перални ме зовът.

# 688
  • София
Мамаиви, много интересни места сте посетили, а момиченцата ти са много сладички  Heart Eyes /ти си третото Simple Smile/  А какво е това, което го яде Алекс в колата - някакво много странно такова newsm78

# 689
 wavey
Влизам набързо, само да кажа, че много много ми липсвате  Hug Hug Hug
Последните 3 седмици нямах интернет, следващите 2 - ще съм без компютър  Crazy Tired, но ще оцелея някак  Rolling Eyes Mr. Green
После ще наваксвам с четенето.

Общи условия

Активация на акаунт