Септември'09 - 48- Хайде, бебешоци, чакаме ви!

• 22 881
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
  • София; Дружбето
imame si sin petko!rodi se dnes siedobiad vav tina kirkova.uspex na vsi4ki.
Hug Hug Честитоооооо, дай после размери Grinning

# 646
честито на kri6kami6ka i мел... 
хайде лека от мене...

# 647
  • До хладилника, който обичам
Честито на новите майки Grinning

Аз бях на лекар, който за пореден път не ще да се ангажира с прогнози Laughing Плацентата била трета степен и се готвела за раждане, тазът и той се готвел... Аз седя насреща му (все пак съм раждала и преди) и му викам, докторе, аз знам, че се готвя за раждане, искам да знам горе-долу за кога Laughing

# 648
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА МАМА КОНТЕСАТА,  МЕЛ И КРИШКАМИШКА! ЖИВИ, ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!

# 649
Kri6kami6ka, ЧЕСТИТО СИНЧЕ! ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ПЕТКО И МНОГО ДА СЛУШКА МАМА И ТАТКО!  smile3525
НА МАМА ЖЕЛАЯ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И СКОРО ДА СЕ ГУШКАТЕ ВКЪЩИ!

На всички мами пожелавам лека и спокойна нощ без болки и сладки сънища!

# 650
kri6kami6kaЧестито миличка да ти е жив и здрав на баща ми адаша!
Включи се да разкажеш как е минало,че нали много те беше страх Mr. Green
Ама моля ви се стига с такива термини 26ти,27ми,28ми сте ми раждали,чакайте си реда Crossing ArmsШегувам се разбира се Hug

# 651
Добро утро,мацки!
Честити бебчета на Кришкамишката и на Мел!Да са ви живи и здрави!
Находката вчера 1 път се явна Thinking Сигурно гроздобера я е разродил Joy hahaha А дано всичко е ОК Praynig и да се похвали с бебе!Че тя се оплаши,че ще и изпием виното smile3532

# 652
Добро утро и от мен   bouquet

Днес съм на последна консултация и после трябва да стискам краци до другата седмица, че да си дочакам лекарите да се върнат от разходка.

Момичета днес е един от най-красивите ( за мен разбира се) празници- София, Вяра, Надежда и Любов, та се почерпете за мое здраве -кой каквото му е на сърце. Няма да слагам изкушения, че да не ви потичат лигите предродилно.  party023 cook  food010 cheers

Честито на новите мами, да са им живи из драви слънцата и много усмихнати  bouquet

Кокото е станал в ранни зори да подрежда след снощното гостенче, че довечера пак съм му осигурила забавление, но защо така супер невъзпитателно към подреждането се присъедини и таткото  Thinking, само се надявам взаимно да се преборят и да поизхвърлят все нещо..

А Находката да оди да сбира винце, че с темповете, с които се увеличава темичката нужда от питиета всякакви има.

Айде от мен толкова и до по-късно.

# 653
Честито на всички именнички!Да сте живи и здрави!Да се радвате на здрави и послушни дечица! smile3525 smile3525 smile3525

# 654
  • София; Дружбето
Честит празник на всички именяци днес

Моята мама също е именника днес и много исках да и направя подарък за празника, ама........ Mr. Green
Иначе как си легнах спряха и болки и контракции. Все едно нищо не е било. А много исках да пропусна днешния преглед за разкритие Crazy

# 655
Честито на новите майчета!Да са ви живи и здрави бебоците и само радости покрай тях! smile3525

Момичета помагайте! От снощи зверски ме боли гърло и не знам какво мога да пия! Мога ли да хапвам мед и лимони или е опасно понеже са алергенни? Нещо за смучене става ли за кърмачки? Намерих само една тема във форума и там hedra препоръчва чай с мед и лимони, та се чудя дали все пак не мога да ги хапвам въпреки че кърмя?

# 656
Наде, да ти е живо и здраво името и само успехи да ти носи!
И на всички други празнуващи - честито!

Аз да ви се похваля - цяла нощ съм с болки  newsm44 Баси, не съм вярвала, че някога ще се радвам като ме заболи... Хихихи... От 2,30 почнаха, ама мнооого силни. Обаче не контракции. А кръст и яйчници - една обща болка - ни да легнеш, ни да седнеш... Може и някоя контракция да е имало, но на фона на общото положение не съм я усетила  Embarassed Понаместих се насам-натам, отпусна ме, задрямала съм... Към 4 - пак същата история - събуждам се аз, ама от контракция - викам си - айде, време беше вече... Ама не - следващата беше след 40 минути почти, трета нямаше. Към 5 пих но-шпа, че вече не се издържаше и после съм откъртила... Едвам чух часовника. Обаче сега пак ме боли кръста - все едно някой го разпъва... И между краката костите ме болят... Днес май ще се окаже хубав ден за раждане... Стискайте палци. Заведох малката на ДГ, закусих и сега ще седна да чакам  Mr. Green
А, и още нещо - тази нощ подобрих собствения си рекорд по ставане до 00 - 7 пъти (за периода 22,30 - 7,30ч.)  Shocked В комбинация с болките сега може да се каже, че съм доволно недоспала и кисела.
Вчера най-накрая моята мила малка сестричка (която е на 24  Mr. Green) ме зарадва - в неделя сутринта пристига (тя живее в Италия и не сме се виждали от януари). Та както гледам ако все пак родя днес ще е тук таман за изписването  Joy

Криска, не знам мила, имаше разни компреси, дето се налагаха, но не помня какви бяха... някой тук беше писал, ама отдавна. Мисълта ми е, че като са компреси със сигурност няма да навредят, щото все пак нищо не поклъщаш... Обаче пусто като не помня за какво идеше реч... не съм ти много от полза, ама... дано се оправиш бързо!  Hug

Оставям ви и отивам да се изтегна пред ТВ, може да уцеля някой канал без турска сапунка...

# 657
  • София; Дружбето
Mirinda, айде мила и да провлачиш крак Hug Hug
Криси, яж лимони щом можеш, мед, чесън. Алергени или не - важното е да малката да не се зарази. Аз като бях болна ходих с маска в къщи. Препоръчвам ти го, ще ти спести много главоболия Hug

# 658
Криси : За гърлото прополки-те са точно с мед и лимон, но ми ги бяха изписали бях в 5-6 месец  newsm78, а отделно вземи малко вит ц да се надрогаш 3 по 2, ако е от 100 мг., а също и осцилококцинум можеш 3 х1 ампулки. А според мен като сме в 9 месец, смело можеш да си прискаш и тантум верде или хексорал.

# 659
добро утро,пияници  Joy hahaha Joy

на кво се обърна тоз форум бре-само за винце приказвате  Wine Glass Wine Glass Wine Glass 
блаодаря ви много,че ме мислите защо не пиша   love001ама аз знам,че не е от любов,а просто ви е страх да не си изпия винцето самичка  smile3532

Надина,честит имен ден,мила  Hugда си жива и здрава и скоро да получиш най-прекрасния подарък-живо и здраво бебче   newsm51 smile3525 newsm51

честит имен ден на всички именнички,да сте живи и здрави    bouquet

Цвета,да ти е жива и здрава мама  bouquet -дано я зарадваш днес,нищо не се знае  Party Party
ама наистина е прекрасен ден за раждане-слънчев,пък и страхотно,ако някой чака момиченце,поне избора на име няма да му е труден  Peace Peace Hug

Криската-ами повечко лимони,ама за меда незнам мила  newsm78ама ако е малко все пак не вярвам да има нещо лошо  Peaceпийни винтамини за засилване на имунната система,защото е нормално след раждане да ти отслабне имунната система  Peaceа според мене нещо за пръскане,например Тантум верде,няма как да навреди на беба,защото то си остава по гърлото ти  Peaceайде и да 9оздравяваш  Hug

е,то има и други биостимуланти за имунната система,ама е малко неудобно да ги напиша,че все пак форума е официален и простотии не се допускат тука  smile3532

Миринда,айде стига си бързала да раждаш бе Naughtyе,много бързаш,ами ние искаме да си пиешем с тебе бе  Joyи аз съм от 2 дена с такива жестоки болки,особено долу ниско,че едвам издържам,пък и такива стягания имам,ама ми е раничко  Party Peace

Bamba,не си мисли,е съм те забравилаааааа:/то как ли да те забравя,като не мога да те запомня де  Joy hahaha hahaha/-мерси за кафенцето мила,ама айде вееч-багажчето,чантичката и да се похвалиш във форума  Peace Hug

е,то ми е ясно,че и болки да имаш,обезболяващи ще вземеш и ще стискаш кълки,само и само да стоиш тука във форума и да си пишеш с нас,най-вече с мене ЕСТЕСТВЕНО   smile3532  love001

иначе мадами аз вчера на лозето не съм ходила,че най-много да ме объркат с дъбовата бъчва за виното и да хвърлят гроздето направо към мене  rotfImbo smile3532 smile3532

ох,сега от 1 час чакам еднимайстори да ми сложат щори,ама ги няма  #2gunfire,да видим до кога,още ги няма  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт