Септември'09 - 48- Хайде, бебешоци, чакаме ви!

• 22 926
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
Питаш ли ме мен. Моя девер ми го прати по Скайп и аз като зяпнах да се хиля, мъжо влиза в стаята и ми вика "Къв е тоя зов за помощ от теб?!?!?"

Криската, много сладурски снимки.

# 541
# 542
arllina стори ми се, че него видях на снимките. Бременлиийска му работа Laughing
Не е ли рано да се извеждат навън толкова малки децата? На мен също ми се ще да го разходя на хубавото време ама май ще си изчакам другия месец.
До преди малко ревах от болка като го кърмех. Утре ще пробвам всичко. Мерси на всички, които писаха. Май гермастана ще го спра, тъй като н есъм сигурн аколко добре се отмива от раните. Да не направя нещо на бебо.
Честито на новите мамчета днес! Много целувки на тях и на бебоците!
Май няма кой да направи нова тема...

Здравейте мили бъдещи и настоящи майки Simple Smile. Аз да си призная от известно време тайничко (с добро) Ви изчитам. На мен ми предстои да се обебя също като Вас (терминът ми е на 22 септември) и колкото повече наближава момента толкова повече го мисля, преживявам - ту със страх, ту с радост, ту с тревога - като всички вас.
Престраших се да се включа, защото много бих искала да дам съвет относно разранените зърна - независимо, че не съм минала по този път. Мои близки използваха чист Ланолин. Това е естествен продукт - необработена мазнина от вълната на овчицата Simple Smile. Трудно се намира в аптеките и е малко скъп, но си заслужава и най-хубавото е, че не се отмива - 100% безвреден е за бебето. Използва се в козметиката, а в чист вид се маже и при плоблемна кожа на бебчето. Успех! И ми стискайте палци Simple Smile!!!!

# 543
proletide, ти си с моя термин. Защо не си се записала до сега в темичката ни. Щом и ти като нас се тревожиш, милсиш и се страхуваш, пиши за да ти олеква.
Мерси за съвета.  Hug

# 544
kriskata Simple Smile колко ти струваше фотосесията? Искам и ние да си направим такива снимки.  Party

# 545
aguto, честита радост!
Абе хора, как раждате по-рано? Я ме светнете за този майсторлък! Дъщеря си я преносих 7 дни, сега и момъка няма никакви шансове да излезе по-рано. Днес на прегледа се констатира,че нямам грам разкритие и продължаваме да чакаме търпеливо. Тоновете са ок-145 в минута.   

# 546
kriskata Simple Smile колко ти струваше фотосесията? Искам и ние да си направим такива снимки.  Party
Чесно казано още не съм плащала защото Калина не искаше да вземе пари докато не са готови снимките. Иначе сумата зависи от дължината на фотосесията и от броя снимки. Най-добре, ако искаш да я питаш лично. Тя има регистрация в тук във форума и можеш да и пишеш на лични. Ето профилът и: http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=30176
Ако искаш и пиши и то скоро защото колкото по-малък е бебчо, толкова по-лесно ще може да работи и ще станат по-хубави и интересни снимки.

# 547
  • sofia
Привет и от мен!Още се търкалям наоколо...Честито на новообебилите се мами!Нещо в последните дни съм изпаднала в дупка.Хваща ме яка паника,не мога да спя,хванах грип,боли ме таза,а днес ми правиха ужасния преглед за разкритие...2 см.Няма мърдане,ще се ражда и то скоро...Ми това е от мен.Целувки и успех на всички! Heart Eyes

# 548
arllina стори ми се, че него видях на снимките. Бременлиийска му работа Laughing
Не е ли рано да се извеждат навън толкова малки децата? На мен също ми се ще да го разходя на хубавото време ама май ще си изчакам другия месец.
До преди малко ревах от болка като го кърмех. Утре ще пробвам всичко. Мерси на всички, които писаха. Май гермастана ще го спра, тъй като н есъм сигурн аколко добре се отмива от раните. Да не направя нещо на бебо.
Честито на новите мамчета днес! Много целувки на тях и на бебоците!
Май няма кой да направи нова тема...
В аптеките има Лансинох на основата на ланолина-крем без отмиване-той е пречистен и е страхотен при кърмене,
също има и крем на Авент-пак без отмиване

# 549
Мерси момичета за съветите относно рагадите по гърдите. С тая помпа на Авент нищо не стана. Ако знаете чалъми при ползването й  Praynig Hug. Карам я на ръчно цедене, мажа се с кремчето на Медела PureLan и за сега има някакъв ефект. Няколко дена май ще сме така, докато заздравеят, защото се стигна чак до кръв. Ако успея да се оправя с помпата ще е супер.
Лека вечер от мен!

# 550
ЧЕСТИТИ БЕБЕЧЕТА НА ДЕТЕЛИНИ,ГАЛА,ДД2,ЛИПСТИК, АГУТО да ви е жива и здрава Дара,  И НА
ВСИЧКИ ДРУГИ МАЙЧЕТА, КОИТО СЪМ ИЗПУСНАЛА. ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

bouquet
Честит първи учебен ден на всички ученици и учители.

Аз още съм си тук без признаци за раждане  Crossing Arms
ама ми тежи този корем и ми е трудно ходенето, а баткото днес искаше голяяяма разходка  ooooh!
Киара, честит празник   bouquet
Да си много здрава, щастлива, обичана и желана майка и съпруга.
Връщам се да ви чета и ви оставям, че вече едва стоя.
 Hug

# 551
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА МАМА VECHIE И AGUTO! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ СЪКРОВИЩА И ДА ВНЕСАТ МНОГО РАДОСТ В ДОМОВЕТЕ ВИ! НА МАМИТЕ ЖЕЛАЯ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!  newsm51

Криската, снимките наистина са уникални, евала на фотографката!  smile3501

При мен нищо ново, гледам ТВ и след малко смятам да си лягам, че нещо леко ме присвива корема, ама то вече може да е от преяждане, днес направо прекалих жестоко!  ooooh!

Спокойна нощ на всички коремчета!

# 552
  • София; Дружбето
Уффффф и аз много го мисля тоя преглед за разкритие в четвъртък. Предпочитам да родя до тогава, ама дей тоз късмет Crazy
Да се пофаля - наредихме ламината в детската  Mr. Green Утре ако сложим лайсните, корниза и измия прозорците Миша ще си има стая и ще ги изгоня с Вики да си живеят там Whistling

# 553
С тая помпа на Авент нищо не стана.

Какво те притеснява при помпата? Не работи ли? Аз имам такава и си работи, може би трябва да се сглоби правилно. Ако искаш да ти пратя снимка на моята сглобена правилно на лични.

tsveta, честит ти ламинат, бе кака! Нааай-накрая стана. Сега кротна ли?  Hug

# 554
Бибси аз от помпата на Авент бях много доволна, може би защото първите 1-2 седмици мощно се намъчих с някаква тъпня на камера, а пък от снимките в нета не можеш ли да се ориентираш как трябва да е "конструирана" помпата.  newsm78

А къде изчезнаха Малибу и Малта се присетих преди малко  Thinking

Айде лека и спокойна от мен.

Общи условия

Активация на акаунт