Септември'09 - 48- Хайде, бебешоци, чакаме ви!

• 22 884
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте мамчета Simple Smile
Искам да Ви съобщя радостната новина,че на 11.09. се появи синът ни Янко - 3 850кг,52см в 05.47ч. Simple Smile
Вчера следобяда ни изписаха от болницата - бебчо се чувства добре ,храниме се само с кърма и наддава хубаво. Simple Smile
Раждането не премина според очакванията ми ,тъй като беше планово секцио,постъпих на 10.09 следобяда в болницата за подготовка и на 11.09. към обяд беше планувано секциото, но юнака реши да тръгне по-рано още от 23:30ч започнаха контракции с разкритие ,което беше доста бързо,тапа и водите изтекоха към 03.30ч  и така рано сутринта с 10 см разкритие и почти през 2-3 мин контракции ми направиха спешно секцио - в този момент си бях родила почти,но въпреки това направиха секцио,защото бях с избор на екип и планувано Sad просто си изживях така да се каже и нормалното равдане отново и болките за след секциото,но важното е,че всичко е наред и вече сме във форма Simple Smile

Ще кача снимки тази вечер или утре и ще може да се види юначето Simple Smile
На всички мами родили бебшоците си докато ме нямаше цяла седмица пожелавам много щасливи мигове и здрави и палави да растът дечицата им,а на останалите който все още чакат - да мине многоооо леко и безпроблемноо !!!  Hug

Сега отивам да ви чета назад докато бебе Янко спинка и после снимките Simple Smile

Хубав ден на всички и много  Hug  Hug  Hug

# 616
  • До хладилника, който обичам
А ся де newsm78 При мен са 20,25,30 числата, а на картона в женската с големи букви е написано тесен таз - 17,5 Rolling Eyes
Зачудих се и аз  Thinking
Местата за цифрите общо са следните:
размери на таза, см
D.sp. 
D.tr. 
C.ext. 
C.diag. 
C.vera
като последните две при мен са празни - не знам дали и кога се попълват.

Yana_mama, честито Simple Smile

# 617
Яна Мама, ЧЕСТИТА РАДОСТ! ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ЮНАК И ДА ВИ ДАРЯВА МНОГО УСМИВКИ!  newsm51
Радвам се, че и двамата сте добре и вече сте си вкъщи, както и че се кърмите успешно!
Момичета, на мен пък от ЖК ми дадоха само направлението за раждането в 2 екземпляра и нищо повече...  newsm78
Тази обменна карта какво съдържа, може би всичките изследвания, които са правени по време на бремеността?
Знам, че в ЖК имам папка с тези изследвания...
Ама че тъпотия...
Моя доки каза, че тазът ми не е тесен и се очаква да родя лесно, но утре, живот и здраве, ще прави прогноза, по-точна, за раждането.

Вие какво правите? Аз дремнах малко и сега зяпам ТВ. Пълна скука...

Надявам се, че при вас поне е по-добре положението...

# 618
Честито на Яна Мама и бебе Янко Simple Smile Големи да порастете!

# 619
  • Варна
Честит малък мъж на мама Yana ! Да ви е жив и здрав юнака! smile3525

# 620
  • София
Честит син Янко на Yana_mama! Да расте здраво и послушно детенце!    smile3525
Аз добре се разходих днес с приятелки, но признаци за раждане никакви. Пристигна ми и количката и сега ще я разопаковам да я изпера.
Хубав ден и дано имаме още нови бебчета!

# 621
Яна мама,честито!Много здраве и късмет на малкото ти момченце!!!  bouquet

И на мен ми е тъпо днес!А от тези сериали по телевизията направо Sick
Ходих да водя детенце на училище и направо щях да колабирам от жега!Не очаквах да е толкова горещо!
Аз относно размерите на таза нямам никакви притеснения.Въпреки,че съм не много висока(1.60),и 50кг,едрите бебета не са ми проблем Mr. GreenСтанислав се роди 4кг,за 2часа,сега госпожицата сигурно ще я изстрелям ,като тапа,защото е доста по-дребна според доки! Grinning

# 622
Честито на Яна мама! Поизмъчили са я малко, но всичко е добре, когато свършва добре! Занапред само положителни емоции и  никакви поводи за тревоги!
В картона от ЖК при мен е посочено съответно:25,32,19, а последните две полета са празни.
За направление №7-на мен така и не ми дадоха. Казаха, че в нашия град била приета практиката направлението да се изготвя в болницата. Предния път ми бяха дали, ама то тогава вече бях преносила и основанието за хоспитализация беше друго. Сега май пак натам вървя, затова много-много не го мисля вече това направление-каквото-такова. 
Следобед ние с каката писахме домашни, обикаляхме книжарниците за последни покупки за училище, а след малко ще я вода на тенис. Тези разходки не ми помагат явно за скорошно раждане, ама поне времето минава по-бързо и не ми идват на ума черни мисли.

# 623
Честито на Yana_mama!Да ти е жив и здрав юнакът!

# 624
  • София
Момичета,здравейте и от мен

И аз съм с радостна новина....синът ни Явор се появи 10.09 в 17.03 3,150кг 50см-секцио.Вчера ни изписаха и вече сме си вкъщи.Храним се на кърма, но е малко муден или още няма сили.

И двамата сме добре.

Честито на всички майки,на които съм пропуснала,а на чакащите леко раждане

# 625
Извинявам се за спама,но Бу само тук се мярка,а е забранила лични Embarassed,моля да пише кога,къде и как да и дам кърмаческите артикули.Още веднъж извинете и честити бебечета на всички,бъдете здрави Hug  bouquet

# 626
Контесата честито, да ви е жив и здрав юнака   bouquet

Честито и на Яна-мама 
bouquet

Ох и аз тъпея, добре че е дребния, че ми намира занимавка, ама докато спеше час и нещо изиграх 100 игри и превъртях сигурно 20 пъти каналите на тв-то докато се убедя, че няма нищо интересно за гледане.

# 627
Контесата ,честит ти син и на теб!Жив и здрав и много да ви радва!

# 628
  • София; Дружбето
Честито на Контесата и Яна Hug

# 629
Kontesata, да ти е живо и здраво момчето и голям и готин мъж да порасте Wink

Общи условия

Активация на акаунт